Jump to content

Cielo Din 99

bigman

Recommended Posts

Salutare,

As vrea sa-mi iau un Cielo din 99 ,cu 81 de mii de km,motor 80 CP,gpl+benzina.

Poate cineva sa-mi spuna cam ce probleme au fost la generatia asta din 99 sau daca sunt ca alea din Coreea?

Orice informatie mi-e de mare folos.

Vreau sa-l cumpar p-asta si sa vind supernova din 2002,clima ,cu 13500 km.

Merita?

la pret este bun mai ales ca are si gpl insa trebuie sa te uiti mai intai la cel ce

ti-l vinde. Parerea mea este ca mai bine dai un ban la service Daewoo si i se face acolo o constatare ca lumea si nu te doare capul. Te duci la un service ales de tine si nu de vanzator.

Pretul mi se pare destul de mic, cam dubios! gpl este cel original al masinii sau a fost pus ulterior? Nu imi vine sa cred ca are doar 81.000 km, dar este posibil.

Da si tu mai multe amanunte.

Pretul mi se pare destul de mic, cam dubios! gpl este cel original al masinii sau a fost pus ulterior? Nu imi vine sa cred ca are doar 81.000 km, dar este posibil.

Da si tu mai multe amanunte.

Zice ca pleaca din tara,accepta orice teste in service,prim proprietar,e varianta full,nelovita,km reali.Zi si tu un service bun,eu vroiam radacini.

Culoarea e albastru,cred ca nemetalizat,n-am vazut-o inca,sper sa nu fi dat kilometrajul indarat,cum pot sa verific?

Astea or fi vreun euro la motor?

GPL mai mult ca sigur e pus dupa?

Service radacini de pe sos. giurgiului. Pai du-te si vezi intai masina si pe urma discutam, caci asa si eu vreau sa ma insor cu Jennifer Lopez dar daca n-am vazut-o asa face to face. il cunosti pe propetar? :banana:

Uita-te la uzura scaunului soferului si la scaunul din dreapta spate (daca acesta e foarte moale in comparatie cu celelalte masina a fost taxi), daca portierele au joc in balamale, daca volanul si maciulia schimbatorului sunt lucioase, asculta motorul mergi cu 150-160 si dupa aia uita-te iar la motor, da 500 k ROL si fa-i o diagnosticare completa in service; uita-te in primul rand la vanzator, daca inspira incredere. Daca ai cel mai mic feeling ca ceva nu-i in regula, renunta!

Pai bigman, dai o masina cu doar 13k de Km pe una cu 80k ? Ce afacere ai facut la faza asta ? Sau esti total nemultumit de Supernova ?

Cielo din 99 am avut pana la 130.000 de km si s-a comportat foarte bine. E adevarat ca la un moment dat dupa 100.000 de km facuti au trebuit schimbate ceva piese, totusi preturile au fost acceptabile si masina a mers in continuare bine.

Mie personal nu mi-se pare a fi mult prea ieftin, dar poate ca nu sunt eu la curent cu preturile...

Bafta multa cand il cumperi !

Pai bigman, dai o masina cu doar 13k de Km pe una cu 80k ? Ce afacere ai facut la faza asta ? Sau esti total nemultumit de Supernova ?

Nu dom' Gica,nu sunt total nemultumit se supernova,pot sa spun chiar ca e o masina beton,din punctul meu de vedere.

Ma interesa s-o schimb pentru spatiul interior mai mare si confortul lui Cielo,dar incep sa ma indoiesc deja daca o mai fac.

Masina n-a facut nici o problema si sper ca n-are de gind sa faca.

Problema mare e ca pretul pe nova coboara tare,dar cred ca mai am rabdare putin si o sa iau un opel astra si am rezolvat problema.

Multumesc baieti pentru parerile sincere.

vezi de cand are gpl-ul, pt ca daca a mers mult pe gpl motorul are o uzura mai mare pt km din bord, daca-or fi reali.

la o masina la care n-ai incredere in km din bord te mai poti uita si la cauciucul de pe pedala de acceleratie. pt 80 de mii ar trebui sa fie foarte putin uzat.

ideea e ca daca ai o urma de indoiala asupra unei masini sh, eu sunt de parere ca n-ar trebui luata. bani sa ai ca oferte gasesti tot timpul.

si binenteles, cele mai bune dupa ce ti-ai luat masina.

Cielo euro 2 au aparut in 2000 (atunci s-a trecut obligatoriu ca productia interna sa fie euro). Daca e de la sf lui '99 e posibil sa fie euro. Si inca ceva Cielo are 75cp (55Kw), nu stiu de unde a aparut faza cu 80cp. E exact ca la Executive care are 86cp, dar se dau 90cp, sau ca la LGN 1.6 care are 87cp si se dau 90cp.

Bafta !