Cumnatu Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Bai astia 5 care mai sunteti online, va culcati sau nu ? Ca incep sa raman fara bere si e pacat de ambitia prosteasca pe care o am sa ma culc ultimul si sa ma trezesc primul. Link to comment
titus Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) Insomnia mi se pare cel mai frumos lucru din viata unui om. E chiar o adevarata binecuvantare. Practic traiesti de 1,5 ori mai mult decat altii, faci de 1,5 mai multi bani decat altii si f**i de 1,5 ori mai mult decat altii (se aplica daca si prietena e insomniaca). Si berea creste tensiunea si mai greu cu somnul. Incearca o cafea si adormi instant. La mine functioneaza... ori mi-au pus astia ceva in pachetul de cafea.. Edited April 28, 2009 by titus Link to comment
Cumnatu Posted September 12, 2012 Author Share Posted September 12, 2012 In sfarsit cearta indeajuns de mare incat viitorul se concretizeaza : singur. Singur si sarac + mai mult timp cu fi-mea. Acum ma lupt cu berea din mine sa ma prostesc in asa hal incat sa schimb statusul de pe faciburi sau nu. Cred ca o sa castige nu. Doarme lumea pe aici ? Link to comment
Viktor Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Si eu care credeam ca doar eu sint de planton. Vreo 4-5 ore le dorm si eu pe noapte, ce atita somn, doar o viata am. Link to comment
Cumnatu Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 So, mai dormiti mult ? Anul sarpelul. Divorturi multe, schimbari samd. Incepem ? Link to comment
Cumnatu Posted January 31, 2014 Author Share Posted January 31, 2014 si a mai trecut aproape un an... Link to comment
Cumnatu Posted January 27, 2016 Author Share Posted January 27, 2016 I'm back ! Ma mai primiti si pe mine pe aici ? De ceva zile am niste insomnii de 3 litrii Xi si ma gandeam sa o prezint si sa o cunoastem aici pe GM, pana la urma aici sunt acasa. Link to comment
NFS Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Welcome back! Aici, pe topicul asta de scarpinat alunite, esti intr-adevar la tine acasa. ) Link to comment
Cumnatu Posted January 27, 2016 Author Share Posted January 27, 2016 bmw 3 litrii 4x4 benzina Link to comment
Viktor Posted February 1, 2024 Share Posted February 1, 2024 Am o ciuda pe somn ... nici sa n-aud de impartitu' pijamalelor ! Link to comment
Recommended Posts