magnet Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Pentru? Am vazut aseara autocolantul pe un Civic Type R, versiunea anterioara. E mic, finut. Pentru...ca asa am stabilit cu el gresesc cu ceva? Sumitul il face pentru ca s-a saturat sa se plimbe de colo-colo ca sa se intalneasca cu oameni, ii cheama pe cei ce vor la el LE: Gata, l-am montat Dovada: Edited April 13, 2008 by magnet Link to comment
rm.popa Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Şi eu, şi eu!!! fftopic:: Tipul era cu un Matiz. Cum de nu e de-al nostru? Alooo, conducerea, ce faceţi?? Link to comment
VFX Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Cand m-am vazut cu el, a venit cu bicicleta...dar zicea ca i-a ajuns la cat nisip/praf/fum/etc a inspirat... Link to comment
rm.popa Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 http://www.gandul.info/societatea/eu-nu-bl...ml?3932;2547923 Link to comment
Elfu Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Vreau si eu doua. Unul galben pentru buburuza si unul alb pentru Lacetti. Vaxxi, au venit autocolantele alea? Link to comment
Cumnatu Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Vreau si eu 2 ! Trec joi pe la intalnire ? Edited April 14, 2008 by Cumnatu Link to comment
VFX Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Mai am eu unul galben...dar lotul asta a cam fost cu probleme..."stanta" proasta si risti sa nu se dezlipeasca toate literele. Link to comment
Cumnatu Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Pai nu vreau mai cu probleme, daca a iesit ulterior ceva mai bun, mai ok, evident vre-au d-ala. Link to comment
Elfu Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 @Cumnatul si Sorinel Bre, la ce vapoare aveti voi blocati intersectiile by default, la ce va trebuie autocolante. Link to comment
bella Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 @VAXXI: si eu vreu unul maestre. Link to comment
magnet Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Eu va sfatuiesc sa mergeti direct la sursa. I-am spus baiatului ca o sa cerem mai multe stickere pentru toti si mi-a raspuns ca pentru Bucuresti ar putea sa acopere 200 buc. doar sa fie anuntat dinainte(pe mail). In ceea ce priveste provincia m-a sfatuit sa incercam sa gasim sponsori locali. Vaxxi daca vrei ma ocup eu sa vorbesc cu el, doar sa facem o lista pe culori si nr. bucati. Edited April 14, 2008 by magnet Link to comment
Cumnatu Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 @Cumnatul si Sorinel Bre, la ce vapoare aveti voi blocati intersectiile by default, la ce va trebuie autocolante. NU numai ca nu o blochez dar o tin si libera. Atunci cand vad ca nu avem unde inainta desii e verde , trag putin de volan cat sa ocup 2-3 benzi si nu mai trece nimeni. Asta pana se alibereaza intersectia Link to comment
VFX Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Atunci cand vad ca nu avem unde inainta desii e verde , trag putin de volan cat sa ocup 2-3 benzi si nu mai trece nimeni. Asta pana se alibereaza intersectia AMIN! Hai, ce ziceti...il ajutam pe Dan sa le distribuie si prin tara? am nevoie de sponsori in tara, voi stiti pe cineva care sa se ocupe cu autocolant, am primit 900 de mailuri si 30.000 din 44 de tari si 20 de orase de vizite sunt complet depasit L.E. statistici30.000 de vizite 44 tari 1000 de mailuri 20 judete m-a depasit complet L-am invitat sa-si faca cont pe forum. Pe moment este "supra-saturat" dar a promis ca face tot posibilul. Edited April 14, 2008 by s0r|n3l Link to comment
VAXXi Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Vaxxi daca vrei ma ocup eu sa vorbesc cu el, doar sa facem o lista pe culori si nr. bucati. Dupa cum am zis, am vorbit deja, saptamana asta ma intalnesc cu el sa iau lotul de autocolante pentru forum, din care ~80% vor pleca spre forumistii din tara, si 20% se vor da la intalnirea de joi din Bucuresti. Link to comment
Mircea Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 din care ~80% vor pleca spre forumistii din tara. Sa inteleg ca vor ajunge si la mine nu? Link to comment
rm.popa Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 Ia că m-a pus omu' pe site: Link to comment
VFX Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) me2, me2... am "branduit" si un coleg... Edited April 14, 2008 by s0r|n3l Link to comment
VAXXi Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Sa inteleg ca vor ajunge si la mine nu? Ofcors. Link to comment
VFX Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Buna ziua, Cu scuze pentru caracterul general al mesajului meu (deja suntem mult mai multi :-) )va scriu pentru a va tine la curent cu evolutia campaniei: circa 3000 de participanti la trafic si-au exprimat intentia de a ni se alatura. Daca nu ati primit email, nu inseamna ca eu sau campania stam pe loc, dar incerc intai sa raspund celor care doresc sa ni se alature,care sunt tot mai multi. Incepand de saptamana viitoare site-ul campaniei va avea o pagina noua in care veti gasi programul meu pentru lipirea stickerelor si coordonatele de contact ale voluntarilor.De asemenea, intentionez sa dezvolt site-ul campaniei pentru a atinge mai multe probleme a caror rezolvare cred ca depinde intr-o masura mare de noi si care sunt relativ usor de implementat prin puterea exemplului. Si numai in cateva clipe, ma gandesc la cum sa ii conving pe colegii de trafic: - sa nu isi arunce cutia de cola/pachetul de tigari/mucul de tigara/servetelele folosite pe geam - sa circule "in fermoar"- Let One Go! in Statele Unite; - sa nu treaca prin statia de tramvai depasind coloana pe rosu; - sa semnalizeze inainte de a schimba directia de mers (foarte important si pentru a ii proteja pe biciclisti si motociclisti); - sa opreasca, daca pot, la galben, etc...si va las pe dv. sa continuati lista pe blogul pe care il am in proiect. Totodata, sunt in proces de pregatire a unei miniserii de reportaje TV, impreuna cu politia romana, pentru constientizarea celor care se afla la limita legislatiei rutiere, sau, mai rau, o incalca. In alta ordine de idei, pentru ca aceasta campanie sa aiba impactul asteptat si sa ne usureze viata in trafic, pentru ca eu nu ma pot intalni cu toti cei 3000 de soferi interesati din toata Romania, am nevoie de ajutor pentru organizarea distributiei stickerelor. Mi-ar fi foarte utile datele de contact (detaliate: adresa, inclusiv zona/cartierul si numarul de telefon) ale voluntarilor, pentru a le putea trimite stickerele prin curier si pentru a va inlesni dumneavoastra contactul cu acestia. Imi doresc ca acesata campanie sa NU devina un eveniment corporatist, nu vreau sa devina o "moda", nu vreau sa primiti stickerul la benzinarie, odata cu bonul de casa. De asemenea, chiar daca pentru aceasta campanie si-au aratat interesul reprezentati ai unor companii importante, mi-as dori sa fie cooptati numai oameni care cred cu adevarat in mesaj, oameni care si-l asuma si care doresc sa il implementeze. Bineinteles ca daca aveti orice idei pentru imbunatatirea campaniei, publicitate in presa locala, sponsori care sa produca stickerele in plan local, eu sunt deschis la orice fel de propuneri. Si nu in ultimul rand, iata ca stickerul are efect: "Salutare! In primul rand , vreau sa va felicit pentru aceasta initiativa... Aproape in fiecare zi mi se intampla sa fiu claxonat pentru ca nu intru in intersectii desi este verde la semafor, si foarte repede am descoperit ca nu pot sa-i explic celui din spate 'de ce' nu intru. Dar, intr-o zi, am avut sansa ca pe o banda, langa mine si putin mai in fata, sa fie un alt autoturism care, -incredibil- refuza la randul lui sa intre in intersectie. El avea sticker pe luneta, asa ca mi-a fost foarte simplu, pur si simplu am aratat spre el. Asadar, si in al doilea rand, vreau si eu sticker. Astept cu nerabdare detalii. Numai bine! (...) p.s. Desi acum locuiesc in Bucuresti, eu sunt din Targu-Jiu. Mi-ar face mare placere sa duc stickere cu mine si sa le impart celor care au le-au cerut, daca este nevoie." Cele bune, Dan Link to comment
Mircea Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Ofcors. Imi va trimite Dan pana in Paste cateva zeci de bucati. Cele mai multe le voi distribui personal, pe plan local, insa voi trimite si in tara impreuna cu autocolantele noastre cui imi va cere. La momentul in care le voi avea, am sa anunt aici. PS Suntem trecuti ca parteneri oficiali ai campaniei Link to comment
andreib Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 In Iasi sunt si nu prea utile astfel de autocolante. Aici merg mai bine: ,,eu nu dorm la semafor'' si ,,eu nu trec pe rosu''... Link to comment
VFX Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Pai gasiti template-urile pe site de la "Eu nu blochez intersectia"...editatile si faceti cu ce text vreti...incepeti si voi o "revolutie"... Oricum, ce se intampla in Iasi este valabil in majoritatea oraselor de provincie. Link to comment
tolin Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Pe aici s-au bagat giratorii, au mai ramas, cateva (3-4) intersectii pacatoase la care nu exista alternativa. Link to comment
Recommended Posts