Cumnatu Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 (edited) Acum ceva timp cei la butique mi-ai dat uzualul cartus de tigari MARBblolbobloo in folie de punga in loc de cartus de carton. Zic : de ce ? ( convins ca sunt contrafacute ) Zice : asa vin acum. hmmm... ok. DAR : din acel moment am sesizat ca acele tigari ard altfel. Adica. Eu am un mod mai aparte de a le stinge adica NU le indes acolo sa se arda filtrul si sa puta ( pt ca cel mai tare pute filtrul ) ci le rotesc circular oblic pe scrumiera pana cand jarul din capat se desprinde si arde in continuare pana se stinge scotand fum... "curat", adica fara scum rears. In paralel ciuotul ramas este curat si nu pute pt ca nu e ars. Asa evitam permanenta reaprindere a ciotului. Manevra v-o recomand pt ca o sa vedeti ca pute mai putin. Mirositi capatul ars al unui ciot versus scrumiera si o sa vedeti ca acel capat pute mult mai rau. Fumati juma de tigara si taiati-o cu foarfeca ( ca si test ) si o sa vedeti ca nu pute nimic asa de rau ca si ciotul ala incins de caldura jarului de sub el cand il presati. E, la aceste loturi de tigari din folie, desii fumez la fel, trag la fel, sting la fel samd, sa dea dracii in ele de cioturi daca se mai sting. Jumatate din tigarile fumate trebuie sa le sting prin presare cu briceha ( nu imi place sa imi bag unghiile in scrum si candea ). Si chair si asa se reaprind, zici ca sunt tigari surpriza. Se sting si la 5 secudne iese fum din nou. De gust nu pot sa va zic nimic in nici un sens ca la cat fumez nu mai am papile de mult. Am luat-o razna de tot sau sunt manarite ? Edited April 15, 2008 by Cumnatu Link to comment
Immortal Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Si eu am cumparat tot in folie de 'plastic', si pareau foarte ok. Timbru, gust, filtru - n-am remarcat nimic ciudat. Link to comment
KumKum Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Cumnate, oricum le stingi tot miros naspa, ele tigarile, dar asta e ce sa-i faci pentru noi cei care fumam e mai usor de suportat, mai nasol e pentru cei din jur Link to comment
laurentziu83 Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Oricum la cat de proaste au ajuns tigarile acum (dovada ca mai nimeni nu mai fumeaza altceva mai jos de Kent) nici nu mai conteaza daca sunt contrafacute sau nu. Link to comment
Pedala Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 (edited) Si eu sting tigarile la fel. Restul se uita la mine ca un ciudat Edited April 15, 2008 by Pedala Link to comment
kornelush Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Uitati-va la codul de bare, daca au asa ceva(sunt nefumator). In zona noastra peste 70 % din tigari provin din Rep.Moldova.E posibil sa fi ajuns si la voi. Link to comment
Cumnatu Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 (edited) Ar fi anapoda in conditiile in care e fabrica la Otopeni. Cod de bare de pe timbru: AAAT21096311 liniuteeeeeeee Philip Morris R00061200XX00 Cod de bare de pe pachet : 5941 1406 Edited April 15, 2008 by Cumnatu Link to comment
Immortal Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Cod de bare de pe timbru: AAAT14758872 liniuteeeeeeee Philip Morris R00061200XX00 Cod de bare de pe pachet : 5941 1406 PS: da' ce cautam? Link to comment
laurentziu83 Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 (edited) Tigari bune. E posibil sa fie asa. Kentul bulgaresc mi s-a parut mai bun decat cel de la noi. Edited April 15, 2008 by laurentziu83 Link to comment
rm.popa Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Si eu sting tigarile la fel. Restul se uita la mine ca un ciudat Me too. We are all (3) freaks, dude! Link to comment
magnet Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Cumnate, sunt bune, majoritatea producatorilor de tutun din Romania au trecut la ambalajul de folie, ii zice Naked Warp (lucrez in domeniu si stiu). Iar codul de bare 594xxxxx este cel asignat Romaniei. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Topser are dreptate, decat sa fumati ca turcii, mai bine va lasati. Link to comment
kornelush Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Ar fi anapoda in conditiile in care e fabrica la Otopeni. Cod de bare de pe timbru: AAAT21096311 liniuteeeeeeee Philip Morris R00061200XX00 Cod de bare de pe pachet : 5941 1406 Dupa cum a mai zis cineva 594 e inceputul codului de bare la orice produs MADE IN ROMANIA.Pentru Rep.Moldova incepe cu 544. Nu stiu cum e la voi dar in zona noastra produsele COCA-COLA inclusiv apa minerala si plata DORNA (verificati codul de bare)sunt fabricate in Moldova, de asta ma gandeam ca poate si tigarile. Link to comment
Cumnatu Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 Si ca sa o dau in diverse. In germania ( ca sa fie Satori jubiland ) e muuuult mai negustoasa Coca Cola. De ce oare ? Link to comment
el cid Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 @laurentziu 83 si eu fumez KENT din cauza ca nu mai suportam sa vad CIOTURI in tigarile Marlboro, ca pe timpuri la fumatorii de Carpati fara filtru . E jenant la ce calitate de k k t au ajuns toate in Romania. Link to comment
NFS Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 ...majoritatea producatorilor de tutun din Romania au trecut la ambalajul de folie, ii zice Naked Warp ... Asa le zice la alea fabricate pe Starship Enterprise, poate... Link to comment
keluboss Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 fftopic: Si ca sa o dau in diverse.In germania ( ca sa fie Satori jubiland ) e muuuult mai negustoasa Coca Cola. De ce oare ? alta reteta sub acelasi ambalaj. la marginea sectorului 6, mai precis la statia de metrou industriilor, vin butoaie mari de concentrat , unde cu ajutorul detinutilor, si al angajatilor se transforma in formidabila licoare pe care o degustam cu toti cu gandul la imperialismul american . Reteta de la noi se foloseste in spania, franta si italia, germania, elvetia, austria au parte de o reteta mai buna dupa parerea mea, stii cum e aici de gustibus..., de cate ori ies din tara nu stiu de ce sa fac cura ma intai de bere buna sau de cola Link to comment
laurentziu83 Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 @laurentziu 83 si eu fumez KENT din cauza ca nu mai suportam sa vad CIOTURI in tigarile Marlboro, ca pe timpuri la fumatorii de Carpati fara filtru . E jenant la ce calitate de k k t au ajuns toate in Romania. Cred ca ti-ar trebui ochelari. Si la kent e la fel. A propos, ca tot va plangeti de cola romaneasca. Incercati d-aia bulgareasca... Link to comment
el cid Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Fumam 2 ,1/2 pachete pe zi. Acu ca le-am redus fumez "doar "1 , 1/2. Inca nu am gasit "surprize" la Kent. Link to comment
Cumnatu Posted April 18, 2008 Author Share Posted April 18, 2008 A propos, ca tot va plangeti de cola romaneasca. Incercati d-aia bulgareasca... Pai nu ma plang de ea, mi se pare mai buna decat afara, mai gustoasa si in definitiv ( nu prea beau eu coca dar ca idee ) daca beau ceva beau pt gust nu ? Link to comment
NFS Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Hai ca am dat-o in diverse... da' sa continuam, doar n-o sa ne oprim aici. Care-ai baut Fanta in Grecia? Zici ca muşti din portocala (comparativ cu acritura asta de la noi)! Link to comment
EM!L Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Sau Schweppes in Austria, Slovacia, Cehia... au si Schweppes orange . Link to comment
Recommended Posts