VFX Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 (edited) Din motive necunoscute (foarte clar) de mine, sunt nu'sh ce probleme cu eliberarea numerelor provizorii de la politie si se amana livrarea. Cel mai probabil maine o livreaza (cel putin asa mi s-a promis)... L.E.: Cica maine dimineata la 09:30 sa fiu la ei, sa pun stampila pe procesul verbal de receptie... O fi de bine? Edited March 31, 2008 by s0r|n3l Link to comment
Brainiac Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Daca o ridici de la Autonetul de pe Calea Giulesti, sa stii ca asa este. Azi am fost acolo la revizie si a venit un tip cu vreo 20-30 de placute de inmatriculare, cu numere rosii, pe la ora 15. Link to comment
VFX Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Ale mele nu cred ca erau printre alea...am impresia ca s-au luat in alta transa... Si da, de acolo o ridic... Link to comment
Satori Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 O fi fost aia pe care am zgariat-o eu din greseala :- Link to comment
VFX Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Am vazut zgarietura...si acum am gasit si motivul pentru care amana livrarea... Link to comment
Satori Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Mai ai putin si dai in clocot, nu? Azi, un tip de la service, zicea ca spera si el sa stranga bani pana la anul de un Accord. "In 4 ani de cand sunt la garantii, asta e masina cu cele mai putine probleme." Mai zic? Link to comment
VFX Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 (edited) Da, in afara de faptul ca "trage dreapta" si ca franele sunt ciudate, nici eu nu am auzit mare lucru... Dar pana o iau nu-mi face viata si mai grea decat este... Edited March 31, 2008 by s0r|n3l Link to comment
VAXXi Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Satori said: O fi fost aia pe care am zgariat-o eu din greseala :- Recunoaste, ti-au scapat din greseala cheile de la portbagaj pana la aripa Sorinel, s-o stapanesti sanatos, e una din masinile care inca imi intoarce capul pe strada Link to comment
VFX Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 (edited) Merci de apreciere VAXXi. Nu mai pot, nu mai am rabdare...noroc ca-mi "omor" timpul la munca...altfel... L.E. Am uitat...o avea timp vopseaua sa se usuce pana maine, avand in vedere umezeala de afara? Edited March 31, 2008 by s0r|n3l Link to comment
Mircea Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 O coace la cuptor. Numai sa n-o lase prea mult...s-o faca mai in sange asa... )"> Link to comment
VFX Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Pai nu e bine nici prea in sange...ca or sa se inece toate insectele de pe autostrada... Link to comment
Brainiac Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 (edited) Nu e in sange bre, ti-am zis, e neagra ca dracu' . Oricum, nu-ti face probleme pentru insecte, le ia Sato pe toata in casca Edited March 31, 2008 by Brainiac Link to comment
Mircea Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Noo, ca aia poate toata lumea! El e unic, le ia cu vizorul pus! Link to comment
Satori Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Wrong! Le iau prin aerisiri, in casca Link to comment
Tommy Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Satori said: Azi, un tip de la service, zicea ca spera si el sa stranga bani pana la anul de un Accord. "In 4 ani de cand sunt la garantii, asta e masina cu cele mai putine probleme." Cred ca mai e ceva, pe civic sunt mai multi forjori decat pe accord Link to comment
closchkutza Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Pune-ti plasa, neagra...de tantari . Link to comment
Satori Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Tommy said: Cred ca mai e ceva, pe civic sunt mai multi forjori decat pe accord Eh... Civicul e made in UK, Accordul parca in Japan. Deci e diferenta destul de mare Link to comment
VFX Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Brainiac said: ...e neagra ca dracu' . ai avut o presimtire sau cum? > si 2-a facute repede la interior... Nu am apucat sa reglez nici ora. Oricum nu lucra nimeni la service la 8:00 Mai multe detalii nu am inca...o sa revenim... Link to comment
Lucian M Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Mmmmmm, pele perforata... FAIN! S-o stapanesti sanatos! Lunga asteptarea, nu? Link to comment
VFX Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Hai merci... Da, cam lunga...da acum gata... Link to comment
VFX Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Pai masina a venit in Buc de sapt trecuta, iar azi-dim am ridicat-o. Link to comment
Cumnatu Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Pai si ce dracu cauti in fata calculatorului. Du-te in ea, dormi in portbagaj, fate ca iti cauti ceva pe sub bancheta ca sa misori pielea, mai mai ce mai pasionat esti si tu, abia a venit masina si tu stai in casa ! Rusine ! Link to comment
VFX Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Daca trebuia sa stau in casa, faceam ce facem si nu stateam...dar a trebuit sa vin la biro' ("> Am ceva de facut pe aici si incerc sa ma uschesc la un test-drive... Link to comment
Recommended Posts