andreib Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Motorul de 1.5 reno orice numai fiabil nu e (ask laurentiu). Singurele lui calitati sunt consumul redus si elsticitatea relativ buna, nu e nici ultimul racnet iar fiabilitatea e sub nivelul marii. Iar pe logan e mega ultra super inegalabil de galagios (multumita insonorizarii cu tabla, f eficienta dealtfel!). 1 Link to comment
BogdanG Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Motoarele 1.5 dCI nu au nici pe dracu daca le bagi motorina buna, este valabil la orice motor common rail. Oricum Duster o sa fie un real succes, tot romanu o sa viseze la gipu dacia, iar de banii de Duster poti lua juma de QASHQAI sau Koleos . Daca in teren o sa se descurce ca varu Koleos atunci succesul e garantat iar 110CP la 1.3T este ultra suficient, oricum romanu se gandeste la toate asa ca prima vizita dupa achizitie va fii la tunerii de bordura care vor scoate 150CP din motorul dCI, moment in care posesorul de gip de miovenii se va uita de sus (fiind parcat pe trotuar) la posesorii de Tucsoane (alt gip de mare exceptie si devotament ) Ce sa mai, o sa aiva succesuri maxime gipu` de Mioveni . 1 Link to comment
ToPser Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ask Laurentiu !!! ) Andrei nu se pune ,lui Laurentiu oricum nu-i rezista nimic ! ) Link to comment
steph Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Aveti unii o boala sa aruncati cu cuvânt_urât in orice e Dacia desi vorbiti doar din poze. Devine penibila treaba asta anti Dacia. Sper ca nu ma acuzati ca sunt fan Dacia sau ceva Link to comment
Dj_Dark Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Motorul de 1.5 reno orice numai fiabil nu e (ask laurentiu). Singurele lui calitati sunt consumul redus si elsticitatea relativ buna, nu e nici ultimul racnet iar fiabilitatea e sub nivelul marii. Iar pe logan e mega ultra super inegalabil de galagios (multumita insonorizarii cu tabla, f eficienta dealtfel!). Daca asta e galagios ce sa mai zic de 1.9 tdi de la vag? Vorbim strict de motoare, lasa insonorizarea. In ceea ce priveste fiabilitatea, este paradiscutata probabil pe alte forumuri nu m-am uitat inca. Link to comment
fry Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 (edited) Am zis "pachet full piele" in sensul ca pachetul respectiv, optional, presupune piele volan + scaune. Este totusi o premiera, un optional neasteptat pentru o Dacie. Nu stiu ce face bisnitarul roman, o dam iar in povesti vanatoresti. O simpla vizita pe site-ul "miovenesc" lamureste multe framantari serioase, probleme grave cum ar fi covorasele sau pachetul piele explicat pe larg. Nu mai pot eu de covorase. Important este sa fie masina OK, iar Duster pare sa fie. Nu sunt fan Dacia, sa o cumpere cine vrea, oricum... cine isi va dori un Duster nu cred ca va fi dezamagit de el. Edited March 5, 2010 by fry Link to comment
andreib Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 (edited) Daca asta e galagios ce sa mai zic de 1.9 tdi de la vag? Vorbim strict de motoare, lasa insonorizarea. Am precizat destul de clar: e zgomotos pentru ca masina e neantifonata. DELOC. Il percep zgomotos cand sunt in habitaclu, pentru ca acolo imi petrec timpul, nu cu urechea sub capota... Edited March 5, 2010 by andreib Link to comment
Salex Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Motorul de 1.5 reno ... pe logan e mega ultra super inegalabil de galagios (multumita insonorizarii cu tabla, f eficienta dealtfel!). Pai ... asta, asa cum ai zis si tu, e problema de insonorizare, nu prea poate fi pusa in circa motorului. Eu il stiu de pe Megane II, masina la care chiar am fost placut impresionat de silentiozitatea motorului (varianta de 85CP). Link to comment
smailmiami Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Nici chiar din habitaclu de Logan si nu mi s-a parut galagios deloc. Poate nu sunt eu asa pretentios, desi de fel sunt obisnuit cu motoare benzina. Link to comment
Lucian M Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Din pmdv, dacia a scos in sfarsit un model atractiv. Nu mi-as lua, nu e pe gustul meu genul asta de masina, insa trebuie sa recunosc faptul ca e un urias pas inainte. Nu am vazut interiorul, insa exteriorul e in sfarsit cat de cat placut. Bravo, dacia. 1 Link to comment
VAXXi Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Poze noi cu interiorul in Capital Bord auriu, mânca-ți-aș! Link to comment
EM!L Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Îmi place cum conduce cel din videoclipul 2, "superman style" (ui' ce se înfige pe 4x4). Link to comment
EM!L Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Glumesc, desigur. Oricum, foarte tari ultimele 2 poze. Bord căcăniu-lucios, comenzile geamurilor (şi restul) la fel de inspirat poziţionate, varianta fără geamuri electrice văd că n-are nici AC ... Link to comment
lascarica Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Iar "botoanele" de la aer parca sint de aragaz de Tehnoton Link to comment
Salex Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Luati-o drept simpla informatie. Nu vreau sa spun nici ca e laie nici ca e balaie ... Se poate intimpla si la alte case Link to comment
Mircea Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Mda, e din nou de vina Gigel Sudoru' ) Asa-i, se poate intampla si la case mai mari, insa sa nu sesizezi un lot intreg cu probleme la franare e putin dubios sau hai sa spunem ciudat. Cand lansezi pe piata o masina noua si ieftina, multi nu-ti vor binele, motiv pentru care esti de 20.000 de ori mai atent. Imi amintesc ca loganul era sub paza militarizata inainte de lansare, unde erau parcate masinile nu intra nimeni. Si stai, ca asta e inceputul, stai sa vezi teste ale elanului, ale ADAC, crash teste paralele si asa mai departe... La concurenta si praful care este pe piata din domeniu, mai sunt de asteptat din astea.. Link to comment
Wolfman Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 (edited) Pe langa frane au probleme si cu site-ul. Edited March 30, 2010 by Wolfman Link to comment
BogdanG Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Siteul asta numai dacia nu este Iar in legatura cu nemtii si ADACul trebuie sa ne amintim ca la aparitia loganului nemtii au fost cei mai vehementi dupa care au schimbat macazul si au cumparat Logan in dusmanie, deci acu 5 ani era prost si acum e bun sau cum ? Link to comment
raven84 Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Eu unul am o singura nemultumire la Duster: nu are aproape nimic original, totul este copiat mai mult sau mai putin de la alte masini ale grupului Nissan Renault, asta in conditiile in care Loganul, cat o fi el de nasol, a venit cu un design cat de cat original. Sincer, sper ca pe viitor design-ul masinilor Dacia sa graviteze in jurul propriei imagini de brand (atat cat o permite firma mama Renault) pentru ca si acesta este un factor important. Link to comment
Tommy Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Dacia a primit peste 570 de comenzi în România pentru SUV-ul Duster http://www.money.ro/auto/dacia-a-primit-peste-570-de-comenzi-in-romania-pentru-suv-ul-duster.html Link to comment
lascarica Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) Pe langa frane au probleme si cu site-ul. Gata mosule s-a rezolvat au comenzi pe Duster, nu mai vind Skoda Cine vrea e si site-ul scos la vinzare... vind tot astia... Edited April 14, 2010 by lascarica 1 Link to comment
hepea Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Da chiar, nu l-a testat nimeni de pe forum? Link to comment
Mircea Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Pai abia ce s-a dat drumul la drive teste... Link to comment
Recommended Posts