balky Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Am si eu nevoie ( asta in caz ca lucreaza cineva ) de niste numere de telefon de la carmangerii. Sau daca exista persoane care lucreaza ca agenti de vanzare la firme de mezeluri as avea nevoie de niste oferte de preturi. Exclus firmele : medeus , aldis , cristim,stenyon etc .-preturile produselor sunt foarte mari. Eventual firme mai mici. Sau mai mari care au si in gama lor de produse , mezeluri ieftine ( foarte ieftine ). Numai bine Link to comment
Juliaen Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Din ce zona te intereseaza? Roman e OK pentru tine? Link to comment
balky Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Ma intereseaza doar daca au posibilitatea de livrare marfa in Bucuresti sector 6 Link to comment
Cumnatu Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Mai tu deschizi butic fara mine ?! Link to comment
Cristaky Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 fftopic: Eu cred ca a vazut ce ravagii faci la "Coltul gurmandului" si vrea sa ne pregateasca o surpriza culinara . Link to comment
balky Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 ) Cel mai aproape de raspuns a fost Cumnatu .Acum sunt in de oferte de preturi ca sa vad daca merita sau nu. Link to comment
balky Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Se poate inchide. Am rezolvat-o.Luni ma duc sa semnez contractul de inchiriere al spatiului. Numai bine. Link to comment
Cumnatu Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 @balky ia fi tu dragut si arunca-ti nr. de telefon pe PMul meu Avem de discutat. Link to comment
Recommended Posts