cris06 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Da, arata mai bine, cel puitin la interior. Tabloul de bord (ceasurile) nu se potrivesc pe bordul clasic datorita noii forme si kilometrajului electronic. Chiar se impunea modificarea asta! Ramane de vazut ce impact are asupra clientilor. Ma bucur ca aceasta masina inca isi prelungeste existenta! Link to comment
madkat Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 imi place mai mult bordul de kadett (cum avem noi) iar ceasurile sunt ok - doar afisajul de km stramb nu prea inspira calitate de asamblere Link to comment
GeorgeParaschiv Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) Intradevar interiorul este super am vazut ca au pus motoarele de 1.6 16V de 109 cai si cuplu de 150 Nm Edited September 9, 2008 by GeorgeParaschiv Link to comment
cris06 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 (edited) Si cat consuma un motor de asta? LE: Am gasit: Dohc 1.6 > 9,3 in oras si 8,5 mixt (cred). A naibii rusa asta! Edited September 9, 2008 by cris06 Link to comment
bogudoby2 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Pai din cate am inteles eu de acolo, ala sohc de 1.5 cu 80cp consuma 8.5 in oras, si probabil mixt sau afara 7.7 litri. Iar asta dohc de 1.6 cu 109cp consuma 9.3 in oras si 8.5 afara sau mixt. Zic afara sau mixt ca nu prea inteleg limba asta... oricum, am presupus ca, consumul cel mai mare il are in oras nu? Link to comment
zeneseu Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Si totusi...mi se pare cam tras de par consumul ala de 8.5% urban pentru motorul de 1.5. Link to comment
BogdanG Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 E o masina facuta pt zona Uralilor, nu putem vorbi despre o zona dezvoltata, de asemenea tara este in continua dezvoltare economica exact cum eram noi prin 95 cind Cielo era fitza maxima. Abia acum au aflat cum sa-si vanda resursele naturale iar nivelul de trai creste. Acum este buna aceasta masina dar peste 5 ani o sa fie invechita si acolo . Link to comment
cararama Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 omg! Lasati dinozaurii sa moara in tihna Link to comment
cris06 Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 ...ca vor dainui pe veci...crocodilii! Link to comment
hohaele Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) Are ABS si airbag?Per ansamblu imi place cum arata,dar totusi nu mi-as cumpara una,e deja un model batrin,lumea tinde catre modern ,tehnologie,si super design(cu bani cat mai putini) Edited September 10, 2008 by hohaele Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Sincer mi se pare incomparabil de frumos vechiul Cielo decat pocitania asta de plastic... Link to comment
DGT Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Are ABS si airbag?Per ansamblu imi place cum arata,dar totusi nu mi-as cumpara una,e deja un model batrin,lumea tinde catre modern ,tehnologie,si super design(cu bani cat mai putini) Ti-ai lua Nano? Modern,design,cu bani putini! Link to comment
Dj_Dark Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 (edited) Cat de prost e facutaaaaaa. Logan 2. Potentiometru de volum de la clarion-ul ala e descentrat, capacul de benzina e de unica folosinta, plastice si volan gen clio...Bleah.. Nu-mi place deloc. Si asta la prezentare . Imi place totusi motorul ala de nubira. Dar daca e peste pretul logan-ului 1.6 16V la aceleasi dotari nu l-as cumpara. Edited July 27, 2009 by Dj_Dark Link to comment
Costi VLN Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 In afara de motor nimic nu ma uimeste.Din contra mi-se pare mult mai prost lucrata. Link to comment
madkat Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 mda... o amestecatura de repere din bordul "clasic" de nexia varate intr-un nou bord/interior cu un design indoielnic pe afara ... ciudat, incercari destul de ciudate - doar farurile imi par ok iar motorul... 100 cp pe 1000kg (hai oleaca mai mult ca o fi mai greu ca OHC-ul) ... s-ar putea sa se miste binisor masina Link to comment
Moon_Fire Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Calitatea pare mai indoielnica si sincer un facelift/upgrade care ar fi trebuit sa fi fost prin 2002-2004. Acum pare tot asa depasita moral Link to comment
uskt2005 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Mie asta : imi place cum arata, poate daca era ceva mai coborata arata si mai bine... Link to comment
Costi VLN Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Pai in afara de spoilere si jante e aceeasi masina. Link to comment
uskt2005 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 (edited) Pai in afara de spoilere si jante e aceeasi masina. Tapiseria, volanul imbracat in piele, fetele la usi piele perforata...? mi se par lucrate bine Edited July 27, 2009 by uskt2005 Link to comment
DGT Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Cu un efort de vointa poti schimba un Cielo de-al nostru la fel. Pe fata doar bara si farurile si pe spate imi pare ca si capota la portbagaj. Vorbesc de asta:Nexia 2 Link to comment
GeorgeParaschiv Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 (edited) Pai in afara de spoilere si jante e aceeasi masina. Arata destul de bine, mi se pare calitativ lucrata la interior un plus e motorul de 1.6 , faruri xenon , climatronic, etc. Iar varianta 1.6 DOHC full options costa 325.000 ruble , unde valoarea in euro este de 7.351 Euro adica vreo 32.000 RON Nu e chiar asa de scumpa. Edited July 27, 2009 by GeorgeParaschiv Link to comment
Dj_Dark Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Ce fac niste jante si un body kit. Intr-adevar arata mult mai bine decat precedenta. Ma mai gandesc la afirmatia de mai de sus cu loganul . Ce face o prezentare buna . Link to comment
madkat Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 N-are csenoane - are halogen cu lupe - ca meganu 2.2 Link to comment
Costi VLN Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Tapiseria, volanul imbracat in piele, fetele la usi piele perforata...? mi se par lucrate bine Rectific.In afara de motor,spoilere si jante e aceeasi masina.Din punctul meu de vedere aceste suprafete imbracate in piele nu ma prea incalzesc,gen volan,fete usi.Eventual daca montau o punte spate cu discuri,o instalatie xenon,o trapa de calitate,as fii fost mai inantat.A,ce imi placa e ca au montat comp.debord,dar si aici s-au calicit.Puteu sa puna unul putin mai mare si cu mai multe functii.Oricum ceea ce e de remarcat e ca Nexia,Cielo,sant masini reusite drept urmare au reintrat in atentia auto si restilizate.Lucru bun. Link to comment
Recommended Posts