Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Tot acolo, tot la ora aia(18:00) si tot cu aceeasi pofta de frappe :)

PS: dragi colegi de suferinta de la facultate, membrii dwc, next time cand parcati in fata vaporului, asigurati-va ca nu se gaseste vreunu care sa parcheze si in spatele vaporului =))

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Grataru e pe drum, dar poate veniti si voi sa ne vorbim cu totii. Oricum WE asta clar nu :)

Mikey se vede ca nu de vorba e nevoie ci de o comanda ferma care sa precizeze o data si ora si macar o locatie. Consider ca locatia de data trecuta este OK si mai ramane data sa o stabilim. Facem un referendum?

Care e locatia de data trecuta?

Data cel mai bine sa o discutam la intalnire, dar depindem destul de mult de vremea de afara, care momentan nu se prezinta asa cum am avea nevoie. De aceea nici nu s-a discutat prea serios la intalnirea trecuta. Asteptam sa se mai incalzeasca un pic.

fratilor e groaznic sa conduci o masina mica... parca toti dau peste tine... daca aveam vreun Hummer poate eram si eu ocolit... parca traim intr-o tara de nebuni... si ma gandesc ca vine rahatul asta de summit, in care ne vom distruge nervii... nu de alta dar in perioada aia trebuie sa fiu la buc... vai de mama noastra... tara de... (scuze ... tara e frumoasa... pacat ca e locuita de prea multi idioti)... in loc de banii bagati in curul unor idioti de sefii de stat sa facem niste spitale si scoli si gradinite... noi ne scarpinam in ... stiti voi unde si facem summituri... scuze pt tonul ridicat... ne vedem tot acolo...

Edited by renatremo

Frate de suferinta(Nubira ta se strica, a mea nu =)) )vezi ca gresisi topicu, e unu si cu Summitu!

Si apropo de Summit, mai ieri era sa dau peste un Logan de la SPP care nu s-a asigurat cand a iesit din randul masinilor parcate pe la Hotel Parc, i-am iertat ca aveau proiectoare albastre :P

Si apropo de Summit, mai ieri era sa dau peste un Logan de la SPP care nu s-a asigurat cand a iesit din randul masinilor parcate pe la Hotel Parc, i-am iertat ca aveau proiectoare albastre :P

Logan de la SPP? Maine un Kalos de la MAE si poimaine un Matiz de la ... =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...