gigel_soferul_lui_peste Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Salutare, De doua zile nu se mai aprinde lampa de pozitie pe spate-dreapta. La frana se aprinde totusi stopul. Am incercat blocul de lumini de pe stanga pe dreapta si merge perfect, deci e o problema cu becul/firele din blocul respectiv. Se poate sa se strice doar una din fazele becului? Multumesc anticipat! Link to comment
ALiCE Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 (edited) Da, e bec cu doua filamente. Nu era mai simplu sa te uiti la bec, sau sa schimbi becurile intre ele? Edited April 10, 2008 by ALiCE Link to comment
gigel_soferul_lui_peste Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Eram adormit azi-noapte cand am scris mesajul, si am scris prostii, scuze. Defapt nu e de la bec, ca becul din stanga care merge perfect , pus pe dreapta nu mai merge, indiferent daca incerc doar cu becul sau cu tot blocul de lumini. Deci problema este undeva la capatul celalalt al firelor care ajung in spate. Link to comment
ToPser Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Deci pe dreapta ,merge tot in afara de pozitie ? Link to comment
gigel_soferul_lui_peste Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Deci pe dreapta ,merge tot in afara de pozitie ? Dap, la frana se aprinde, semnalul merge bine. Link to comment
ToPser Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Pe dreapta ai pozitie si in fata ? Link to comment
gigel_soferul_lui_peste Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Pe dreapta ai pozitie si in fata ? Pe fata dreapta nu am bec de vreun an... dar nu m-a deranjat ca farul functioneaza, si rareori merg pe semi-intunecat. Am luat cu un multimetru la verificat pozitia si am descoperit ca pe partea dreapta (si fata si spate) tensiunea e de-abia de un volt. Banuiesc ca o fi vreun fir intrerupt sau in scurt, dar de pe unde sa incep sa ma uit? Link to comment
ToPser Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ce sa zic sunt niste "cuple" nu mai stiu pe unde ,stiu ca sigurantele ptr pozitii sunt in numar de doua ,stanga dreapta ! Link to comment
Recommended Posts