ileana Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Bucuresteni, va incumetati? Ca eu sigur fac mai putin de acasa pana in parcare, decat voi Link to comment
VAXXi Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Mie nu mi-au aprobat sa merg pe culoarul unic, deci pas Link to comment
Tommy Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Natooo, nu pleca.. azi i-am dat de vreo 4 ori peste 100 pina la munca Deci se circula excelent Link to comment
Ami Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 @ileana: nu chiar, unii dintre noi sunt ceva mai aproape... "> Link to comment
ing3r Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 As vrea sa ajung si eu la o intalnire a bucurestenilor! O sa ajung zilele astea in capitala cu munca si o sa stau vreo 2-3 sapt. Am inteles ca intalnirea are loc joia, in spate la Polivalenta...right? Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 ing3r said: As vrea sa ajung si eu la o intalnire a bucurestenilor! O sa ajung zilele astea in capitala cu munca si o sa stau vreo 2-3 sapt. Am inteles ca intalnirea are loc joia, in spate la Polivalenta...right? Ai inteles corect. De la mine ai 10. Link to comment
ing3r Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 (edited) Multumesc ! Sper sa stiu sa ajung ca nu prea am frecventat Bucurestiul cu mijloacele de transport in comun P.S.: Restul juriului? ... Nota secreta? Edited April 2, 2008 by ing3r Link to comment
NFS Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Pai zi si tu cam pe unde o sa stai... si s-o gasi unul care sa te pescuiasca de pe drum! Link to comment
ing3r Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Deocamdata nici eu nu stiu Oricum stiu ca o sa lucrez temporar in Plaza. Atata stiu deocamdata In orice caz vreau sa vin si eu macar o data sa va cunosc, sa stiu si eu cine ma ajuta si imi da sfaturi Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Pai daca vei fi in Bucuresti in mod sigur se vor gasi strazi din locul unde vei sta pana in spate la Polivalenta. Link to comment
ing3r Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Atunci e bine, ca masina o las in CT. Ne vdm intr-o joi Link to comment
Elfu Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Daca termin mai devreme la birou, cred ca ajung si eu dar mai pe la 9-10 seara. @Tommy Te fac o tura cu sobolanul? Link to comment
Tommy Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 (edited) Vrei sa spui ca ti-am lovit eu janta dupa si trage dreapta? Multumesc, esti un dragut, dar eu am condus de mult aygo si yaris si inca nu am reusit sa fac vreo pasiune Dealtfel am condus si auris si avensis. Era sa uit.. si corolla Dar la o supra sau macar cellica m-as baga Deci care vrea sa aiba onoarea sa-i testez masina.. sa vina cu una adevarata Edited April 3, 2008 by Tommy Link to comment
Alezz Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Cred ca o sa ajung si eu cateva minute...pieton . Link to comment
Ami Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Alezz said: Cred ca o sa ajung si eu cateva minute...pieton . Ce-i Alezz, mama, iar i-a crescut consumul? Link to comment
Brainiac Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Tommy said: Deci care vrea sa aiba onoarea sa-i testez masina.. sa vina cu una adevarata Un civic te coafeaza? Link to comment
Elfu Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Brainiac said: Un civic te coafeaza? Nope, pai ce aia e masina? Uite aici. Tommy said: ...Dar la o supra sau macar cellica m-as baga Deci care vrea sa aiba onoarea sa-i testez masina.. sa vina cu una adevarata Link to comment
Alezz Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Ami said: Ce-i Alezz, mama, iar i-a crescut consumul? E in service,maine o iau > . Link to comment
Tommy Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Merge merge Brainiacule Elfule, celica si civic sunt cam in aceeasi clasa dupa parerea mea, doar ca cellica nu se mai fabrica din ce stiu eu Link to comment
Sharpe Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Mda, Cellica mi-a lasat o amintire frumoasa. Pacat ca cei 3000 cmc se lasau condusi de o cutie automata... Link to comment
Recommended Posts