sergiuhusca Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Incearca si pe rokor.ro Am atasat undeva o lista de preturi! In topicul Preturi piese Kalos! Link to comment
tudor2402popescu Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 (edited) Sa ma fac un pic mai bine inteles: Cat este o bara de spate noua , cat costa adica... 100 , 200 , 500 , 1000 ron. Pret. Vreau sa stiu daca gasesc aceasta bara chiar si SH. Ca de vopsit o vopsesc eu undeva unde stiu eu. Nu scoti masina din garantie pentru o bara amarata , in speta o masca de plastic . LE: Sergiu , m-am uitat pe acea lista si nu am gasit ce imi trebuie. Edited May 10, 2009 by tudor2402popescu Link to comment
vieri Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 va salut. am si eu o mica/mare problema cu bara spate de la aveo. acum 2 zile am observat ca pe o portiune de pe bara sarise lacul. avand in vedere ca masina este in garantie( nu are nici un an), ar trebui sa mi-o repare fara nici un alt comentariu din partea lor. nu? Link to comment
tudor2402popescu Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Daca lacul a sarit ca urmare a unei zgarieturi in parcare sau lovitura de piatra sau ai fost la iarba verde si ai dat cu ea in stiu eu ce sau ai dat in spate si era vreun pietroi sau bordura prea mare sau mai stiu eu ce, nu este garantie. LA mine vopseaua pe bara spate era zgariata in parcare si nici prin cap nu imi trecea sa ma duc la garantie. Acu bara e busita de-a dreptu' si va trebui inlocuita. Link to comment
vieri Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 (edited) nu am lovit-o niciodata. zona nu e zgariata, doar lacul e sarit. oricum, am mai avut probleme cu lacul. am avut-o pe partea dreapta tamponata, mi-au schimbat usa fata si crek au facut economie cu lacul. dupa 2 luni mi-au dat-o din nou cu lac(usa), pe banii lor bineinteles. Edited May 10, 2009 by vieri Link to comment
vieri Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 (edited) revin. am fost azi la ei. au inceput ei sa ocoleasca treaba. in fine. mi-au zis ca cica as fi vopsit eu bara. le-am facut un scandal de smecheru ala de la tinichigerie o plecat de langa mine. oricum, mi-au zis sa vin miercuri sa-mi faca niste poze la masina si sa le trimita in ungaria. ce ma sfatuiti sa fac daca nu vor sa-mi dea bara din nou cu lac?( repet : masina e in garantie, nu are nici un an!!!) Edited May 11, 2009 by vieri Link to comment
tudor2402popescu Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Am aflat azi la king auto , pretul barei de spate: 850 Ron. Plus vopsit si montat ma duce pe la vreo 14 milioane Link to comment
sergiuhusca Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 (edited) Tudor , incearca pe rokor.ro! Am sunat eu la rokor.ro Bara costa 630 ron fara TVA! TRANSPORTUL IL SUPORTA EI! Oricum iesi mai ieftin! Edited May 12, 2009 by sergiuhusca Link to comment
puchi Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 fftopic: Tudore!.Nu inteleg de ce nu o faci pe Casco!?Pentru franciza aia de 600? Link to comment
tudor2402popescu Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Plus reintregire: cazi in fund...900 roni. Pe casco o fac. Si al dracu daca imi mai fac casco la Asiban. Mai bine o reparam din banii mei. Oricum aceeasi mancare de peste. Link to comment
mustcristi Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 M-a lovit unul din spate si mi-a spart bara. I-am luat asigurarea, am facut dosarul de dauna dar am trecut la reparat doar bara spate ( 1.000 Ron ) si vopsitul ei. Lovitura nu a fost puternica. Cand am dat bara jos sa o schimb, surpriza: era sparta si armatura pt. bara armatura confectionata exclusiv din plastic ( 500 Ron ) Aveo sedan Link to comment
Tommy Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Daca nu ai facut-o, parerea mea e sa mergi inapoi la asigurari, se face o noua constatate si se mai deschide un dosar de dauna. Link to comment
Recommended Posts