Alex.T Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 In urma unei intamplari nefericite am reusit sa rup o protectie de plastic aflata in dreapta fata a masinii. Ce ma intereseaza pe mine este cum se numeste acea "protectie" si daca aveti idee cat costa. Multumesc anticipat. Link to comment
Marius* Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Scut de plastic. Asa stiu ca se numeste. Link to comment
Alex.T Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Este doar pe partea dreapta si cred ca protejeaza instalatia de AC. Daca-l comand mi-e frica sa nu-mi aduca scut e plastic pentru tot motorul, de aceea ma interesa denumirea exacta. Link to comment
Alex.T Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Chiar nu are nimeni idee cum se numeste exact? Problema nu este in oras pentru ca nu ma afecteaza, insa am de facut niste drumuri la Bucuresti si mi-e frica sa nu se rupa pe autostrada si dupa aia sa-mi faca alte belele la directie. Link to comment
Cumnatu Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Din cate stiu eu se cheama pur si simplu scut motor si la espero era din 2 bucati. Si coata in jur de 60 RON. Ca sa nu ai griji, baga-te sub masina si prinde-l cumva cu un soricel. Eventual ii dai o gaura cu un cui incins, prin care gaura sa il prini cu un soricel. Apoi, cand iei unul nou, aia e ! Link to comment
tolin Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 De ce nu mergi la o rampa/elevator s-o dai jos, daca mai mult incurca in situatia actuala ? Link to comment
Alex.T Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 M-am gandit sa o dau jos dar mi-e frica sa nu ajunga apa la instalatia de AC sau in alta parte pentru ca el are un rol totusi si nu e pus de pomana. @Cumnatu M-am uitat la el si nu mai am nicio posibilitate sa-l prind. Nici chiar prin gaurire. Link to comment
tolin Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Apa poate sa-ti ajunga oriunde, doar in filtrul de aer, nu. Link to comment
Alex.T Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Daca nu ma insel filtrul de aer e chiar pe partea dreapta nu? Link to comment
tolin Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) E inchisa ermetic cutia, stai linistit. Atata timp cat se spala motorul, nu trebuie sa te gandesti la apa. Edited April 13, 2008 by tolin Link to comment
Alex.T Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Multumesc pentru informatii. O sa intreb niste prieteni care lucreaza la piese auto sa vad cat ma costa toata "distractia". Link to comment
COSTIKA Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Chiar nu are nimeni idee cum se numeste exact?Problema nu este in oras pentru ca nu ma afecteaza, insa am de facut niste drumuri la Bucuresti si mi-e frica sa nu se rupa pe autostrada si dupa aia sa-mi faca alte belele la directie. Se numeste deflector motor dreapta Link to comment
Alex.T Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 Merci. Am gasit piesa dar tot nu stiam cum se numeste. Costa 50 RON. Link to comment
tudor2402popescu Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Am gasit scut motor metalic insa de kalos , la dezmembrari, dar costa al naibi de scump si acolo - 200 ron cu negociere . Si nu stiu daca se potrivesc de la kalos la aveo. Acest scut era pe un kalos din 2004 avariat grav in spate. Acest "magazin" se afla pe soseaua catre Urziceni. Un scut nou e aproape 600 ron. E a doua oara cand lovesc baia de ulei (cred da' sper ca nu). Pe unde se mai gasesc piese de aveo/kalos? Scutul il montez in parcare nu la service ca sa dau 600 ron piesa si 100 ron manopera de 5 minute. Link to comment
Alex.T Posted July 13, 2008 Author Share Posted July 13, 2008 (edited) Cei de la AWP Pitesti mi-au spus ca se potriveste scutul de Kalos pe Aveo fie ele in 3,4 sau 5 usi. Sa nu uitam ca tot cei de la AWP Pitesti nu au stiut cum se numeste bucata de plastic rupta la masina mea. Edited July 13, 2008 by mazzy4you Link to comment
puchi Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Sa gandit cineva la o protectie baie ,dar facuta din teava (ca un fel de cofrag ) Link to comment
Alex.T Posted July 13, 2008 Author Share Posted July 13, 2008 Cred ca este mai grea decat scutul. Link to comment
Recommended Posts