razvan020 Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Salut, De 3 luni umblu fara becul din interiorul masinii si nu am gasit nici pana acum unu. Am fost la reprezentanta dar nimic... mi-au tot spus ca vine... vine... si nimic pana acum. Aveti idee de vreun astfel de magazin specializat sa aiba si "chichitele" astea? Multumesc, Link to comment
Abram Burel Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 (edited) Incearca sa cauti unul de... Matiz Daca nu-si-nu iti pot aduce eu unul la intalnire, dar joia cealalta. Desigur, poti incerca si un... becoled Edited April 7, 2008 by Abram Burel Link to comment
razvan020 Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Sincer am tot cautat si la magazine specializate pe piese de daewoo dar nu am avut noroc. Acum nu mai conteaza cum este numai lumina sa fie sa vad si eu seara cand ies din masina ce am uitat... chei, portofele... etc... Deci ma pot baza pe tine? Kit ca mai astept o saptamana jumate Link to comment
razvan020 Posted April 8, 2008 Author Share Posted April 8, 2008 Merci AbramBurel... am fost azi cum un prieten la Asco si acolo am cerut unui nene un bec de plafoniera pentru matiz... iar rezultatul este uimitor Merci... Link to comment
Recommended Posts