mike.omega Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 La tine-n cartier Google-u da erori? Complex Select-Parc, Mamaia Link to comment
paul_marines Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Deh, mai Mike nu pot decat sa-ti multumesc. ..pentru informatie Link to comment
mike.omega Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Iete, coordonate GPS n-au dat... Link to comment
deceneu80 Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 salut as dori sa vin si eu si sa mai aduc un prieten. aku n-am inteles vorbeati ceva de vapor... tot in fata la crazy ca acu 2 sapt sau in alta parte? Link to comment
andrew Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 (edited) Ne intalnim langa vaporu' lu' Mikey. La ora 18 ar trebui sa fie parcat in fata la Crazy, ca de obicei. Eu ies sa spal masina, deci s-ar putea diseara sa inceapa ploaia, watch out. Edited March 29, 2008 by andrew Link to comment
dreamlike Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Nu v-ati intocxicat de atatea frapeuri Neh, am schimbat frapeu' cu tiramisu si locatia aristocrata Crazy, unde nu mai suntem bineveniti (probabil lasam tipsuri prea mari ) cu alta crasma, mai pe placul nostru. Link to comment
andrew Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Si trebuie notat numarul mare de participanti: 12. La mai mare! (gasca) Cat despre tiramisu, mie mi se pare un inlocuitor excelent pentru frappe. N-ati facut si o poza? Link to comment
mike.omega Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 Si cum bine zice colegul Dreamlike, s-a mai scurs o intalnire destul de reusita as zice eu. Am avut parte de inca 2 membrii noi, evident nici lor nu le-am retinut numele, si asta din cauza somnului da?! Din pacate de data asta n-am mai mesterit nimic dar nu e timpul pierdut, nu se stie data viitoare ce se va intampla > Pentru saptamana viitoare se coace o surpriza Link to comment
paul_marines Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Pentru saptamana viitoare se coace o surpriza Se coace ai? Deja ma gandesc cum ar putea sa fie primul ... in Romanika. >- Link to comment
dreamlike Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 (edited) @ Mike - Aia sa fie cronica intalnirii ... ? Edited March 29, 2008 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 (edited) @Safari: Maine am antrenament la asa ceva "> @Dreamlike: daca pe tine te loveste inspiratia mai tare, esti invitatul meu! Edited March 29, 2008 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Nu pot sa-ti iau painea de la gura, in plus nici nu mai am autoritatea ... Link to comment
renatremo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 (edited) nu a mai mesterit nimeni ca nu am ajuns eu la timp... ca de veneam mai devreme... gaseam noi ceva sa mai demontam... nu??? salutari celor noi si imi pare rau datorita dimensiunilor mesei ca nu am putut discuta si cu cei din vestul mesei... asta e... next time... salutari si o saptamana cu un summit cat mai placut... ps: de banii aia de summit faceam si noi niste scoli, gradinite (in atentia viitorilor tati), azile de batrani... sau niste km de autostrada... dar pe guvernanti ii doare acolo unde ma doare si pe mine de ei... cu respect ... al dumneavoastra... renatremo Edited March 29, 2008 by renatremo Link to comment
paul_marines Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Nu pot sa-ti iau painea de la gura, in plus nici nu mai am autoritatea ... Dar incepator fiind trebuie indrumat, consiliat, criticat, evaluat si de ce nu si degustat de maestri in ale gratarului, nu? Sa ne autoinvitam ... esti invitatul meu - Mike! Link to comment
mike.omega Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 (edited) @Dreamlike: iti dau e voie, e bine? @Renatremo: tu crezi ca te mai lasa careva sa te atingi de vreo masina?! @Safari: experienta exista, poate n-ai observat ce "ghiozdan" mi-am tras de la o vreme )"> Edited March 29, 2008 by mike.omega Link to comment
andrew Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Da Mike... eu o sa il las.. cand se mai incalzeste tre sa pun folia aia pe stalpi Link to comment
renatremo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 de data viitoare asistenta mecanica din partea mea se plateste in frapeuri... Link to comment
ToPser Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Astept treaba cu grataru ' ceva ROMANESC nu Tiramisu si alte fite si care este ma rog noua locatie ? Link to comment
ing3r Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Probabil e vorba de Davia Brau...nu baieti? Link to comment
VECTOR Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Am reusit sa ajung si eu la o intalnire dupa 4 luni de absenta si ...a fost frumos. Au aparut fete noi, a scazut media de varsta, politica a ramas tot un subiect de baza iar eu se pare ca am facut rost de un pacient . Singurul meu regret e ca nu a venit si vanatorul ca nu l-am mai vazut de vara trecuta. Dar mai e timp. Link to comment
MCojo Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) Wouu, new admin comin' in town... Edited March 30, 2008 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 (edited) Nu-ti aprinzi xenoanele sa faci niste lumina in ceea ce ai zis?? ca eu sunt in ceata Edited March 30, 2008 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Xenoanele mele nu sunt bune pe ceata... iar la proiectoare nu cred ca faci fata... Link to comment
andrew Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Din cate reusesc sa deslusesc, cineva va fi ridicat la rangul de admin... right, MCojo? Link to comment
VECTOR Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Eu cred ca se refera la gluga lui Imo si la asemanarea cu altcineva care mai are poze cu gluga...Right? Link to comment
Recommended Posts