mike.omega Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Cronicaaaaaaaaaaaaaaaaaa?! Bey mike, se duse bey tot avantaju' "DVDului" cu .arhiva.arhiva ta Eheee, aici XP-ul home edition (stage II/digic II) de pe laptopul lui Safari mi-a facut una nefacuta. Cand i-am dat rename, nu mi-a pastrat .rar in denumirea fisierului asa ca eu baiet prevazator am bagat de la mine un .rar si cand i-am dat "enter" au ajuns sa fie doo .rar-uri, ata ete! @Dreamlike: printre alea 3 Ferrari(de care sunt satul deja) vazui fo doua CL 65 AMG, un Continental GT(departe de a fi stock) si cred ca lista poate continua PS: mi-am spalat masina, e frumoasa foc! Andrew daca te pune necuratu sa dai cu apa pe matizu tau ti-l fac mov! Link to comment
andrew Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 E curat inca... daca nu ploua (din alte motive) nu ma ating de el 2 saptamani Link to comment
paul_marines Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Eheee, aici XP-ul home edition (stage II/digic II) de pe laptopul lui Safari mi-a facut una nefacuta. Bey Mikey, daca te musca de degete nu da vina pe noi. Link to comment
mike.omega Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 (edited) El ma musca de degete, io trag cu dintii de USB, pan la urma ne intelegem Edited April 21, 2008 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 (edited) ...@Dreamlike: printre alea 3 Ferrari(de care sunt satul deja) vazui fo doua CL 65 AMG, un Continental GT(departe de a fi stock) si cred ca lista poate continua ... Le-am vazut si p'alea ... in mai este expozitie auto in mamaia, la Rex, cred ca se strang cativa baieti dintr-astia cu masinile lor si gata expozitia . Edited April 21, 2008 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Apropo, ca mi-am adus aminte. Sambata viitoare intalnirea nu se va tine(motive evidente). La cererea publicului putem sa bem un frappe vineri, insa nu garantez ca o sa gasim locuri If not, o lasam pe sambata aviatoare sau poate organizam ceva de 1 Mai Link to comment
andrew Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 De 1 Mai eu unul nu pot sa ma prezint, asa ca prefer sa bem frappe-ul ala vineri. Alti doritori? (@Immortal, daca nu zici da, ramai fara gaz la bricheta inca o saptamana > ) Link to comment
dreamlike Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Vinerea eu nu pot sa vin pentru ca am alte activitati in agenda "> . Link to comment
mike.omega Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Dai cu stangu-n dreptu si apoi in minge? Link to comment
paul_marines Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Nici eu nu pot sa-mi fac simtita prezenta din motive de teleportare catre alte meleaguri. Link to comment
Scoop Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 (edited) Eu as putea ajunge vineri Edited April 21, 2008 by Scoop Link to comment
Immortal Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Sunt fortat sa zic "DA"... Depinde insa foarte mult de ora. @mike: asta cu .rar'u o cunoastem, e independenta de windows si dependenta de manipulator Dar de ce trebuiau nene arhivate?! Ca de extras pe DVD e mai greu, drept urmare...trebuiesc copiate pt vizualizare. Deci inca nu ti-am vazut pozele Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 (edited) Le-am arhivat pentru ca prima data au fost distribuite pe YM Doi la mana, n-a 100 de mega pe hardu tau ala smecher sa transferi arhiva si sa-i dai extract? Edited April 22, 2008 by mike.omega Link to comment
free_spirit Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Salutare !! Probabil ca vineri nu se va putea sa vin din motive de treburi casnice , dar sunt interesat de intaiul de mai.Poate o "comitem" frumos pe la vreo padure sau cine stie ce colt frumos de Dobroge. Olimpul este ...disponibil asa ca, luati in calcul si varianta asta. Sau poate in rezervatia Muntii Macinului, direct pe Vf.Greci??? )"> Link to comment
mike.omega Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 Tu chiar vrei sa ramana Immo fara amortizoare? Cati km sunt pana la Vf. Greci?! Cum e drumul?! Eu vinerea asta nu cred ca vin, la fel de casnice sunt si treburile mele Link to comment
Immortal Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) Immo nu ramane fara niik, decat eventual fara gaz de brichete De 1mai "n-are cum sa ajunga", ca-i...'plecat in interes de serviciu' ) Ahm, pardon, de 1mai muncesc Edited April 23, 2008 by Immortal Link to comment
andrew Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 OK, atunci mai bine anulam saptamana asta, din motive de ... prea multi casnici. Imi suna destul de interesant varianta asta cu plecatul... la munte . Detaliaza Shpirite, te rugam. Link to comment
dreamlike Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Ahm, pardon, de 1mai muncesc ... Capitalistule, nu va mai satura bunul Dumnezeu ... ! De o iesire in natura pentru niste fleici in saptamana 28.04-03.05 sunt si eu amator. Link to comment
MCojo Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Pai atunci sa deschidem un nou topic -- "Fleica de 1 Mai!" -- Mike se aude?? Link to comment
mike.omega Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 Se aude bre, s-aude! Nu poate omul sa doarma din cauza fleicii Link to comment
Immortal Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Unde si la cat? Sa bag eschive... Link to comment
paul_marines Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Capitalistule, nu va mai satura bunul Dumnezeu ... !De o iesire in natura pentru niste fleici in saptamana 28.04-03.05 sunt si eu amator. Ce spui amice? Capitalist ai? Ce-ar fi sa citim cateva hartii impreuna pe 01 05 08, asa ca intre capitalisti? Link to comment
dreamlike Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Daca sunt recompensat in moneda in care e platit Immortal ... imi iau si ochelarii "> . Link to comment
Recommended Posts