Jump to content

Mocheta Portbagaj Cielo

Recommended Posts

Am o mare problema cu mocheta din portbagaj.Cum asez ceva mai greu se desprinde din "arici" si se deplaseaza.Cred ca si placajul de protectie al rotii de rezerva este deformat.Ce ma sfatuiti sa fac?

PS.Exista cumva pentru Cielo mocheta portbagaj din cauciuc?Daca stiti ceva eventual si de preturi...

Multumesc anticipat.

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
Am o mare problema cu mocheta din portbagaj.Cum asez ceva mai greu se desprinde din "arici" si se deplaseaza.Cred ca si placajul de protectie al rotii de rezerva este deformat.Ce ma sfatuiti sa fac?

PS.Exista cumva pentru Cielo mocheta portbagaj din cauciuc?Daca stiti ceva eventual si de preturi...

Multumesc anticipat.

In targ la Vitan este un magazin daewoo si are mocheta cielo din cauciuc la pretul de 600.000.

Este super - mi-am luat!

• 1 year later...

Stiu ca nu s-a mai scris de 1 an aici, dar totusi care este codul pentru tava din cauciuc care se pune in portbagaj la autodaewoo.ro? Caut si eu minunea asta de o jumatate de an si nici o sansa.. (stau in Sibiu).

Sau daca stiti alta firma cu site pe internet care trimite marfa acasa si are asa ceva, va rog spuneti-mi si mie.