Ami Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Facem si noi o simulare de summit la Polivalenta? Sau v-au speriat politistii din trafic? Link to comment
Tommy Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Ar fi cazul sa facem un summit in toata regula, ca unii cam trag chiulul Link to comment
elprypas Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 care imi asigura coridorul unic de siguranta? de la otopeni la polivalenta? doar no sa fie simulare in toata regula Link to comment
Brainiac Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Incerc sa trec si eu vreo ora Link to comment
golgo Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Chiar in fata la polivalenta? La ce ora? Link to comment
Satori Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Chiar in spate la Polivalenta. La 20.00 Link to comment
elprypas Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) Ar trebuii mai multe sumituri prin bucuresti ca poate asa s`ar circula mai fluent am facut de la baneasa pana la tineretului nici mai mult nici mai putin de 35 de minute. In alta ordine de idei adevarata simulare de sumit automobilistic, masini din toate mercile si de toate tipurile si mai mici si mai mmari. Ajuns la centrul de interes maxim, dupa cateva schimburi de replici si saluturi cu inalte prezente la intrunirea, de altfel saptamanala, prea iscusitul vraci in al meteorologiei Don Alezz, impreuna cu Mc Dark mare jucator cu afinata, novicele Golgo si subsemnatul ne vine ideea geniala de a da un reset micului meu bolid, dar ca sa fie resetul complet am decis ca ar fi cazul sa curatam si iacul (chestia aia de raspunde de relantii sau ceva de genu). Zis si facut am apuc scot bornele in timp ce Alezz`u incerca sa desfaca unul din suruburile iac`ului. Primul a cedat usor, dar ca sa nu ne fie treaba foarte usoara dat fiind "dotarile noastre de service autorizat cu scule profesionate", al 2lea nu a vrut sa cedeze asa usor vointei noastre mestesugaresti, intr`un final dupa multe multe eforturi si alte multe variante incercate a fost scos cu un patent multifunctional distractia fiind maxima deoarece a trebuit 4 mesteri (mari calfe si zidari) si aproximativ 1h sa convinga ciudatenia intepenita sa se dea scoasa afara. de aici treaba s`a derulat rapid, mai rapid decat a inceput dar fara a mai pune surubul buclucas(care nici nu se mai putea numii surub ci mai degraba o bucata de span. Voiosi si fericiti ca nu am capitulat in fata obstacolelor, in jurul orei 22:30, am reusit sa finalizam grandioasa surubareala. Interesanta experienta ce ar trebuii trecuta la ASA NU din urmatoarele motive : 1. Ora tarzie 21:00 (purcederea in marele necunoscut al fierului) 2. Lipsa de scule 3. ... nu mai stiu va las voi sa continuati lista. Multumesc suportului tehnic ce si`au nenorocit mainile in surubelnite pt finalizarea "oprerei de arta", pana la urmatoare excursie drumuri bune si sa ne auzim numai de bine. P.S 1 Becul galben de verificat motorul s`a aprins iara cred ca o sa fac ca tine alezule il scot si il bag in torpedou P.S 2 Steph lanterna ta am predat`o adminului VAXXi P.S 3 Am ajuns intreg si nevatamat pe la 2:50 la locatia mea de bastina intreg nevatamat si cu un nou record batut Edited March 28, 2008 by elprypas Link to comment
Dj_Dark Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Sau poate te duci si tu la un test, ceva Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 P.S 3 Am ajuns intreg si nevatamat pe la 2:50 la locatia mea de bastina intreg nevatamat si cu un nou record batut Stai sa il vezi pe VAXXi ce de recoarde a batut. E drept ca a cazut de vreo doua ori in rapa dar si tu mi-ai indoit capota. Link to comment
elprypas Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 hai ma eu ??? nu recunosc nimic i`am facut un mic face-lift, ce nu ti`a placut cum flutura capota? pacat mi`e mi`a placut Am dus`o pe tester dar nu imi da nici o eroare, e din cauza gazului. O sa cobor mai incolo sa vad ce si cum. Link to comment
Tommy Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Sau poate te duci si tu la un test, ceva Spune si tu .. test la tester.. ca altfel se intelege control Link to comment
elprypas Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 am pus`o si pe tester si nu zice nimic, nu stii ca si la voineasa am pus`o pe tester si nu a dat nici o eroare. Link to comment
Dj_Dark Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) Ce-or avea cielo astea, le e frica de tester? Si gorgo avea aceeasi problema, se aprinde check-ul din cand in cand (zice el) si nu avea nici o eroare memorata. Tot pe la instalatia de gaz e problema zic eu. Nu ma pricep prea bine la domeniul asta dar e posibil sa nu-ti mai emuleze injectoarele. E doar o supozitie, nu dati cu parul acum. Edited March 28, 2008 by Dj_Dark Link to comment
elprypas Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Cum a mers masina? A mers, in linii mari, bine sarumana, mai putin dupa ce s`a terminat gazul am mers vreo 100 km pe benzina si am bagat iar gpl si a dat cateva suturi, se ineca, si am chinuiito atunci sa iasa golul de aer si atunci s`a aprins becul nenorocit, azi nu am mai scos nici nasul pe geam dapai sa cobor la masina sa vad cum se mai comporta daca se stinge. Link to comment
Recommended Posts