alx Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Si ce legatura are cu Summuitul? Bre, care stiti, dimineata tre sa ajung la 6.30 MAX (nu se accepta intarzieri, pierde Bossu' avionu' de Praga) la Otopeni. La cat sa plec din Berceni? Link to comment
Cumnatu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 in zilele astea, cei care au de mers mai mult prin Bucuresti si eventual au si termene limita ar putea folosi http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...hl=radioamatori Incep sa pricep . Link to comment
alx Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Haidi bre, io vorbelesc serios... Ma gandeam sa mergem din seara asta si sa ii iau o camera la hotelul de vis-a-vis... Link to comment
ileana Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Voi ati vazut ce matiz galben si falos era parcat pe langa limuzina lui Bush, pe aeroport?? Link to comment
VAXXi Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 O fi fost NFS, facea poze ! Link to comment
alx Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Mah, samitu' asta nu e pacaleala de-ntai aprelie? Primita pe meil: Salut ! Ai fost invitat de florinel14 (pizdele_dispera@yahoo.com) sa-ti creezi un cont pe filelist.ro, cea mai mare comunitate privata din Romania. Pentru a accepta invitatia, acceseaza adresa: Edited April 1, 2008 by alx Link to comment
VFX Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Probabil azi...dar maine sigur nu...pana vineri... Link to comment
Salex Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Fara pic de exagerare, pe ruta Dristor-Monumetul grecesc-Universitate-Opera-Cotroceni-Apaca eu am circulat astazi ABSOLUT incredibil de BINE. Cind am ajuns in rond la Opera, pe Splai inspre Pod Cotroceni NU ERA NICI MACAR o roata de masina, absolut nimic !!!! Am mers pe Eroii Sanitari-Cotroceni-Gradina Botanica traseu pe care iarasi nu a fost nici o masina, nici macar parcata !!! In schimb a fost RUPERE in zona RAHOVA si, de asemena, crima pe Soseaua de Centura la intersectia cu Tunari Link to comment
Cumnatu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Tu ai vazut postul ( 82 ) de cu 2 numere mai sus si ei fugit repede pe centura , a ? Link to comment
Salex Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Nu tocmai ... am avut azi de umblat ca niciodata in toate partile. Culmea dracului ca orele au fost complet anapoda asa ca am fost nevoit sa merg in stea, nu am reusit sa grupez de nici o culoare locurile Macar imi scot pirleala zilele urmatoare ... sint liber Link to comment
Immortal Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Uhm, cred ca toata lumea injura si spurca, nu?! Mi-e lene sa citesc, da' eu mi-s mandru, chiar daca "n-avem nici o parere", ca tara... ca intotdeauna. Link to comment
Miste_R Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Cand a aterizat air force one pe Otopeni sau unde naiba,pe Barbu Vacarescu,sensul spre Aviatiei, traficul fost blocat total de politie, si-au pus motoarele in drum ..si stanga imprejur toti... Din fericire n-a durat mai mult de 20 de minute. Link to comment
Satori Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Ce treaba are Barbu Vacarescu cu Aviatiei? Link to comment
Miste_R Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 De continuare,ultima data cand am mers pe el, se termina exact in aviatei de unde incepe av. Alex Serbanescu si mai apoi Aerogarii. Nu-mi explic de ce primul filtru era amplasat pe el si nu pe Serbanescu,insa pana la pod erau vreo 4 blocaje. Link to comment
Satori Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 My bad then, eu indentificam altfel "aviatiei". Poate voiau sa aterizeze pe el Link to comment
Miste_R Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Da,pe linia lui 5 ca tot l-au scos "strategic" Oricum recomand traseul asta pt a ajunge din centru in nord,e incredibil de liber,in aceste zile. Sau Dorobanti(televiziune) si tot inainte spre ambasada Chinei apoi stanga pe pod. In schimb..pe langa culoar e jale. Edited April 1, 2008 by Miste_R Link to comment
alx Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Nu e jale la 4.30 dimineata. E chiar fun sa mergi cu 100-120 la ora... Link to comment
tolin Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Sergentul ala, Van Fucked, nu circula si el pe la ora aia ? Link to comment
magnet Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Confirm ce a zis alx la 4 30 e liberrrrrrr. Azi a trebuit sa ajung la gara, maine la otopeni, voi pleca la aceiasi ora, cred ca la intoarcere in jur de 6 30 voi iesi pe centura. Noroc cu summitul acum fac 10 minute din berceni-viilor, drum care inainte imi lua 30 min. Sa tot mai vina baieti pe la noi. Link to comment
tolin Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Eu zic sa nu mai plece vreo cativa ani, pana cand situatia aceasta intra in banalul cotidian. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Pai nu vroiam noi sa ne cucereasca americanii? Link to comment
tolin Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Sa-i terminam din interior (specialitatea casei) ? Link to comment
alx Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Nu e jale la 4.30 dimineata. E chiar fun sa mergi cu 100-120 la ora... Maetre, ce naiba, nu ma cunosti...? Cu 100 pe culoarelul mic paralel cu cel unic, intre aeropoarte si intre camere... In buci nu depasesc viteza legala+09km/h... Link to comment
Recommended Posts