jondo1ro Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Am vrut sa schimb filtrul de benzina, am cumparat unul azi (cel alb) si m-am apucat sa-l inlocuiesc...Pus pe cric, dat roata jos... surpriza... filtrul meu nu se aseamana deloc cu ce mi-a dat "tanti" de la mag de piese Daewoo. Intrebare: e mai ciudat filtrul meu (cel negru din poza) sau "tanti" de la magazin e o ametita si nu stie ce vinde ? La voi cum arata filtrul de benzina? ca cel negru, sau ca cel alb? Pe cel alb scrie doar: Tico,Damas... Edited April 14, 2008 by jondo1ro Link to comment
nonel Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Cel negru este original de matiz.Vezi ca mai exista unele de aluminiu dar tot cu cel negru seamana dar nu are papucul de masa pe el. Link to comment
adostar Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Pai e de ticozaur Am pus poze cu cel de matiz. Edited April 14, 2008 by adostar Link to comment
jondo1ro Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 Sar`na... pacat ca nu mai e deschis la ora asta... Link to comment
Cartieru Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Nu ai nimerit filtru cel bun .Ala negru e cel original ,dar se gaseste si o copie de a lui in comert )"> .Asa ca pune mana ,du te si schimba-l cat se mai poate sau daca se poate .baftes ! Link to comment
jondo1ro Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 (edited) Filtrul il schimb maine, nu cred ca o sa fie probleme...(l-am luat de pe Iuliu-Maniu...) Mai am o inrebare.. Acul care indica temperatura cam la ce nivel se situeaza la voi ? La mine dupa vre-o 10 km abia se ridica...dupa vre-o 30km daca o forjez abia ajunge la prima linie. Sa fie de la termostat sau de la senzor? (ceva caldura baga...daca dau la maxim caldura incepe sa scada acul..) Edited April 14, 2008 by jondo1ro Link to comment
smailmiami Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Cum a mai spus cineva, filtrul negru e de Tico. Senzorul de temperatura se strica foarte greu, cel mai probabil e termostatul defect. Link to comment
Mircea Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Problemele indicatoarelor si ale termostatelor se discuta in alta parte. Link to comment
jondo1ro Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Unde, daca nu la "Probleme Tehnice MATIZ" ?!? In fine, am schimbat si montat azi filtrul de benzina+termostatul. Am pus si niste poze, pentru cei care au dubii daca trebuie sa verifice termostatul in cazul in care acul indicator de temperatura e sub prima liniuta si dupa 10km... Pana acum consumul in Bucuresti il aveam cam de 10%, sa vedem acum... Link to comment
smailmiami Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 E bine ca ti s-a defectat pe deschis ... Link to comment
Recommended Posts