free_spirit Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Salutare !! Wooww, dragilor !! Dar ce limbaritza avuserati de data asta !! Sa fie de la Tiramisu??? ) Super intalnire si super baieti . Asa intalniri sa tot fie. Vreau sa va spun ca in Mamaia s-a montat iar un radar fix in tomberon, intre Club Idu si Cazino , la Victoria mai precis,pe partea cu marea, iar pe traseul Constanta-Mangalia au instalat de curand camere de supraveghere, in celebrul sistem "Big Brother". Acestea sunt situate in dreptul intrarii catre Cumpana, intre Eforie Nord si Eforie Sud pe partea cu marea, la Costinesti la intersectie, la Neptun la intersectie si tot la Neptun la trecerea de cale ferata. Radarul din Mamaia s-ar putea sa-l fi luat aseara pentru ca detectorul meu m-a avertizat dar daca n-am vazut nici o masina de politie, am continuat sa merg cu...80 km/h. @ Immortal- nene, treaba cu Harakiri de pe hanoracul tau a facut senzatie ieri Respect !!! Link to comment
Immortal Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) seppuku, monsieur, seppuku. E drept, is mereu cu un pas in urma (per MCojo), da' asta e PS: 'ti'ar radarele sa'ti fie cu detectoru' tau ciumec de prinde si cutiile... )"> PPS: super intalnire, am fost zombie. Acu' ma 'mentin' pt motogipi. LE: Vector, atat de mult sa valorez ca pacient? Numa' cand stau sa ma gandesc cat de mult o trebuit sa stai sa 'alegi' ceva... ) Edited March 30, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 @Free Spirit: nici mama detectorului nu o sa detecte o camera de luat vederi pe post de radar "> Link to comment
andrew Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) Pai tocmai de-aia ne si avertiza Free Spirit.. n-ai vrea sa treci pe acolo si sa ai surpriza ca te-a luat radaru' iar detectoru' tau tace malc. Asa macar sa stii... daca te ia radaru' nu e vina lu' detectoru'. Edit: @Free Spirit: toate camerele sunt montate in zona cu limitare la 100km/h? Adica drum european, fara alte restrictii, nu? Edited March 30, 2008 by andrew Link to comment
dreamlike Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Wouu, new admin comin' in town... Era sa-l urzici pe mike cu chifla asta . @Topser - nu este o noua locatie, este mai degraba una de rezerva pentru ca in crasma la Crazy nu suntem agreati in numar asa mare, mai ales ca nu facem consumatie decat de vreo cateva milioane . Sa-i ia naiba de burghezi! Link to comment
mike.omega Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Eu acuma trebuia sa ma atac? Sa stiu ce sa fac data viitoare Link to comment
paul_marines Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 ...a fost frumos. Au aparut fete noi, a scazut media de varsta, politica a ramas tot un subiect de baza iar eu se pare ca am facut rost de un pacient . Singurul meu regret e ca nu a venit si vanatorul ca nu l-am mai vazut de vara trecuta. Dar mai e timp. Pai amice sincer te contrazici. La varsta sufleteasca, mai ca la anu' ma duc la scoala, pe cand la cea din buletin va stric socoteala. Dar nu deznadajdui te iau eu in colimator odata si odata. Link to comment
ToPser Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Pai daca veneam eu cu Vanatorul va cam sticam media de varsta ) .Juniorii au primit ''Botezul'' ? Link to comment
mike.omega Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Da, dar ai fi echilibrat(intr-un fel sau altul) balanta pentru posesorii de 3cil power! Plus ca avea lumea intrebari necunoscute mie Link to comment
paul_marines Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Plus ca avea lumea intrebari necunoscute mie Da mai Mikey, chiar asa, facem gratarul cela au ba? Link to comment
ToPser Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Mike nu fi rau ! Partea cu intrebarile nu am inteles-o ! Link to comment
MCojo Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Da mai Mikey, chiar asa, facem gratarul cela au ba? Oficial nu, neoficial da... Link to comment
andrew Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Intrebarile erau mai tehnice.. asa ca noi, astia de scadem media de varsta am avut ceva probleme in a concepe niste raspunsuri care sa nu inceapa cu "s-ar putea sa" sau "nu sunt sigur, dar..". Link to comment
mike.omega Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Bre studentule, io am inceput cu "nu stiu dar presupun ca..." asa ca te rog nu ne strica imaginea ) @M Cojo: oficial nu o sa vb sapt viitoare, neoficial, vezi ca maine te sun! Link to comment
Scoop Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Bey anuntati lumea daca o ardeti, nu fiti rai Link to comment
dreamlike Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Pai daca veneam eu cu Vanatorul va cam sticam media de varsta ... Vorba aia: cine n-are batrani sa-si cumpere sau cine n-are batrani sa nici nu-si doreasca ... , cum era oare? Link to comment
paul_marines Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Vorba aia: cine n-are batrani sa-si cumpere sau cine n-are batrani sa nici nu-si doreasca ... , cum era oare? BTW de batrani, am gasit un motor care cu putina imaginatie va dezlantui cei 550 CP pentru Kalosul meu. Aviz amatorilor care vor sa-l cumpere, pretul va sari corespunzator. Imagini cu motorul si servodirectia mai jos. Link to comment
mike.omega Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 Pe ce barca e montat? Link to comment
MCojo Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) WSH se cheama barca... numai ca motorul e in duba neagra din spatele ei... Edited March 30, 2008 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted March 30, 2008 Author Share Posted March 30, 2008 In locul tau eu m-as da bine pe langa Safari ca poate da din motoru ala si la altii PS: duba aia neagra, are numere provizorii si mult praf? Link to comment
paul_marines Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 WSH se cheama barca... Bey dar ce iute dete cu levierul. Basca lui de ADSL, se facu ca apare si..tzzushti disparu fara urma. Link to comment
Scoop Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 ANDREW Trebea tu repede sa speli masina, iar ploua. Link to comment
Immortal Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! Bravo, Andrew! Link to comment
ing3r Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Bineeeee andreeeeewwwwwwwwwwww Link to comment
andrew Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 @Scoop.. daca ma supar o spal zilnic... sa vezi atunci potop. @Inger: ai ajuns pana la urma la aia cu dezmembrarile? De bine ce imi laudam masina ca n-are nevoie de nici unele mi-a picat un plastic , si ma gandesc ca poate il gasesc acolo. Link to comment
Recommended Posts