mike.omega Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Tot acolo(adica la Crazy nu la Cheile Dobrogei ) la ora 18:00 Sa vina fiecare cu ceva "medii de stocare" pentru a putea face schimb de poz(n)e pentru ca daca tin eu minte bine Safari a promis ca se face punte cu un laptop Link to comment
dreamlike Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Laudabila si inspirata initiativa ! Link to comment
paul_marines Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Se face asa cum discutaram Link to comment
Immortal Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Un HDD de 80GB (IDE) e bun? Ah, glumeam, am si'un SATA... Link to comment
paul_marines Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Un HDD de 80GB (IDE) e bun? Ah, glumeam, am si'un SATA... Si daca are si Firewire de ce crezi ca nu merge? Link to comment
mike.omega Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 (edited) Rugaminte pentru pozarii de WE trecut: Domnilor, nu aduceti absolut tot ce a prins senzorul in ziua respectiva. Incercati sa faceti o selectie a pozelor, nu de alta dar n-as vrea sa intru in posesia dovezilor ca IS de la Canon era baut Edited April 16, 2008 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Cum numai la mine sunt 900M (imagini neselectate) ma gandesc sa aduc si cateva DVD-uri pentru transferul imaginilor. Aduc un card reader si un cablu USB A - USB B (Canon, Nikon, Panasonic) si sper sa face ceva transfer de imagini in folosul fiecaruia. Sper sa gasim loc la Crazzy ..asa de un frappe bun. Link to comment
Immortal Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Zici tu sa fie nevoie de DVDuri pt...cei 4 care ne'am anuntat? Se-anunta o vreme asa frumoasa si o prezenta atat de palida... Link to comment
andrew Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Daca nu adorm pana atunci, vin si eu. Link to comment
paul_marines Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 (edited) Zici tu sa fie nevoie de DVDuri pt...cei 4 care ne'am anuntat? Immortal, oricum 900 M nu incap pe CD, iar 4 sunt mai multi de unul Edited April 19, 2008 by safari hunter Link to comment
andrew Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Eu imi aduc stick-ul de 2 Gb, sper sa imi ajunga. Link to comment
VECTOR Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 4 sunt mai multi de unul Si 5 sunt sigur mai multi decat 4 "> Link to comment
yannlepantrec Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Aduc si eu stickul de 1 Gb. Ma sortati-le fratilor ca doar nu plecam de acolo cu 1000 de poze. Link to comment
paul_marines Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Ma sortati-le fratilor ca doar nu plecam de acolo cu 1000 de poze. 1000 de poze zici amice? Maca multiplici cu 6M in medie de la Canonul meu iti mai legi si un DVD de gat si poate iti mai incap ceva poze si pe SD -ul de la telefon. BTW ai si un PDA sa punem ceva si pe memoria lui? ) Link to comment
mike.omega Posted April 19, 2008 Author Share Posted April 19, 2008 V-am zis ce bine va merg stick-urile?! In alta ordine de idei, cumva am reusit sa nu vorbim de 1 mai si ce facem atunci Link to comment
paul_marines Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 V-am zis ce bine va merg stick-urile?! Asadar o alta intalnire de inalt nivel cu multe frappe-uri la Crazzy. Ma bucur ca va functionara stick-urile si nu consumarati prea mult din prajitura mea cu DVD-uri. Link to comment
Immortal Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Cronicaaaaaaaaaaaaaaaaaa?! Bey mike, se duse bey tot avantaju' "DVDului" cu .arhiva.arhiva ta Link to comment
dreamlike Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Datorita activitatilor extracurriculare pe care le desfasor in fiecare duminica dimineata , am reusit, intr-un tarziu, sa-mi iau in serios si rolul de cronicar temporar (de cand mike e in greva pe termen nelimitat) si sa incerc o mica cronicuta a evenimentelor desfasurate ieri cu ocazia unei noi intalniri a membrilor daewoo si chevrolet club din Constanta, sa moara dusmanii de ciuda. Asadar intalnire post gratar la care cu distinctie au participat: subsemnatul cu sotia, Mike.Omega, Safari Hunter, Immortal, Yannlepantrec, Scoop, Vector, MCojo si Andrew, prezenta onorabila avand in vedere ca se anuntase o participare modesta a membrilor cotizanti. Vremea a fost superba, fapt ce nu ne-a impiedicat sa purcedem cu mic cu mare, de la cel cu barba sura pan' la cel cu sticla-n gura, in cel mai scurt timp, la Crazy pentru a savura obligatoriile frappeuri si cole de sambata seara. Bine, Immortal, care venea direct de la administratia financiara, unde fusese sa-si plateasca impozitele, era lihnit de foame si a fost nevoit sa manance o supa cu paine doar pe nota de plata. A fost o intalnire predominant tehnica, subiectul principal fiind calculatoarele si tot ce tine de ele, fapt pentru care eu nu am avut prea multe cuvinte de spus, asa ca m-am multumit sa-i admir "biroul mobil" al lui Safari, riguros aranjat, unde fiecare lucrusor avea propriul lui loc, in asa fel incat daca ramaneam pe intuneric nu era nici o problema pentru meticulosul nostru prieten sa faca o petitie catre cele mai inalte foruri europene. De asemenea, nu pot trece cu vederea nici ceasul de milioane al lui Immortal care, dupa ce a trecut pe la honda si mai nou mazda, s-a prezentat cu un fossil negru metalizat (pentru care Mike ar fi bagat mina in foc ca e o facatura chinezeasca de care el nu a auzit), fapt ce l-a facut sa urce in categorie, spre invidia Mondenilor care nu mai aveau pe cine parodia. Pana la urma fiercare s-a ales cu pozele facute in urma cu o saptamana, datorita indemanarii si priceperii lui Mike care a oficiat transferul pe suportii electronici ai participantilor. Asadar atmosfera destinsa si relaxata a celor prezenti, intregita atat de golul lui Plesan din finalul meciului cu Otelul cat si de spectaculosul ko reusit de Jo Jo Dan in confruntarea cu Raul Balbi. In jur de orele 9 si jumatate trecute fix, ne-am indreptat multumiti spre case, nu inainte de a fi orbiti de xenoanele lui MCojo, care detine cel mai upgradat kallos din clubul constantean, cu promisiunea de a ne revedea cu proxima ocazie. Mai amintesc doar faptul ca de la Crazy pana la Grant au trecut pe langa mine 3 ferrari, probabil spre disperarea posesorilor care risca sa faca accident intre ei la cate masini de-astea banale vezi prin oras. Saptamana viitoare este saptamana mare, saptamana patimilor, motiv pentru care va doresc tuturor sa fiti mai buni, mai cumpatati, mai atenti la cei din jur, mai calmi in trafic si tuturor celor care au in duminica floriilor un motiv de sarbatoare, un sincer si calduros "La multi ani!". Tuturor toate cele bune, pe sambata viitoare "> . Link to comment
Immortal Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 (edited) ...te ridic la rangul de 'maestru', sa mor... Si, ciudat sau nu, numa' de bine nu mi-ai zis (exceptand finalu' ). Tin sa precizez ca, continuand trendul inceput cu 'painea de pe factura', a urmat si cu un 'tub de gaz' care n'are gaz. Sau cel putin nu de bricheta. Sau cel putin nu de bricheta MEA. Mama lor... Ma bag la dezarhivat de poze, care, apropos, e super-mistoace. Saru'mana, nenea mike si vecinu' vanator. Edited April 20, 2008 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Hai sa-ti zic si de bine: Immortal, acest mare filantrop constantean, care are mila de cei saraci si nu vrea pe calculatorul lui de 80 de milioane decat vreo 30 (asta fiind pretul de strigare, se mai poate negocia). Mare om, mare caracter . Link to comment
Immortal Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Bey, vezi ca-ti iau punctu i-me-diat! Si lasa vrajala, ca il dau si pe 10. Hai, 9. Ii bine?! Link to comment
andrew Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 @Immortal: am gasit pe acasa un spray de 270ml pe care scrie Lighter Gas. Pare a fi plin, iar brichete reincarcabile prin casa nu am, ca nu sunt fumatori in familie. Cand il prind pe tata pe acasa il intreb ce e cu spray-ul ala, si daca nu are nevoie de el, it's all yours. Link to comment
Immortal Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Iti dai seama ca nu refuz mocangeala... Meh, nu merje emoticoanele in opera *insert ala care face genoflexiuni here*. Link to comment
Recommended Posts