Salex Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 Cred ca ar fi fost mai bine daca il calibrai cu rezervorul gol. Pina la urma, te doare mai mult sa iti indice cu precizie foarte buna cind esti aproape de ... vapori. Cind ai rezervorul plin, n-ai nici o grija Link to comment
andreiorga Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Referitor la reglarea turometrului si temperaturii la apa... Daca am umblat la suruburile din spate...are ceva ? Link to comment
cris06 Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Nu, doar sa fie bine stranse. 1 Link to comment
CosminSVN Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 app de ceasuri de bord, stie careva sa schimbe ledurile la bord? (tuning)??? ca as vrea si io sa-mi tunez bordu la cielo...Y id: the_misterious_vampire Link to comment
nebuunelu Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 sall4all am o problema si nu stiu de unde este ma lasat zilele trecute pompa de frana, am schimbato,mi-a cedat o conducta de frana cea care duce la roata dreapta spate, am schimbato. am mers cu masina anu am probleme dar aseara mi-a cazut indicatorul de la benzina si nu isi mai revine si am benzina in rezervor 1\3, cum as putea rezolva problema ????????? ma poate ajuta cineva sau un sfat?????????? pls Link to comment
Salex Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 @nebuunelu: 1. Pe forumul asta nu folosim limbaj IRC ! 2. Foloseste cu incredere majuscule si cratime, va fi mult mai usor sa intelegem ce vrei sa spui 3. Pentru problema ta, verifica sonda din rezervor si conexiunile ceasului de bord. E posibil sa ai doar un surub slabit (contact imperfect sau chiar inexistent) Link to comment
Recommended Posts