DevBreak Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Salut, Am si eu o intrebare, Esti obligat sa mentii inscrisurile cu dealerul de la care ai cumparat masina, pe suportul numarului de inmatriculare? Nu de alta dar nu vreau sa mai fac reclama gratuita celor care trebuiau sa aibe gija de mine ca si client... Link to comment
ToPser Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Scrie asta undeva ? Ai un contract sau alta hartie de genul asta in care sa specifice in mod expres asa ceva ? Daca nu ,mai bine pui suportul clubului nostru ! Link to comment
DevBreak Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Deunde fac rost si cat costa? Link to comment
andrew Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 (edited) Teoretic aici se gasesc. Te adaugi la sfarsitul listei, si apoi te rogi impreuna cu noi sa se adune suficienti doritori (25) cat sa se dea o comanda. Pretul: 10 lei din cate stiu eu. Dar intai sa vina suportii, si apoi vedem pretul, oricum nu sunt prea scumpi. L.E.: acum am vazut ca ai Chevy, vezi ca acolo scrie ca mai sunt cu ChevroletClub, ia legatura cu userul Mircea (da-i un pm) Edited April 10, 2008 by andrew Link to comment
tomis Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Esti obligat sa mentii inscrisurile cu dealerul de la care ai cumparat masina, pe suportul numarului de inmatriculare? Categoric NU !!! Suportii se cam duc repede... Gasesti la targuri sau la dughenele cu biz-biz-uri pentru masini tot felul de suporti, simple, dar si cu te miri ce inscriptii de marci auto si dealeri. Cca. 5 lei. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Poti cel mult sa fii obligat sa pastrezi inscrisuri cu firma de leasing pe perioada lesingului. Dealerul nu are nicio treaba. Link to comment
robertinoo Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 La revizia de 1000 km am fost la alt sevice decat cel al firmei de unde am luat masina si baietii de acolo m-au intrebat daca sunt de acord sa-mi schimbe suportii, punand de alea cu numele firmei lor. Asta era politica. Netaxandu-ma, am fost de acord, ca tot erau murdare cele vechi; si am si invatat cum se schimba. Link to comment
VFX Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Cand am dus masina la un moment dat la un service recomandat de casco, ea fiind luata de la un alt dealer, deci cu numele li pe suporti...am crezut ca or sa mi le schimbe, sa-si puna ei numele...dar surpriza...nu au facut asta chiar daca aveau reputatia. Si am mai auzit si la alte serviceuri ca se practica. Este si normal sa nu-ti ceara bani, ca pana la urma isi fac reclama. Singurul care ar putea emite pretentii este firma de leasing (in cazul in care masina nu a fost luata cash) sa porti suporti cu numele lor. Dar asta este specificat in contract. Link to comment
DevBreak Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Va multumesc pentru informatii. Cand merg la revizie la alt service vad ce se intimpla. Link to comment
Recommended Posts