mike.omega Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Tot acolo, tot la ora aia(18:00) si tot cu aceeasi pofta de frappe PS: dragi colegi de suferinta de la facultate, membrii dwc, next time cand parcati in fata vaporului, asigurati-va ca nu se gaseste vreunu care sa parcheze si in spatele vaporului Link to comment
andrew Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Wasn't me... Or was it? Am ajuns cam tarziu azi, dar parca totusi nu dormeam asa de tare cat sa nu-ti vad masina. In principiu ajung si eu, desi pana sambata cine stie... Link to comment
Scoop Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Barca la vapor trage , vin si eu sambata Link to comment
mike.omega Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Nu tu Andrew, pe tine te blocasera altii Link to comment
ToPser Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Nu v-ati intocxicat de atatea frapeuri ? Cu gratarul ala cum ramane ? Link to comment
mike.omega Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 (edited) Grataru e pe drum, dar poate veniti si voi sa ne vorbim cu totii. Oricum WE asta clar nu Edited March 25, 2008 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Grataru e pe drum, dar poate veniti si voi sa ne vorbim cu totii. Oricum WE asta clar nu Mikey se vede ca nu de vorba e nevoie ci de o comanda ferma care sa precizeze o data si ora si macar o locatie. Consider ca locatia de data trecuta este OK si mai ramane data sa o stabilim. Facem un referendum? Link to comment
mike.omega Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Aha, am prins ideea O sa actionez in consecinta > Link to comment
paul_marines Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Aha, am prins ideea O sa actionez in consecinta Te ridic la rangul de "duce". Du te rog ideea pana la capat Link to comment
andrew Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Care e locatia de data trecuta? Data cel mai bine sa o discutam la intalnire, dar depindem destul de mult de vremea de afara, care momentan nu se prezinta asa cum am avea nevoie. De aceea nici nu s-a discutat prea serios la intalnirea trecuta. Asteptam sa se mai incalzeasca un pic. Link to comment
mike.omega Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Toate la timpul lor Intre timp, unii dintre noi vom vizita Expozitia de materiale de constructii din Mamaia(Camex), Sambata, undeva dupa pranz. Doritori? Link to comment
mike.omega Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 (edited) Ninge Edited March 26, 2008 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Face cineva un om de zapada?! Link to comment
dreamlike Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Nu va suparati, aici se discuta despre intalnirea de sambata, ca eu acum m-am trezit? Daca raspunsul este afirmativ atunci imi anunt si eu, bineinteles, prezenta. Link to comment
renatremo Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) fratilor e groaznic sa conduci o masina mica... parca toti dau peste tine... daca aveam vreun Hummer poate eram si eu ocolit... parca traim intr-o tara de nebuni... si ma gandesc ca vine rahatul asta de summit, in care ne vom distruge nervii... nu de alta dar in perioada aia trebuie sa fiu la buc... vai de mama noastra... tara de... (scuze ... tara e frumoasa... pacat ca e locuita de prea multi idioti)... in loc de banii bagati in curul unor idioti de sefii de stat sa facem niste spitale si scoli si gradinite... noi ne scarpinam in ... stiti voi unde si facem summituri... scuze pt tonul ridicat... ne vedem tot acolo... Edited March 26, 2008 by renatremo Link to comment
mike.omega Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Frate de suferinta(Nubira ta se strica, a mea nu )vezi ca gresisi topicu, e unu si cu Summitu! Si apropo de Summit, mai ieri era sa dau peste un Logan de la SPP care nu s-a asigurat cand a iesit din randul masinilor parcate pe la Hotel Parc, i-am iertat ca aveau proiectoare albastre Link to comment
dreamlike Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Numai tu puteai sa patesti un astfel de incident, ai grija sa nu calci vreun lunetist de pe vreo cladire . Link to comment
mike.omega Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Nu ca io n-am Captiva care sare de pe un bloc pe altul Link to comment
paul_marines Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Si apropo de Summit, mai ieri era sa dau peste un Logan de la SPP care nu s-a asigurat cand a iesit din randul masinilor parcate pe la Hotel Parc, i-am iertat ca aveau proiectoare albastre Logan de la SPP? Maine un Kalos de la MAE si poimaine un Matiz de la ... Link to comment
mike.omega Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Te simti amenintat? > Link to comment
paul_marines Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Te simti amenintat? > Din contra hiperprotejat. Link to comment
ing3r Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Eu nu am cum sa ajung, sunt de munca Link to comment
Scoop Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Ingere intr-o zi ar trebui sa-ti iei concediu ) sa mai ajungi si tu la un frappe Link to comment
paul_marines Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Si unde este expozitia Camex? Link to comment
Recommended Posts