Baban Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Cine ma poate ajuta sa intru in posesia unei manete ptr . deschiderea haionului .???. Esteo maneta de 25.000lei , dar nu o gasesc .. mi-am cupmarat cablu + yala .. si nu gasesc maneta .. sunt disperat "> "> "> persoana de contact Bogdan 0723.565.358 Link to comment
onnyx2u Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Nu ai gasit-opoate pt ca nu se gaseste separat fata de aceea de la capacul de benzina , eu am gasit-o la un magazin daewoo de langa cimitirul belu si este 130k , oricum deschiderea poertbagaj a fost 610k Nu ai gasit-opoate pt ca nu se gaseste separat fata de aceea de la capacul de benzina , eu am gasit-o la un magazin daewoo de langa cimitirul belu si este 130k , oricum deschiderea poertbagaj a fost cu totul cu yala , cu cablu, si cu clapete 610k Link to comment
A.C_MATIZ Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 (edited) Incearca la D-l Nicu Barbu sau vezi daca poti sa o comanzi la un service. Edited April 30, 2006 by A.C_MATIZ Link to comment
mdascalu Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Pai este acelasi bloc cu cel de la tico. Nu se gaseste separat. Link to comment
Recommended Posts