florin_0528 Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 as dori sa stiu de ce a-si putea sa montez un subwoofer la acest tip de casetofon http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-S2250/ fara statie si alte lucruri complicate. Link to comment
Cumnatu Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 (edited) Pe nici un fel de casetofon nu ai cum sa montezi subwoofer fara statie. Decat daca e subwoofer amplificat si deci are statie in el. Edited March 25, 2008 by Cumnatu Link to comment
florin_0528 Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 (edited) ms pt raspuns! am vazut ca scria Ieşire pentru preamplificator sau Subwoofer spate si m-am gandit ca nu mai e nevoie de statie Edited March 25, 2008 by Mircea Citare inutila a mesajului anterior. Foloseste majuscula dupa punct. Link to comment
Cumnatu Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Tocmai ca are iesire pt subwiifer adica are o iesire NEamplificata pe care trebuie sa pui amplificator si apoi sobwoofer. Link to comment
Recommended Posts