Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

PS: E bun 57 cu 63% eficienta la amortizoare? :D

Salutare !!

Hmmmm..., e cam de "porc", ca sa spun asa, si ca sa-ti traduc si mai pe romaneste, peste putin timp trebuie sa bagi mana in buzunar serios.

Sorry ;P !

@Andrew - Da, camerele de supraveghere sunt in zona unde se poate circula cu 100 km/h.

Respect !!

P.S. Nene, sa nu radeti ca-s asa de...fraierean.Nu reusesc sa fac "quote" nici cu poza in fata :) ) :) ) :) ) !!!!

Edited by free_spirit
  free_spirit said:
P.S. Nene, sa nu radeti ca-s asa de...fraierean.Nu reusesc sa fac "quote" nici cu poza in fata :) ) :) ) :) ) !!!!

Aproape ca ai nimerit-o de data asta, dar ai sters din greseala prima linie, cea care indica pe cine si de unde citezi. Data viitoare poate iti iese mai bine.

Uite si poza cum ar trebui sa arate un post cu citat inclus.

post-4428-1206984327_thumb.jpg

marshakas said:
Cu gluga aia in cap Immo parca e membru Ku Klux Klan ...

Nu te mai mira atata pentru ca Immo chiar e membru KKK, e drept o loja mai inferioara (datorita semnelor particulare :^o ) dar are sanse sa fie avansat.

@Inger: ai ajuns pana la urma la aia cu dezmembrarile? De bine ce imi laudam masina ca n-are nevoie de nici unele mi-a picat un plastic :> , si ma gandesc ca poate il gasesc acolo.

Am fost acum 2 sapt pe acolo si mi-a zis cineva care repara la o masina pe straduta aia ca cica omul ala cu dezmembrarile s-a mutat, a zis ca nu stie unde...Totusi era cineva in curtea aia care dezmembra un cielo, un opel si o dacie parca...mai multe...Nu am mai stat sa vb si cu ala, ma grabeam, dar ma gandeam sa mai trec o data pe acolo poate gasesc ceva/pe cineva.

free_spirit said:
PS: E bun 57 cu 63% eficienta la amortizoare? :D

--

Hmmmm..., e cam de "porc", ca sa spun asa, si ca sa-ti traduc si mai pe romaneste, peste putin timp trebuie sa bagi mana in buzunar serios.

Sorry ;P !

'ai nah :scarpin:  Bag mana'n buzunar la altu, eventual.

N'o avut ea saraca de noua amortizoarele la peste 75%, iar daca freonu' se injumatatise la o saptamana de la cumparare, e bine ca m-au tinut atat. Si zic eu ca le mai duc, pana pe la 45-50%... :D

Si nu 'de porc', ca tineai post.

@Filipule: imi plac negresele :D

Si chiar am una :lavolan:

Immortal said:
... Si zic eu ca le mai duc, pana pe la 45-50%.....

Nu stii ca eu cand am vrut sa le schimb la matiz au zis ca trebuie sa aiba sub 20% eficienta pentru a fi schimbate @-) => ale tale sunt aproape noi :-> .

Va sfatuiesc sa nu iesiti maine cu masina, nu se stie cand va prinde coloana lu Boschet prin oras. Eu azi am fost surprins in momentul in care incepea simularea undeva pe la intersectia Hasdeu cu Soveja si a trebuit sa petrec cam o ora pe la metro(pana la care am facut cam 40 de minute) ca sa pot apoi sa imi reiau drumul spre casa.

Din intelepciunea celor care dirijau traficul: Soveja era inchis de la intersectia cu Hasdeu pana in Tomis 3, asa ca maretii politisti s-au gandit sa directioneze un 42(cred, nu i-am vazut numarul si nu stiu ce cauta un autobuz pe Soveja)... pe Hasdeu. Hasdeu care deja era plin de masini care veneau de pe Tomis. Cred ca n-are rost sa explic ce a iesit acolo.

L-am salutat prin trafic si pe FreeSpirit, pacat ca l-am vazut tarziu, la cat de repede se miscau coloanele de masini de pe ambele sensuri aveam timp sa incingem o discutie despre orice.

Edited by andrew
  Immortal said:
Nu iau in serios sfaturile de 1aprilie...

Immortal (Toma) Necredinciosul :P !

andrew said:
... la cat de repede se miscau coloanele de masini de pe ambele sensuri aveam timp sa incingem o discutie despre orice.

Mai bine incingeati o bataie cu oricine b-( .

As fi inceput probabil cu politaiu care i-a facut semn soferului de autobuz sa intre pe Hasdeu.

Pe de alta parte niciodata bulevardul Tomis n-a aratat asa de bine ca azi. Fara nici o masina parcata pe marginea strazii, orasul are un cu totul alt aspect.

Salutare !!

@ Andrew- Adevarul ca BPR-ul tau ma duce cu gandul la masini de politai( ca toti au BPR, MPR, etc.), dar cand am realizat ca este Matiz, abia atunci mi-am dat seama ca este masina ta. Eu eram, dupa cum ai vazut intr-un Golf 4, al unui coleg de-al meu si cum ai putut observa, alesesem foarte neinspirat traseul catre Administratia Financiara de pe Tulcei. Mi-a luat o gramada s-ajung pana acolo, noroc ca imediat dupa aia, au dat drumul la trafic, ca altfel ma apuca naibii noaptea pe stradutele alea.

Respect !!

Azi cand au blocat astia orasul a fost la fel de bine, daca nu mai bine ca atunci cand a nins! Nu m-am putut misca prin oras, n-am putut ajunge acasa cand am vrut!

Oricum, m-am decis! Maine fac greva si stau acasa! :grumpy:

@Scoop: Bine macar ca stiu pe cine am injurat un pic in parcare acolo,sper ca nu ai sughitat :P Salutari si tie ;)

P.S.: Sa inteleg ca iti plac stergatoarele mele Champion? :D

Edited by ing3r
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...