closchkutza Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Varianta 1 clar. In ceea ce ti-a dat politistul la mana nu scrie cine este vinovat? Link to comment
VFX Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Ba da...am copia dupa PV si autorizatia de reparatie. Link to comment
closchkutza Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Lasa-i pe aia de la Casco sa-si bata capul cu reuperarea banilor de la ala. Edited February 5, 2009 by closchkutza Link to comment
Tommy Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ar trebui sa ai PV in original nu copie, scrie acolo si numarul asigurarii aluia si sa iti fi dat o copie dupa asigurarea lui daca a fost gasit vinovat.. Link to comment
VFX Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Pai originalul e la vinovat. La mine a ajuns a 3-a copie prin care, daca vreau, pot cere in instanta decontarea pagubelor. Sunt trecute toate datele omului + seria de la RCA. Atata timp cat el a declarat la observatii "Nu recunosc fapta" nu avea nici o obligatie sa-mi dea RCA-ul. Decat daca ma duc in instanta sa-l cer. Link to comment
Tommy Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Ii cere politia asigurarea din cate stiu, daca nu vrea sa iti dea copie.. ai numarul. Cred ca cel mai bine e sa deschizi la casco, se deconteaza el cu asiguratorul aluia, intreaba sa vezi ce-ti spune. Ca nu recunoaste, e problema lui, nu a ta. Link to comment
zeneseu Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Daca nu isi recunoste fapta, in mod sigur ca nu a semnat ca e de acord sa dea polita RCA pentru despagubire. VFX mergi cu hartiile de la politie la CASCO. Pe urma recupereaza ei. Atat ca tot cred ca va trebui sa platesti fransiza si vei pierde bonificatia. Link to comment
VFX Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Mda...o sa ma duc maine sa deschid dosarul la Casco. Nu am franciza...iar bonificatie nu o sa am parte pentru ca oricum peste aprox. 1 luna (cand expira contractul actual) o sa schimb asiguratorul deoarece actualii nu au decontare directa cu serviceurile Honda. Link to comment
Tommy Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Poti sa o faci la orice service bun care are decontare directa cu asiguratorul. Daca e afectata doar parte de tinichigerie nu ai treaba cu garantia si nu esti obligat sa o faci la honda, din cate stiu eu.. se cam asteapta. Link to comment
VFX Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Se asteapta la ce? La Honda? Poate... Nu asta ma doare...ci ca firma de Casco la care sunt eu "abonat" nu are decontare directa cu Honda...si trebuie sa o fac din buzunar cu recuperare dupa a banilor. O sa dau o fuga la casco sa deschid dosarul, nu am apucat pana acum... si o sa vad cu cine lucreaza ei si cu cine au decontare directa, de preferat fara accept de plata...ca nu am chef sa stau cateva zile aiurea pana isi dau ei acceptul. Pana una alta...de suparare...am facut un "upgrade"... Multumesc Mircea pentru "info". >- Link to comment
Mircea Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Niceeee! Cu mare placere, oricand, si tu m-ai ajutat pe mine Link to comment
VFX Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 Gata si reparatia. Arata ca noua acum. Detalii putin mai multe pe topicul cu serviceuri. Ma pregatesc pentru revizia de 20.000... inca 200k pana atunci...dar posibil sa-i depasesc un pic...mai am de alergat un pic... Link to comment
VFX Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 (edited) Au venit si jantele... Am pus si anvelopele de vara...si acum e alta masina... Deja la 20-25gr cu alea de iarna mergeam ca tataie...fugea de spate aproape in fiecare viraj. Edited April 14, 2009 by VFX Link to comment
Vlad Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Rota... de vis.Super. CUmva sunt ROTA GR-A? Ce bore (gaura din centrul jantei) ai tu la Honda? De unde le-ai cumparat? PE17? Sa le stapanesti sanatos. NIste super jante pentru cunoscatori. Link to comment
VFX Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 (edited) Multumesc! Le-am luat prin intermediul lui BAD_MF. Am vrut GR-A dar nu erau pe stoc...si am luat Torque Ca si o completare...am folosit inelele de centrare... Edited April 14, 2009 by VFX Link to comment
laurentziu83 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Bai da ce frumoasa si discreta e Honda ta...comparativ cu manelista ce a urmat... Link to comment
VFX Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 ...comparativ cu manelista ce a urmat... Sunt prea varza de oboseala ca sa ma prind de gluma... Ca sa adaug si ce s-a mai intamplat in ultima perioada: Acum aprox. o luna a facut 20.000km si, normal, a urmat revizia. Pe 1 aprilie a facut 1 an de cand i-am dat prima cheie. Link to comment
laurentziu83 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Da nu-i nici o gluma, e serios. Honda asta noua mi se pare prea bling-bling, asta am vrut sa zic. Link to comment
VFX Posted April 14, 2009 Author Share Posted April 14, 2009 Ahhh...got it now. Mie-mi place interiorul de la asta noua. Exteriorul tot pe al meu il prefer. Multumesc. Link to comment
VFX Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 Daca la 1 anisor a primit cadou jantele...acum, de Paste, cu sprijinul/ajutorul "iepurasului" a primit si un usor facelift. P.S. Multumesc Dinoc! Link to comment
Tommy Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Si asta noua e mai frumoasa ca aia de dinainte, dupa tine? Eu zic sa-i pui si un abtibild pe spate, "Baby's 1st Birthday Party" Edited April 16, 2009 by Tommy Link to comment
VFX Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 Daca am luat-o inseamna ca-mi place mai mult ca cea originala. Si asta e produsa tot de Honda, pentru modelul Euro-R. Link to comment
Mircea Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Am eu o boala pe cromaje de contur la grila si cred ca ar fi dat mai bine. Oricum, cu jantele astea black si cu noua masca, va trebui sa scoti cromajele si de pe conturul geamurilor. Link to comment
Recommended Posts