TYBY Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Am o mare problema cu mocheta din portbagaj.Cum asez ceva mai greu se desprinde din "arici" si se deplaseaza.Cred ca si placajul de protectie al rotii de rezerva este deformat.Ce ma sfatuiti sa fac? PS.Exista cumva pentru Cielo mocheta portbagaj din cauciuc?Daca stiti ceva eventual si de preturi... Multumesc anticipat. Link to comment
andreis Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 (edited) si eu am probl asta de cand mi s-a varsat o sticla de apa acolo... asa ca ma intereseaza si pe mine Edited December 28, 2004 by andy Link to comment
hitman Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Am o mare problema cu mocheta din portbagaj. <{POST_SNAPBACK}> Solutie: am cumparat o tava de portbagaj speciala pt. Cielo. Are exact forma porbagajului+ ca are si rolul de tavita. 600k ROL din vitan. Nu se mai misca nimic. Link to comment
iso Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Eu am in portbagaj , deasupra placajului-mochetei , doua covorashe din cauciuc care protejeaza mocheta de eventualele "accidente" . Problema descrisa mai sus nu s-a manifestat la mine . Link to comment
TYBY Posted December 29, 2004 Author Share Posted December 29, 2004 Solutie: am cumparat o tava de portbagaj speciala pt. Cielo. Are exact forma porbagajului+ ca are si rolul de tavita. 600k ROL din vitan. Nu se mai misca nimic. <{POST_SNAPBACK}> Si copiaza perfect forma portbagajului?Cand ai cumparat-o? Link to comment
Mad MAX Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 unde gasesc si eu placajul acela de sub mocheta ? si cam cat costa? mersi mult. Link to comment
serban_pc Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Am o mare problema cu mocheta din portbagaj.Cum asez ceva mai greu se desprinde din "arici" si se deplaseaza.Cred ca si placajul de protectie al rotii de rezerva este deformat.Ce ma sfatuiti sa fac? PS.Exista cumva pentru Cielo mocheta portbagaj din cauciuc?Daca stiti ceva eventual si de preturi... Multumesc anticipat. <{POST_SNAPBACK}> In targ la Vitan este un magazin daewoo si are mocheta cielo din cauciuc la pretul de 600.000. Este super - mi-am luat! Link to comment
MCojo Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 @serban_pc daca te-ai fi uitat mai bine contul lui @TYBY este inchis... Link to comment
nicubarbu Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 placaj,nimic? Placajul de sub mocheta ca si tava pt protectia portbagajului le poti gasi pe autodaewoo.ro Link to comment
catalin30 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Stiu ca nu s-a mai scris de 1 an aici, dar totusi care este codul pentru tava din cauciuc care se pune in portbagaj la autodaewoo.ro? Caut si eu minunea asta de o jumatate de an si nici o sansa.. (stau in Sibiu). Sau daca stiti alta firma cu site pe internet care trimite marfa acasa si are asa ceva, va rog spuneti-mi si mie. Link to comment
bella Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 De ce nu dai si tu un tel?...Au pana si ID de messenger. Succes. Link to comment
Recommended Posts