Jump to content

Tigari De Contrabanda ?

Cumnatu

Recommended Posts

Care-ai baut Fanta in Grecia? Zici ca muşti din portocala (comparativ cu acritura asta de la noi)!

Cam asa este + ca nici Cola nu e aceeasi...as fi baut non-stop... :)

Cum la noi "politica" este ca pentru neam de sifonari...cu acid mult si dulce nici nu ma mira... :)

Care-ai baut Fanta in Grecia? Zici ca muşti din portocala (comparativ cu acritura asta de la noi)!

Sincer daca iti faci un fresh de portocale ai sa vezi ca nu e deloc dulce. E chiar acrisor si in nici un caz foarte aromat. Cel putin din portocalele din comert umflate cu Euri si cam fara gust.

Fa-l si o sa imi dai dreptate.

Gustul de fanta NU are nimic de-a face cu gustul de portocala, e mult mai buna ( ca si gust ) fanta chiar daca e 100% cosmetica si nu are legatura cu ce trebuia sa fie.

Ce am observat la lotul la folie este ca din cand in cand, cam 1 tigara la 2 pachete pute a ..ciorapi imputiti ( si nu e de la mine :P )

Candva, demult, cand inca mai erau televizoare alb negru, fumam Lucky fara filtru si beam wiskey original ( nu spirt d-asta din comert ) si Doamne ce gust de caramel ramanea pe buze dupa ce trageai un fum.

Va mai amintiti ?

Am si eu viciul asta, pe langa altele... De cateva luni fumez Kent Nanotek, pachetul negru "slim". S-a intamplat insa ca din curiozitate sa fumez 4 pachete de Marlboro Filter Plus si am avut o mare dezamagire - primele doua pachete au fost ok, insa tigarile din ultimele doua aveau gust de detergent. Efectiv, aveai senzatia ca pui limba pe detergent de rufe. Nu stiu daca a fost de la tigari ori de la conditiile de depozitare, insa am revenit la "scobitorile" mele mici, subtiri si negre...Pe care le-am rarit oricum (un pachet ma tine 3 zile), incercand sa fumez doar la cafea, dupa masa, la un suc cu prietenii, cand lucrez la masina, etc.

@NFS

poate ai vazut reclama aia in Romania in care se spune : "acum contine 4% suc de portocale" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=D> > :) :shock: :mrgreen: :scarpin:

Scuze da asa de bine se potrivea cu ce se discuta mai sus ca nu m-am putut abtine.

Lasa asta, acum cateva zile un coleg s-a apucat sa citeasca ce scrie pe sticla de Nestea. Eu nu stiam ce are in mana, in prima faza, cand l-am auzit de "corector de aciditate", am crezut ca citeste de pe vreun tub de vaselina. =))

Singurele bauturi naturale sunt alea care odata desfacute in 24 de ore se acresc.

Tot ce este natural fermenteaza.

Eu de exemplu am facut citronada din lamaie si zahar si a 2-a zi era must, fermentase ca dracii, ceea ce mi se pare si normal.

Si la sucuri mai sunt Tymbark sau cum dracu se cheama alea care au cat de cat pulpa in compozitie.

Oricum e regula : un fresh de ORICE , daca e sec, simplu, fara zahar NU va fi foarte gustos.

Propun adaugarea subtitlului topicului : " si bauturi "naturale" " !

Apropos, cat de natural este vinul care are termen de garantie =)) . Pai din cate stiu eu un vin natural e cu atat mai bun cu cat este mai vechi. Nu sunt bautor de vin. Deci cel cu termen de garantie evident nu e bun.

Apropos, cat de natural este vinul care are termen de garantie =)) . Pai din cate stiu eu un vin natural e cu atat mai bun cu cat este mai vechi. Nu sunt bautor de vin. Deci cel cu termen de garantie evident nu e bun.

Vinul vechi e bun atunci cand e pastrat in conditii aproximativ constante. Daca iei un vin bun si il pastrezi in locuri cu variatii mari de temperatura, cat de bun va mai fi in doi ani?

In al doilea rand nu cred ca ai voie sa vinzi un produs destinat consumului fara termen de valabilitate.