zack Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Eu va sfatuiesc sa nu bagati bete/surubelnite jos acolo (sub balama). Mai bine dati cu un jet puternic de apa, si toata mizeria dispare. ps: O sa fac niste poze pe unde ar trebui sa mai spalati masina...deoarece se strange pamant si tine umezeala, unde va rezulta rugina Link to comment
virtualx Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 A mea are pe ambele parti ce ? rugina ? Link to comment
BGeo Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Si la mine are acel burete doar pe partea soferului... in dreapta, se adunase pamant cam de 5 cm adancime (tot acel spatiu era plin), si, bineinteles, aveam 3 plantute acolo Link to comment
puchi Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Culme e ca masina mea ,a avut aparatori de noroi de cand am cumparat-o .Si eu am pamant de flori .Dar fara plante inca .Unde aveti voi bureti ca eu nu am vazut niciunu. Link to comment
Abram Burel Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 (edited) Cu riscul de a invia mortii... ...masina mea ,a avut aparatori de noroi... Unde aveti voi bureti ca eu nu am vazut niciunu. Avea dreptate Sato cand a zis ca "n-are omul ce face" Si ar mai fi ceva: pune cineva pariu ca in spatele "buretelui" NU se aduna noroi? Eu zic ca DA Edited April 30, 2008 by Abram Burel Link to comment
puchi Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Abram burele !!Eu zic ca -avem ce face .Daca tie iti place sa-ti creasca brusturi sau sa cari noroiul aiurea ,e problema matale Link to comment
VFX Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Si va mai plangeti de consumuri mari... Pai intai debarasati-va de "balast" si dupa aia faceti cosumuri... Link to comment
samyx Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Si ar mai fi ceva: pune cineva pariu ca in spatele "buretelui" NU se aduna noroi? Eu zic ca DA Se strange pamant si in spatele "buretelui". Eu am demontat carenajul si era pamant in ambele parti. La mine s-a rezolvat odata cu montarea presuletelor de noroi, de atunci nu se mai strange. Dar si pretul a fost pe masura: 160ron la dealer. Link to comment
puchi Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Crezi colega (ca nu se mai strange noroi ).Eu am avut aparatori originale din fabrica si tot am acum o sera . ("> Link to comment
Lucian M Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Da eu tot imi bat gura cu turbojetul... Link to comment
puchi Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Da,! da tu stai la casa .Vai de noi ai de la bloc ,ca vin ecologistii Link to comment
Satori Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 Ca ce? Pui pamant in fata blocului? Link to comment
VFX Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Ca speli masina cu spuma ecologica...si cica poluezi... Link to comment
Lucian M Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 (edited) Da' se poate spala si fara spuma. Referitor la pamant- poate faci sera, scoti un ban, alimente ecologice. poti creste frunze, ca si asa is multi caini comunitari... Edited May 21, 2008 by Lucian M Link to comment
puchi Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Radeti voi radeti .Dar un vecin (parat de altul binenteles )a saltat amenda .Masinile se spala la spalatorie (sa castige saracii si ei ). ) Link to comment
tolin Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Ce vrea sa zica titlul acestui topic: "cand n-are omul ce face" ... se scarpina sub aripa ? Link to comment
puchi Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Deci,astazi am eliminat sera din partea stanga sofer ( cu jet apa ).Parca intreba cineva de bureti izolatie aripa .Se vad cand deschizi usile. La mine exista numai partea stanga (sofer ). .Astia mici cu ochii oblici au facut economie Link to comment
root Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Deci,astazi am eliminat sera din partea stanga sofer ( cu jet apa ).Parca intreba cineva de bureti izolatie aripa .Se vad cand deschizi usile. La mine exista numai partea stanga (sofer ). .Astia mici cu ochii oblici au facut economie Nu e vorba de economie, pe partea stanga nu au pus izolatie pentru o mai buna circulatie a aerului spre admisie, gura de admisie a filtrului de aer fiind intre aripa si contraaripa dreapta. Link to comment
rm.popa Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 A venit şi la mine primăvara (a dat colţul ierbii...): Faza drăguţă e că se stecurase printre portieră şi aripă, la lumină. Deocamdată am lăsat-o acolo. Link to comment
Salex Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Sinteti formidabili Umblati cu sursa de oxigen dupa voi. Oare ajuta si la functionarea mai "rotunda" a motorului ? Link to comment
closchkutza Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Sa mai zica cineva ca Aveo nu este o masina...."verde"! Link to comment
sasa2 Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 incercati sa puneti jet-ul kaercherului intre prag si aripa jos cea mai de jos crapatura. sa vedeti cit noroi iese de acolo o sa ramineti muti. la mine in orice caz puteam sa pun gazon in ciornoziomul ala. Link to comment
zack Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Cand spalati masina "home" sa vedeti ce de namol veti gasi la conducta dintre rezervor si busonul de la rezervor, asta evident in aripa din spate...sus..sus. Confrum si eu ce a spus Sasa2. Bagati jet de apa in crapatura dintre aripa si portiera-prag. Link to comment
lotech Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 salut am intrat si eu in randul horticultorior ("> cernoziom in ambele parti in plus pragul din dreapta plin de apa dupa ploile din ultima vreme, scurgerea infundata Link to comment
Recommended Posts