Jump to content

Recommended Posts

Sunt si eu curios daca gasesc pe undeva un suport de oglinda stanga cielo? Sau daca nu se gaseste doar suportul pe unde gasesc o oglinda sh, culoare albastru pacific. Mersi :mrgreen:

Edited by Mircea
Limbaj IRC. Faci economie de litere si nu e bine...
  • 2 years later...

Cine stie cum pot sa imi repar oglinda centrala.S-a slabit si cand imi e lumea mai draga vad bancheta in loc sa vad in spate.Habar nu am cum se desface si cum se poate strange putin.Si cand ma gandesc ca e al doilea Cielo care il am si tocami lucrul asta nu il stiu :wallbanger: .Multumiri si poate imi raspunde si mie cineva.

Oglinda centrala cu inbuss ? Eu stiu ca are o pastila pe parbriz de care sta atarnata...si atat.

Belclaur...ne intalnim zilele astea prin pitesti si vedem problema ;)

Am gasit dar nu e imbus.Sau nu m-am uitat eu cu atentie.Are ceva central.Am incercat sa imping sa vad daca nu cumva e siguranta sau ceva.Dar nimic.Si asa cred ca o las asa sa balangane pana strang bani sa imi iau un parbriz cu totu.Mi l-a deszapezit o sararita care cred ca avea balast in ea nu nisip.Bai fratilor astia cu deszapezirea sunt criminali.Am permis de vreo 4 ani si am mers extrem de mult prin tara ca asa mi meseria.Dar ca anu asta nu am patit.Eu stau in trivale.

Edited by belclaur
  • Like 2