dreamlike Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 ...@Dreamlike: Pai cum adica "probabil"? M-am tinut si eu acolo de-un castron... Pai din cauza fumului din ochi, probabil m-ai ajutat . Pana la urma nu am inteles, Immortal a plecat cu mai putina benzina si te-a facut la aspiratie sau tu ai avut mai multa greutate si ai pierdut glorios? Am luat sau nu banii la pariuri? Link to comment
mike.omega Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 (edited) Eu am pierdut din cauza greutatii si a drumului destul de nasol. L-am lasat sa treaca in fata dupa Targusor la cativa km, parca... Apoi pe drum m-am mai jucat un pic cu Scoop si m-am lasat pagubas ca era destul de mult trafic si am preferat sa stau cuminte-n ban[r]ca mea! PS: Immortal are intotdeauna putina benzina in rezervor, motivul fiind unul singur: el nu are decat 3 trepte de viteze si calamina zeroooo Edited April 12, 2008 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 PS: Immortal are intotdeauna putina benzina in rezervor... , cred ca acuma doarme, epuizat dupa cursa. Cu Scoop nu se pune ca nu il ajuta materialul de concurs. Link to comment
andrew Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Exceptandu-l pe Free Spirit, care asa cum s-a precizat mai sus, a furat startul, eu am ajuns primul la destinatie, desi asta l-a costat pe Mike ceva timp, si poate si cateva locuri in ierarhia clasamentului in acest mini-raliu al Dobrogei. Thanks Mike! Link to comment
Scoop Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 , cred ca acuma doarme, epuizat dupa cursa. Cu Scoop nu se pune ca nu il ajuta materialul de concurs. Adevar graiesti maestre ) cei 2 mari 16valvisiti pe o bucata destul de lunga nu au reusit sa scape de un mititel 6 valvist Las ca ma fac io mare Back ontopic super gratar/intalnire si niste dovezi ca nu ne-am dat numai pe gratare am avut grija sa mesterim la o masina totusi Link to comment
mike.omega Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 Adevar graiesti maestre ) cei 2 mari 16valvisiti pe o bucata destul de lunga nu au reusit sa scape de un mititel 6 valvist Las ca ma fac io mare Numai ca noi astia cu 16v nu ne cad piese cand depasim limita legala Link to comment
Scoop Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Nu s-a desprins nimika doar zdronganea din toate incheieturile Link to comment
free_spirit Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 (edited) Salutare !! Treaba cu furatul startului nu prea se pune , pentru ca eu asteptam de ceva vreme la Elvila (a se citi 30 min) si cand mi-a spus Mike sa ma pun in miscare... chiar asta am facut.De unde sa stiu eu ca restul plutonului nici nu apucase sa se urmeasca de la Bricostore?? Una peste alta, intalnirea a fost de-a dreptul relaxanta, cu oameni unul si unul de mai mare dragul sa vii .Neaparat tre' sa repetam isprava, de data asta poate va e mila de mine si organizam undeva dupa Paste,ca sa nu mai fie nevoie sa fiu tot pe "furajere" ) . Ce sa mai "tura-vura"??Treaba a fost minunata !! Sa ne fie de bine si sa fim sanatosi s-o mai "comitem" cat de curand. Si de la naşu' mare...trei poze,ba nu, patru, sa traiasca !!!! Respect ! Edited April 12, 2008 by free_spirit Link to comment
Immortal Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Adevar graiesti maestre ) cei 2 mari 16valvisiti pe o bucata destul de lunga nu au reusit sa scape de un mititel 6 valvist [...] Ohhh, ne intrecuram?! , cred ca acuma doarme, epuizat dupa cursa. [...] Lemn. LEMN! Doar ceafa mea rosie sa ma fi deranjat oleac', cu toate ca n-am remarcat niik pan'acu'. Problema e ca n-am chef de munca... Noi sa traim (cu burtile pline) si sa mai avem parte... LE: bunicule, nu se cuvine sa nu-ti multumesc pentru cronica ce, ca de fiecare data, ne transpune mereu intr-o alta lume. Mai frumoasa... Edited April 13, 2008 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 (edited) @Immo: ne intrecuram, evident! Care se departeaza primu de Scoop Si cand te gandesti ca ceafa rosie a fost surprinsa si de aparatul foto... Edited April 13, 2008 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Pozele de grup fac toti banii ... daca ar exista un sediu al clubului probabil ar trebui inramate si puse pe pereti, exemplu al modestiei si al prieteniei si, desi eu nu am o parere prea buna despre locuitorii acestor zone, pot sa spun sincer ca, in compania oamenilor de mai sus, nu poti sa te simti altfel decat exceptional. Va multumesc tuturor si sper sa repetam experienta! @Nepoate - incerc sa percep lumea mai altfel decat este in realitate, sper sa o mai si nimeresc din cand in cand. Link to comment
paul_marines Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Si cand te gandesti ca.. a fost surprinsa si de aparatul foto... Da Mikey si cand te gandesti ca ai fost surprins de aparatul foto cand ne jucam de-a incasii si conchistadorii si faceai matanii in genunchi pe crestele Anzilor Dobrogeni pentru milostivirea zeului Canon, ma rog, Montezuma. Ei ce zici? Iata si un panou informational de pe A2 care facu public evenimentul. Edited April 13, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 (edited) Arta cere sacrificii Ah da, era si zeul Matsushita prin zona Edited April 13, 2008 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Arta cere sacrificii Nu pot sa nu pun si aceasta capodopera apartinand zeul de care amintesti. Cu o astfel de poza as mari pretul Kalosului meu. Iata si generatia care ne va duce free - spiritul mai departe. LE Bey cum uitaram de conferinta de presa care tinu prima pagina a tuturor agentiilor de presa prezente la manifestare. Edited April 13, 2008 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 (edited) Ai calculat volumul de branza/pastrama ce se poate obtine din oile prezente in poza si ai zis ca il adaugi la pretul masinii? Poza atasata e un fel de "I'm watching you!" > Later edit: a se observa cum fac schimb de experienta ziaristii cu Canon si Panasonic, desi... pan la urma al meu e mai mare... trepiedul! Edited April 13, 2008 by mike.omega Link to comment
andrew Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Care ghiceste ce am facut eu ieri? Hint: priviti pe fereastra inainte sa raspundeti Link to comment
Immortal Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Multumesc andrew, multumesc! ) N'ar fi totusi mai indicat sa anunti INAINTE? Link to comment
andrew Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Inca mai sper sa fie doar coincidente. ) Link to comment
VECTOR Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 N'ar fi totusi mai indicat sa anunti INAINTE? De ce? Ai uitat sa inchizi trapa? Link to comment
Recommended Posts