Guest Mecmar Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Considerati ca anul 2005 poate fi pentru romanii de rand, borna ,,0" pentru un inceput de trai apropiat de lumea civilizata? (asta in conditiile in care cuvantul de ordine sa fie munca si nu spaga, mita, furtul etc) Ce argumente puteti aduce in acest sens? In ce procent se va mai fura in Romania? Link to comment
iuzar Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Bre, si pe matale te-a impresionat discursul presedintelui de aseara din Piata Univ? Daca e un lucru pe care Base sa-l stapineasca bine, atunci asta ar fi lejeritatea in exprimare in fata oamenilor, ceea ce ii aduce popularitate! Cat despre trai mai bun & stuff, Base & Co. vor trebui sa continuie jocul impus de UE care intr-un fel sau altul ar trebui sa duca la o imbunatatire a traiului, asa ca... "> ...vom trai si vom vedea... Link to comment
Guest Mecmar Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Bre, si pe matale te-a impresionat discursul presedintelui de aseara din Piata Univ?.... "> ...vom trai si vom vedea... <{POST_SNAPBACK}> Am ajuns la o varsta la care nu ma mai imprsionez atat de usor. Am facut un mare efort si am vrut sa ma impresioneze fostul... insa am ramas doar cu vrutul. Tu nu te-ai saturat de asteptare? ...vom trai si vom vedea... dar de muncit cand? Link to comment
iso Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 ... hai mai baieti , voi mai credeti in Alba ca Zapada ... ) Link to comment
iuzar Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Tu nu te-ai saturat de asteptare? ...vom trai si vom vedea... dar de muncit cand? <{POST_SNAPBACK}> Pi intre timp mai si muncim, sa avem un acoperis deasupra capului, niste roti (2,4) si stomacul plin...din pacate, sau din fericire, interesul individual primeaza in fata aspiratiilor inalte... ... hai mai baieti , voi mai credeti in Alba ca Zapada ... ) <{POST_SNAPBACK}> Eu da, am si incercat sa o si vrajesc dar n-a mers vraja ca a aparut Fat-Frumos, proaspat Deputat D.A. si mi-a furat-o...fata vede in perspectiva... ...asta era o gluma... Link to comment
Recommended Posts