VFX Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Eee...lasa ca s-a urcat fratemeu in ea si cand era pe la 70 nu stia de ce nu se coloreaza si ala in galben... Credea ca se coloreaza direct proportional cu viteza... Link to comment
Cumnatu Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 BA ma enervezi, acum , ca ai masina frumoasa mai e cum mai e dar mai stai si la curte ...hmmm... Glumeam , draguta foc masina. Ia supune gandului ideea de a modifica consola centrala sa fie esi ea pe rosu asa cum e bordul ! Ce zici ? Link to comment
Tommy Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 In asa bijuterie, mie mi se pare pacat sa bagi gheara Link to comment
VFX Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 Razv, merci..facute in graba si cu o "miniscrumiera"... Cumnate, din pacate nu stau la curte...pe de o parte as vrea...pe de alta parca nu e de mine statul la curte...sunt mai comod de felul meu... Parintii prietenei stau la curte, langa Ploiesti...Nu e f. departe de Buc...dar parca nici nu as face naveta... La intrebarea cu interiorul ti-a raspuns Tommy... Link to comment
VAXXi Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 AHAA... si pe unde e curtea asta? Unde lasi cheile de la poarta ? Nu-i asa ca uiti portierele deschise la noapte ? :-" Link to comment
VFX Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 (edited) Din pacate mi-am format prostul obicei de a incuia masina si a lua cheia cu mine... Curtea e pe undeva pe langa centura/ploiesti vest... Edited April 12, 2008 by s0r|n3l Link to comment
EM!L Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Superb interior (si nu numai) , cu greu cred ca-ti vine sa te dai jos din ea . Link to comment
VFX Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 Cam da...acum de exemplu...stau cu laptopul in curte (traiasca wireless-ul) si ii admir "dorsalul"...e prea cald inauntru...dar as trage un pui de somn, asa de amiaza pe bancheta din spate... Link to comment
Cumnatu Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Te-ai obisnuit cu masina sau inca mai dormi in ea ? Ma gandesc cat de suparat o sa fi cand o sa vezi prima zgarietura pe ea. Moment dealtfel inevitabil. Link to comment
VFX Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Cumnatu said: Ma gandesc cat de suparat o sa fi cand o sa vezi prima zgarietura pe ea. Moment dealtfel inevitabil. Asta e o urare? Cumnatu said: Te-ai obisnuit cu masina sau inca mai dormi in ea ? Inca nu m-am obisnuit cu schimbatul din 1in2 la ture multe...inca mai smuceste Link to comment
Satori Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Pai... nu o sa te obisnuiesti. Ai putea sa freci ambreiajul, dar care ar fi scopul? In rest, asta face cand schimbi in sus, more power => smuceste. Link to comment
VFX Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Hmmm, de asta mi-era teama...credeam ca nu-s obisnuit cu virgula cursa ambreiajului... Pentru cei interesati... Link to comment
Cumnatu Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Te cicalesc mai si eu ca si pe mine ma enervezi cu pozele alea. E frumoasa masina ca si model dar ceea ce ma enerveaza cel mai rau e luciul Cum mai stai cu consumul prin Buc ? Link to comment
VFX Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Consumul mediu pe 1000Km, din care 450 Buc-Craiova-Buc (10% / v.med 110kmh - cu talpa) si 150 Buc-Ploiesti-Buc (8,5% / v.med 50kmh)...si 400Buc... Total 11,1%. Pe Buc. nu am mai facut mediu ca mi-e frica... proof: Ce ma enerveaza foarte tare e ca Trip-up provizoriu se "reseteaza" la 0 dupa fiecare 999,9km...si trebuie sa stau eu sa multiplic... Link to comment
Cumnatu Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Chiar enervanta ideea ! Ia doneaz-o si ia-ti naibii masina cu memorie mai buna, ce ti-ai luat sclerozata asta care nu stie sa numere mai mult de 1000 ! Link to comment
VFX Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Da, as face un buy-back peste vre-un an cu modelul nou... L.E. ce "ma enerveaza" adminii de pe fanclubul celalalt ca nu-si mai dau odata Ok. L.L.E. cica sunt gata numerele...ma duc maine sa le iau... Link to comment
VFX Posted April 17, 2008 Author Share Posted April 17, 2008 Hopaaa...se pare ca a aparut surioara in Romania... Pai nu pot spune decat ca ma bucura vestea asta... Link to comment
Cumnatu Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Sa ma scuzi dar surioara e muuuult mai tare Link to comment
VFX Posted April 17, 2008 Author Share Posted April 17, 2008 (edited) Surioara, aka TSX este aceeasi in proportie de 95%...difera putin (+15CP la 2,4L) motorizarea (normal...americani)...si cateva lucruri marunte ... Aaa...si sigla... Plus ca Acura este premium in state... ) RDX-ul ala merita atentie...cui ii plac "camioanele". L.E. M-am grabit...TSX-ul asta 2008 are SHAWD... ("> Ca design este aceeasi...acum difera un pic dotarile...nah, e premium... + Ca eu am luat din cele la promotie...nu varful...ca nu aveam atata buget... Edited April 17, 2008 by s0r|n3l Link to comment
Cumnatu Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Greseala mea, eu ma uitam la matusi-sa, la RL Link to comment
puchi Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Felicitari pentru masina >sorin3l<.Cat mai multi km .Se poate compara trecerea de la Aveo la Honda,(ma refer la bani ,si condus )??.Inca o data sa-ti traiasca. Link to comment
Recommended Posts