Brainiac Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Pai cred ca poate sa te pescuiasca Sorin cand trece pe Expozitiei. Link to comment
VFX Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Pai eu vroiam sa ies direct la voi...sa nu intru pe la Sofitel... Dar daca trebuie, trebuie...cand, de unde? Link to comment
iulia Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Azi e totul safe, masinile sunt spalate naturellement, asa incat nici Alezzu nu poate fi atat de Maniak sa si-o spele (evident, masina). Dar cred ca tot nu scapam de program de ploaie diseara CristiP, am si eu o nelamurire, poate ma ajuti sa scap de ea. Ne-am cunoscut cumva pana acum? Te tot asociez cu triburile, dar din niste vremuri de mult trecute... Link to comment
Brainiac Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 @ s0r|n3l scuze, nu stiu de ce am retinut ca vii pe Expozitiei Oricum, o rezolvam si cu Cristi, trece unul dintre noi sa-l ia de la Sofitel, nu-i asta problema. Link to comment
VFX Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Pai eu ma gandeam la traseul Ion Mihalache - Petre Mircea - Popisteanu...ar fi cel mai scurt drum... Dar hai ca vedem...daca tot vin din directia asta...o iau pe Marasti si trec pe la Sofitel... Vine un client acum la 16:30 si nu stiu cat o sa "traga" de mine...dar, ar trebui sa termin pana la 18:30 (sper)...si sa fiu pe la 18:45 la Sofitel... Link to comment
Alezz Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Azi e totul safe, masinile sunt spalate naturellement, asa incat nici Alezzu nu poate fi atat de Maniak sa si-o spele (evident, masina). E curata deja Link to comment
CristiP Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Pai intalnirea de la Domenii este azi sau maine? CristiP, am si eu o nelamurire, poate ma ajuti sa scap de ea. Ne-am cunoscut cumva pana acum? Te tot asociez cu triburile, dar din niste vremuri de mult trecute... Nu stiu daca ne-am intalnit in vreo joi, am ajuns doar de doua ori, dar pe triburi cu siguranta ne-am intalnit Link to comment
iulia Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 a, atunci e ok, aveam impresia ca te confund. Noroc ca te-ai lasat de triburi la timp . E curata deja Tot de masina vorbesti acum, nu? Link to comment
lupulnebun Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 O sa fiu si eu prezent la Polivalenta in jurul orei 7. Fara matiz de data asta, am tercut la Kalos (la care am probleme) "> Link to comment
VFX Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Pai a ramas la 19:00 (azi) la Expozitiei cu Popisteanu...nu? P.S. Domenii la ora aia e o mare varza...nu recomand...eventual la Stadionul de Rugby Link to comment
CristiP Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 (edited) Noroc ca te-ai lasat de triburi la timp . Nu m-am lasat, tocmai ma ataca pe lumea2, iar pe unu mai iau un sat Edited April 17, 2008 by CristiP Link to comment
Alezz Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Ajung si eu pe la 7 juma + sau - 10 min. Link to comment
Brainiac Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Pai, hai sa trecem cu vederea ziua de joi...sa nu fim acuzati ca boicotam intalnirea propriu-zisa... Si oricum, astazi si eu si Satori sunt busy...asa ca, in principiu ramane pe maine...probabil pe la Expozitiei...ca e mare bulervard acolo... Pai a ramas la 19:00 (azi) la Expozitiei cu Popisteanu...nu? Muci o facuram pe-asta Eu zic sa ramana pe maine, Vineri, 18 aprilie. E cel mai ok asa, vine si Mircea, suntem si noi sigur in zona. Azi Sato nu prea poate, nici eu, Sorin are si el treaba, Metale nu mai sta, Mircea nu e...se pare ca ne-am cam disipat... E ok pentru maine? Link to comment
XTC Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Ma bag si eu dar unde cum cand? ca nu inteleg Pana la urma la polivalenta a ramas? sau ...!? Link to comment
Senna Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Da, la Polivalenta incepand cu orele 19. Sau vino la 20 (ora oficiala) cand se mai strange lumea. Cred ca trec si eu putin sa va salut Link to comment
Jinx Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Bre, la Satori san in fata e si loc de parcare, e si Brainiacu' e si JMU si poate si Metale Oricum, eu am max. 30 min. la dispozitie, dupa trebuie sa ajung la Filantropia. Mircea! Ma cheama Jinx nu JMU si ma declar prezent la intalnirea de maine. Link to comment
ing3r Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu la intalnire insa am fost retinut la munca pana la 22...Totusi sper sa vin joia viitoare sa va povestesc pataniile mele de zilele astea Link to comment
NFS Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Mai cumnate, da' nu prea ti-a placut de noi. Oricum, misteaux petrolieru'! Link to comment
Senna Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Ma bag si eu dar unde cum cand? ca nu intelegPana la urma la polivalenta a ramas? sau ...!? Si... a venit! Si ne-a speriat pe toti > Link to comment
VFX Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 SO... a ramas in picioare "spontana"? la 19:00. Link to comment
Recommended Posts