NFS Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 ... ca tot nu l-am mai deschis de mult. Eu ajung pe la 8 jumate... Link to comment
Tommy Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 M-ai speriat! Pfuu .. e miercuri. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Acum o sa vina Alezz sa ceara imperativ schimbarea titlului. Link to comment
NFS Posted April 9, 2008 Author Share Posted April 9, 2008 Asta e "deviza" mea pt intalnire... statusul meu pe YM in fiecare joi... credeam ca v-ati obisnuit pina acum, ca am mai deschis cateva topicuri de intalniri (unele chiar de marti) si nu s-a sesizat nimeni. )) Link to comment
elprypas Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 ce sa`i faci nfs`ule daca deschideai de marti nu vedea nimeni ca erau prea somnorosi si plini de chef de munca, acum fiind miercuri sunt deja obositi plictisiti si cu chef d caternica Link to comment
Ami Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 N-ati inteles nimic! Omu' nu mai are rabdare, de-abia asteapta sa va vada si voi stricati momentul detalii gen calendar... Link to comment
closchkutza Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Ia zi Vaxxi, vi? "> Oricum ar fi, eu apar, pe la 7:30 cel tarziu. Link to comment
VAXXi Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 In principiu si in teorie, da. Doar ca s-ar putea sa intarzii mai mult, sa ajung pe la un 8-9. Link to comment
iulia Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Asta e "deviza" mea pt intalnire... statusul meu pe YM in fiecare joi... credeam ca v-ati obisnuit pina acum, ca am mai deschis cateva topicuri de intalniri (unele chiar de marti) si nu s-a sesizat nimeni. )) Eu m-am obisnuit cu statusul tau de joia; cand ma loghez dimineata verific statusurile tuturor, apoi inca o data-doua de-a lungul zilei Statusul tau reprezinta un adevarat milestone pentru saptamana, un prilej de-a mai fluiera incet a paguba a "si uite cum mai trece o joie si o saptamana cu ea..." :- (vinerea la mine nu se pune) Link to comment
NFS Posted April 9, 2008 Author Share Posted April 9, 2008 Sa vezi ce contrariati sunt colegii mei care vad statusul, numai joia ... si ma intreaba ce naiba e asa special la ziua de joi, de ce nu pun si in alta zi? ...vinerea la mine nu se pune. Da' cand? > Link to comment
Alezz Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Oricum ar fi, eu apar, pe la 7:30 cel tarziu. Asa o sa ajung si eu.Nu ma intrebati de vreme ca duc lipsa de inspiratie momentan. Link to comment
alx Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Iar ai spalat masina Alezzule, fi-ti-ar de ras cashcarabeta... Link to comment
ing3r Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 O sa incerc sa ajung si eu de data asta!Masina o am inca la CT dar ma duc sa o iau marti si sper sa ajung si eu joi la intalnire...Nu prea stiu eu Bucurestiul dar sper sa ajung Link to comment
Recommended Posts