Kali Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Cine stie ceva preturi si locuri de unde s-ar putea procura second hand o portiera dreapta fata si o haripa asijderea este rugat sa posteze in acest minunat topic. Tico-ul amicului meu a suferit o interventie chirurgicala pe partea dreapta... Executata prost, cu o Dacie berlina... Link to comment
tico_RS Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 (edited) ai sanse destul de maricele sa gasesti asa ceva la autosig (www.autosig.home.ro parca) de langa strandu titan. e undeva in spatele lui, daca dai ocol strandului sigur ii gasesti. intra pe site si vezi un nr de tel. io am luat o capota doar de vopsit, da n-a mai vopsit-o tata si a lasat-o alba (masina era verde) si am dat un milion pe ea. Edited January 1, 2005 by tico_RS Link to comment
Guest Mecmar Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Asa ceva mai gasesti pe sos. Colentina. Localizare: De la depoul Colentina cam 3-400 m mergand spre Europa exista un depozit piese auto pe partea stanga. Bafta! Link to comment
Kali Posted January 4, 2005 Author Share Posted January 4, 2005 Autosig? ) Stiu, dar acolo nu e magazin de dezmembrari ) Acolo lucreaza sor-mea ) Say "Hi!" daca ajungeti pe-acolo. Link to comment
FLEX Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Kali, nu cumva acolo se aduna tot felul de epave care mai de care mai contorsionate? ca as cumpara si eu diverse maruntisuri dezmembrate de pe ragaliile alea ... Doamne, ce mi-a fost dat sa vad pe acolo! Link to comment
Shenck Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 @VIPER: Nenea ia treci matale si baga aici niste explicatii ca oamenii asteapta! @FLEX: DA Link to comment
Kali Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Gata, copilasi, am rezolvat. Am gasit. Cineva mi-a recomandat un magazin de dezmembrari (undeva prin Pipera, se ajunge usor). patronul este arab, tre sa vb calm si rar. Am gasit si aripa, si portiera. Scorul pt astea (am mai vrut eu si pt altele, ca sa va zic si voua, da'n-a avut timp patronul ) este urmatorul: aripa fata dreapta - 800 k (in magazin - 1.500 k) portiera dreapta (fara geam, parghii, yalle etc.) - 2.000 k (in magazin - 5.500 k) Una peste alta, le-am puricat cu simt de raspundere si nu au fir de rugina... de fapt, nici zgarieturi n-aveau "> Daca aveti nevoie de piese (aveau toate prostiile posibile), PM me "> (Sau sa ma chinui sa fac o harta?... SA vedem, nu prea le am cu desenul... )"> ) Link to comment
aztec Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 pe mine ma intereseaza hayon cu tot cu stergator,... si daca se poaste si gri metalizat sa nu mai vopsesc Link to comment
ticodriver Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Pe mine m-ar interesa eleron-ul ala din spate de la tico si, eventual, un ceas digital. Link to comment
Cristake Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Unde este magazinul din Pipera? Poti sa fii mai explicit? Multumesc anticipat Link to comment
ToPser Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Te rugam baga o harta Kali... Eu sunt din provincie dar ajung prin Pipera... M-ar interesa si pe mine niste prostioare de acolo Link to comment
strumfuadi Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 baga, baga! trec zilnic prin pipera, pot sa arunc un oki.. io vreaaaau (precum copii..): - stergator haion - vas spalator cu doo pompitze - manetzica shtergatoare cu pozitzie INT shi temporizator - lumina scrumiera (nici acuma n'am.. ("> ) - mai gasesc io ceva.. )"> Link to comment
ToPser Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Kali nu vrei sa ne bagi in seama de loc? Vrei sa tii locatia numai pentru tine? Te rugam muuuuuullllllttttt,baga adresa aia si niste indicatii ceva si pentru provinciali.Facem cinste! Link to comment
Kali Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 (edited) Bun, atentie: Iesind spre DN1, la aeroportul Baneasa faci dreapta (adica treci pe langa aeroport, care ramane in stanga), treci de prima intersectie semaforizata, urci podul,la coborare de pe pod o iei spre stanga, spre Barbu Vacarescu, acolo unde sunt semafoare (pt directia inainte nu sunt). Treci printre Elvila/Avas si un bloc in constructie si mergi tot asa, pana cand vezi hotelul ERBAS, pe partea dreapta. Acolo, chiar inainte de hotel, faci stanga, taind linia de tramvai. Mergi pana in capatul strazii si faci stanga, apoi prima la dreapta si mergi pana in capat. E un soi de hala, un garaj mai mare, din panouri de fier vopsite cu verde (sau gri?... . ) Dreaq stie, n-am retinut. Este foarte aproape de un camp, chr in capatul strazii. Dupa hala asta mai este o casa. Sau poate sunt doua, da' micute. Bafta multa! Iertati intarzierea... PS: Io asa-mi amintesc, am fost doar o data.. Dar, dupa ce faceti stanga inainte de hotel si intati pe straduta aia, puteti intreba pe oricine, tre sa stie bizonii din zona. Pun si harta (pretentios spus "harta") in cateva minute. Sa se elibereze scannerul. Pupa-v-as Edited March 9, 2005 by Kali Link to comment
Recommended Posts