Jump to content

Joi Redivivus!

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi e totul safe, masinile sunt spalate naturellement, asa incat nici Alezzu nu poate fi atat de Maniak sa si-o spele (evident, masina). Dar cred ca tot nu scapam de program de ploaie diseara :)

CristiP, am si eu o nelamurire, poate ma ajuti sa scap de ea. :-?

Ne-am cunoscut cumva pana acum? Te tot asociez cu triburile, dar din niste vremuri de mult trecute...

Pai eu ma gandeam la traseul Ion Mihalache - Petre Mircea - Popisteanu...ar fi cel mai scurt drum...

Dar hai ca vedem...daca tot vin din directia asta...o iau pe Marasti si trec pe la Sofitel...

Vine un client acum la 16:30 si nu stiu cat o sa "traga" de mine...dar, ar trebui sa termin pana la 18:30 (sper)...si sa fiu pe la 18:45 la Sofitel...

Azi e totul safe, masinile sunt spalate naturellement, asa incat nici Alezzu nu poate fi atat de Maniak sa si-o spele (evident, masina).

E curata deja :mrgreen:

Pai intalnirea de la Domenii este azi sau maine?

CristiP, am si eu o nelamurire, poate ma ajuti sa scap de ea. :-?

Ne-am cunoscut cumva pana acum? Te tot asociez cu triburile, dar din niste vremuri de mult trecute...

Nu stiu daca ne-am intalnit in vreo joi, am ajuns doar de doua ori, dar pe triburi cu siguranta ne-am intalnit :D

Noroc ca te-ai lasat de triburi la timp :P .

Nu m-am lasat, tocmai ma ataca pe lumea2, iar pe unu mai iau un sat :D

Edited by CristiP
Pai, hai sa trecem cu vederea ziua de joi...sa nu fim acuzati ca boicotam intalnirea propriu-zisa... ;)

Si oricum, astazi si eu si Satori sunt busy...asa ca, in principiu ramane pe maine...probabil pe la Expozitiei...ca e mare bulervard acolo... :P

Pai a ramas la 19:00 (azi) la Expozitiei cu Popisteanu...nu?

Muci o facuram pe-asta 8-}

Eu zic sa ramana pe maine, Vineri, 18 aprilie. E cel mai ok asa, vine si Mircea, suntem si noi sigur in zona. Azi Sato nu prea poate, nici eu, Sorin are si el treaba, Metale nu mai sta, Mircea nu e...se pare ca ne-am cam disipat...

E ok pentru maine?

Bre, la Satori san in fata e si loc de parcare, e si Brainiacu' e si JMU si poate si Metale :) Oricum, eu am max. 30 min. la dispozitie, dupa trebuie sa ajung la Filantropia.

Mircea! Ma cheama Jinx nu JMU :P si ma declar prezent la intalnirea de maine.

Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu la intalnire insa am fost retinut la munca pana la 22...Totusi sper sa vin joia viitoare sa va povestesc pataniile mele de zilele astea ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...