DragosVok Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Buna ziua la toata lumea! Stie cineva unde pot gasi inelul de plastic (de siguranta) de la manivela de geam TICO? Am fost prin mai multe magazine si nu au decat manivela si siguranta fara acest inel de plastic. Poate s-a mai lovit cineva de aceasta problema si ma poate ajuta. Multumesc Link to comment
RaZoR-07 Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Poate gasim pe la dezmembrari... Link to comment
raskala Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Spune-mi te rog cum scot manivela de la Tico ca m-am invartit juma' de ora sa o dau afara si... sufletu'. Link to comment
Englishman Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 "Manivela" de la usa de la Tico are un inel de siguranta din FIER, care trebuie dat jos cu varful unei surubelnite, strecurat intre manivela si portiera. Deci cracanezi putin manivela tragand de ea si bagi acolo un varf ascuti de surubelnita ca sa scoti inelul. Am invatat asta dupa ce am tras ca nebunu` de o asemenea manivela si am rupt-o. La urmatoarea, stiam deja lectia. Link to comment
raskala Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Multumesc pentru sfat. In weekend o execut. Link to comment
ZerO_CooL Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Tocmai am cumparat o manivela si dupa ce am pus-o am constatat ca are ceva in minus fata de celelalte... era tocmai inelul ala... stie cineva unde gasesc ? Ca ma streseaza sa stiu ca trei manivele au si una nu... Link to comment
Recommended Posts