Razv Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Program GT Auto Event, 17-18 mai, parcarea Pic Supermarket vineri, 16 mai: - aranjarea masinilor - clubbing, part I sambata, 17 mai: - expozitie (10:00-19:00) - indemanare - db drag - burnout show - clubbing, part II duminica, 18 mai: - expozitie (10:00-19:00) - drag race, 402m - sq - drift show. Avem la dispozitie o parcare de 15.000 mp. Vineri si sambata sesiune de clubbing. Cazare moka pentru expozanti, discount la cazare pentru participantii veniti din alte orase. Taxa de participare (indemanare, liniute, db drag si sq): 25 RON. Acces spectatori: 10 RON. Organizatori: GranTurismo si Downtown SRC Link to comment
Dj_Dark Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Bravo. Sper sa se respecte programul afisat de tine fiindca, sincer, pana acum nu prea am vazut. Apropo, avem noi drifteri capabili in Romania? Sper ca nu te referi la cerculete cu BMW-uri totusi. Link to comment
Razv Posted April 9, 2008 Author Share Posted April 9, 2008 Linia de drag este reprezentata de soseaua din fata PIC'ului ( starea astfaltului fiind fff buna - e drum public cu 4 benzi acolo - ). @Dj Dark - vom vedea . Link to comment
el cid Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Pentru Cluj se anunta Expo-tuning in 17-18 aprilie la Iulius Mall. Daca aflu amanunte mai revin. Link to comment
L`amour Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Cred ca pt Cluj ar trebui deschis alt topic sa nu se faca confuzie intre eventul din Craiova organizat de Downtown si cel din Cluj organizat de 4tuning,si pt a se putea face comentariile catre fiecare event in parte .Ms. Link to comment
Razv Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 Premii pentru Show'n shine: best car - aspect general al masinii, conteaza inclusiv ce masina e best exterior - body kit + vopsea + jante + alte accesorii (eleron, carbon, lambo doors,etc), aspect general best interior - interior cat mai custom si cat mai bine executat best rims - in functie de tipul de masina, cum contribuie la aspectul general best paint - vopsea custom, cum da pe masina, cat de bine e aplicata best corner - se premiaza atat standul cat si atmosfera best car display - daca aveti vreo vedeta la stand, afisati-o cat mai frumos Grupele pentru indemanare: A: sub 100 CP B: 101-165 CP C: 166-250 CP D: peste 251 CP Grupele pentru sprint paralel 402m: A1: sub 75 CP A: 76-100 CP B: 101-130 CP C: 131-165 CP D: 166-200 CP E: 201-250 CP F: 251-300 CP H: peste 300 CP Link to comment
EM!L Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 http://www.gds.ro/Actualitate/2008-05-19/D...auto+cu+victime Link to comment
mugur Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) Cativa au ramas si fara carnet pana sa ajunga la craiova...am vazut la stiri ) Edited May 19, 2008 by mugur Link to comment
EM!L Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) Pai la noi se cam stie de fiecare data cand e cate un eveniment de genul asta (sau care implica masini/viteza) cu participarea concurentilor din alte zone ale tarii, stau politistii la panda la intrarile/iesirile importante din oras . Edited May 19, 2008 by EM!L Link to comment
Alezz Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Pai la noi se cam stie de fiecare data cand e cate un eveniment de genul asta (sau care implica masini/viteza) cu participarea concurentilor din alte zone ale tarii, stau politistii la panda la intrarile/iesirile importante din oras . Exista detectoare . Link to comment
EM!L Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 (edited) Just, sau circuli cu viteză legală, şi n-ai treaba . Doar ca pâna acum am tot văzut maşini ce urmau să participe la respectivele show-uri oprite şi amendate pt. viteză, probabil respectivii venind din alte oraşe nu erau familiarizaţi cu locaţiile in care se stă la pânda şi/sau nu aveau detectoare. Edited May 22, 2008 by EM!L Link to comment
Marius* Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Cativa au ramas si fara carnet pana sa ajunga la craiova...am vazut la stiri ) Am vazut si eu la tv, nu s-a intamplat in jud. Dolj, undeva in jud. Arges. Link to comment
Lao Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 Organizarea, cel puțin din punctul meu de vedere, a fost aproape dezastruoasă. Barem duminică... nu mai am cuvinte. O bulibășeală totală, parcă-și pierduseră toți capul. Premierile pt. concursurile care au avut loc trebuiau să aibă loc la orele 17-18. Eu am plecat de-acolo pe la 19 și nici vorbă de așa ceva. Nu mai vorbesc de alte incidente pt că ele sunt inevitabile la orice eveniment de genul ăsta, dar dacă și la finalizarea evenimentului avem probleme... mai bine ne lăsăm de meserie. Link to comment
Razv Posted May 23, 2008 Author Share Posted May 23, 2008 La sfarsitul au fost probleme din cauza accidentului Lao ... Iar duminica a fost dezastru la liniute.. ( inscrierile pe grupe le'au facut niste priceputi de la ACR care nu au auzit in viata lor de colt czt etc )... Sambata a fost ok Link to comment
Recommended Posts