Jump to content

Azi E Joi!

Recommended Posts

Asta e "deviza" mea pt intalnire... statusul meu pe YM in fiecare joi... credeam ca v-ati obisnuit pina acum, ca am mai deschis cateva topicuri de intalniri (unele chiar de marti) si nu s-a sesizat nimeni. :) ))

ce sa`i faci nfs`ule daca deschideai de marti nu vedea nimeni ca erau prea somnorosi si plini de chef de munca, acum fiind miercuri sunt deja obositi plictisiti si cu chef d caternica =))

Asta e "deviza" mea pt intalnire... statusul meu pe YM in fiecare joi... credeam ca v-ati obisnuit pina acum, ca am mai deschis cateva topicuri de intalniri (unele chiar de marti) si nu s-a sesizat nimeni. :) ))

Eu m-am obisnuit cu statusul tau de joia; cand ma loghez dimineata verific statusurile tuturor, apoi inca o data-doua de-a lungul zilei :P

Statusul tau reprezinta un adevarat milestone pentru saptamana, un prilej de-a mai fluiera incet a paguba a "si uite cum mai trece o joie si o saptamana cu ea..." :- (vinerea la mine nu se pune)

Sa vezi ce contrariati sunt colegii mei care vad statusul, numai joia ... si ma intreaba ce naiba e asa special la ziua de joi, de ce nu pun si in alta zi? =))

...vinerea la mine nu se pune.

Da' cand? > :)

O sa incerc sa ajung si eu de data asta!Masina o am inca la CT dar ma duc sa o iau marti si sper sa ajung si eu joi la intalnire...Nu prea stiu eu Bucurestiul dar sper sa ajung :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...