Satori Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Sa o stapesti sanatos !Ce nu mi-a placut la masina asta cand am facut test e ca pune caii pe roata numai la rutatii mari, la turatii mici nu prea ii simti. In rest e masina frumoasa foc . Astepata-te la un consum de peste 14 in Bucuresti. Cum ai simtit tu stimabile caii? Se simte cuplul, nu caii. Pe aceia ii vezi in vitezometru. Iar, pentru o benzinara, are cuplu foarte mare de la turatii mici. Si cu consumul ai dat-o in bara. Cred ca tu vorbesti de fapt de alta masina. Sau, ca tot faci mancaruri bune, ti-ai pregatit o portie mare de struguri si acum o savurezi. Link to comment
VFX Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Poate a citit 2.4 in loc de 2.0 Oricum, din ce am vb. cu alti "posesori" consumul nu e cu mult mai mult decat in carte...Se apropie de al lui Satori...un picut mai sus... Link to comment
tolin Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) @satori > Iarta-l ca nu stie ce-i VTEC. Edited March 28, 2008 by tolin Link to comment
Cumnatu Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) hihih, nu , nu sunt invidios deloc ( eu sutn foarte invidios in general dar nu in cazul asta ) Imi place masina dar nu e genul meu si ma bucur de cate ori vad pe cineva ca evolueaza. Cand am zis "cai" am vorbit romaneste netehnic. Trebuie sa ne inghiti si pe astia care ne exprimam mai popular. Testul l-am facut cu a unui coleg de 190 cai ( masina, nu colegul ) si ma asteptam sa fie mai vioaie fiind motor de generatie noua samd. Adevarat ca era noua, poate nu isi daduse drumul motorul samd. Cu toate sistemele decuplate nu am putut sa plec in forta de pe loc deloc, aproape 0 scart. NU zic ca nu e buna, chiar imi place mult iar senzatiile pe care le-am simtit in masina colegului au fost dupa ce am coborat de la mine din masina. Cat despre consum, aia a lui consuma 17 dar adevarat ca omul e supraponderal si nu prea le are cu schimbatul vitezelor. D-aia am presupus un 14 ca fiind realist pt motorul de 155 hp Cum sa definesc eu senzatia... : urca greu in ture , da, asa s-ar definii ( pasageri in valoare de 250 kg ) . Cu scuzele de rigoare fata de Sorinel, imi place mai mult a ta Satori ! Edited March 28, 2008 by Cumnatu Link to comment
VFX Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Ia sa-ti explice Satori cum e cu plecatul cu scart. Trebuie apasat un buton mai intai... Link to comment
Satori Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Discutia e fara sens... compari mere cu pere, dai vina pe greutatea soferului si apoi povestesti de 0 scartz la o masina de 190CP?... Bine, mai, cum zici tu. PS: Totusi, ce "sisteme" ai oprit? Dezaburirea si luminile? Masina asta are doar un sistem, VSA. Si eu, la 140CP, nu "ating" asfaltul intr-a I-a fara el. Later Edit: Cumnate, hai sa te fac o plimbare cu Civicul, vrei? Sa iti arat cum e cu turele alea. Link to comment
Cumnatu Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) Din cate ne-am priceput noi ( era prima zi cand o luase ) am decuplat tot, poate ca mai era ceva cuplat si atunci comportamentul ei a fost normal, nu am zis ca al meu cuvant e litera de lege. Oricum, atat accordul cat si civicul sunt superbe dpdv al designului si inca fara imitatii de la alte marci ceea ce e de apreciat ( sau fara imitatii majore ) , repet, imi place si ma bucur. Evident ca gama daewoo devine invechita, se poate observa ca aproape saptamanal apare cate o masina noua pe forum. Si nu fac decat sa ma bucur sincer ca se intampla asta. Sunt mult prea prost de sufletist ca sa fiu invidios ( am zis mai sus ca sunt, am gresit termenul. NU ma supara starea cuiva de bine, ma bucur pt el, ma enerveaza cand eu vreau ceva - nu acelasi ceva - si nu sunt in stare sa il obtin asa de repede pe cat as vrea ) STOP. Am uitat sa va precizez, aia era hidramata si subiectul lui era ca nu stie de ce nu poate sa dea ( ca mine ) scart cu hidramata. Eu rotund : stai ca iti arat eu ( roti cabrate 50%, 0 control al tractiunii + blana la pedala ) . NU am reusit. Poate ca la hidramata nu ii decupleaza de tot sistemul de tractiune desii e decuplat vizual, nu stiu. Sunt convins sato ca rupi asfaltul, e una din placerile unei manuale ( printre putinele ) Edited March 28, 2008 by Cumnatu Link to comment
Brainiac Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 (edited) Sa o stapanesti sanatos si fii bine-venit in randul posesorilor de Honda Iar cu consumul, stai linistit ca nu-i dracul chiar atat de negru. Adica...vad ca al tau e, dar nu consuma chiar atat de mult Edited March 28, 2008 by Brainiac Link to comment
Razv Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Poze cu interiorul ? Super masina ... ma cam bate si pe mine gandul ( defapt mai mult pe'ai mei ... dar eu iau decizia finala ) Link to comment
bella Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 S-o stapanesti sanatos. Si inca ceva...SUPERBA. Link to comment
VFX Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Merci Brainiac...bine v-am gasit in club...de fapt inca astept confimarea de primire in club... Interiorul o sa-l vedeti cand o sa ma asez definitiv in scaun. Momentan este la dealer in curte. Se pregateste de pregatirea de livrare. Link to comment
Tommy Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Un coleg are automata de 2 litri benzina si ii ia cam 12-13. Link to comment
robert333 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 SUPERBA !!!! Din toate punctele de vedere. Felicitari si sa o stapanesti (-conduci-) cu bine si cu mare drag !!! Chiar saptamana trecuta m-am dat cu una identica (mai putin culoarea- "albastra"-).Desi este o masina sport ,am fost uimit de confortul ce-l ofera si bineinteles de motorul ca daca-l ti peste 3500 e o adevarata bijuterie .(am condus-o pe autostrada <Bucuresti -Pitesti > cat si prin Bucuresti "oleaca". FELICITARI inca o data...daca aveam si eu acum finante !!!! ("> ..Aveo era istorie. Link to comment
andrei_xxl Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 S-o stapanesti sanatos...si stai linistit dpdv al consumului, VVTi-urile nu sunt chiar asa de "insetate". Ii sta beton neagra, poate sa-i mai tragi niste fumurizate pe spate + luneta si esti pimped Vreau si eu o jucarie d'asta ...inca o data s-o stapanesti cu placere si cu acul la F. Link to comment
Satori Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Huo!!! Ce VVTi, mah? Blasfemie! Ista-i Honda! VTEC power! Link to comment
Satori Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Suna mai bine VTEC sau i-VTEC Link to comment
andrei_xxl Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 (edited) Huo!!! Ce VVTi, mah? Blasfemie!Ista-i Honda! VTEC power! Offff...lasati-ma ca dupa ce am stat 8 ore langa mecanic sa-mi repare masina numai i-VTEC nu-mi aminteam eu. Mai misteic eram copt de somn. Edited March 29, 2008 by andrei_ics_ics_el Link to comment
VFX Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 Dupa "Hyundai" acum incep cu VVTi-uri Link to comment
Elfu Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Sorinele s-o stapanesti sanatos. E superba !!! Si mie imi face cu ochiul, de fapt batalia se va da intre Accord si Avensis cand ma hotarasc sa schimb Lacetti. Deh, au inceput sa-mi placa VVTi-urile. Link to comment
VFX Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 Hai merci de urari la toti... Deja nu mai am rabdare pana luni...nu stiu cum sa-mi mai omor timpul... Lasa ca va arat eu VVT-uri... Link to comment
Cumnatu Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 (edited) Imbata-te bine dar bine de tot sa te tina pana luni pt ca dupa ce o iei nu prea o sa mai preferi alchoolul in schimbul condusului de proba. + de asta fa-ti cont pe forumul honda si citeste-l pe tot ca sa sti din start ce si cum sa faci in caz ca. Edited March 29, 2008 by Cumnatu Link to comment
VFX Posted March 29, 2008 Author Share Posted March 29, 2008 E o idee asta cu imbatatu'...sa vedem si daca tine... De forumul ala nu ma mai "lipesc" pana nu apare masina...mai rau imi fac... Link to comment
alx Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Si inregistrarea pe forumul Honda dureaza 1-2 saptamani asa ca depune-ti candidatura de pe acum... Link to comment
Cumnatu Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 (edited) LOOOL dureaza mai mult sa iti faci cont pe forumul lor decat sa iei masina, funky ! Eu ma duc binisor spre starea de ... la 02.00 sigur sunt ... cantaret. Edited March 30, 2008 by Cumnatu Link to comment
Recommended Posts