EM!L Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Legat de noul 500, m-a amuzat weekendul trecut cand am vazut o emisiune auto, in care era prezentata buburuza iar prezentatorul insista, pe langa prezentarea generala, ca masina are pana la 50.000 de combinatii din care poti alege. Se referea, banuiesc, la culori interioare, culoari de tapiterie etc. Oricum varianta de 100cp cred ca se misca tare bine Link to comment
Laurycã Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 ba ofera si preturicel mai ieftin incepe parca pe undeva la 11.ooo Preturile complete se gasesc pe prima pagina a topicului la postul nr. 9. Link to comment
VAXXi Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Mda, am vazut-o pe strada. Nu mai imi trebuie, poa' sa aiba si pompa de servodirectie personalizabila. Link to comment
hitman Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 Chiar asa te-a speriat? Link to comment
VAXXi Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Mi s-a parut urata. Si de fata Link to comment
alx Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Pai la ce te-ai fi asteptat mai VaxxI, sigur ca e de fata. Dar e o masina cu o personalitate incontestabila, eu zic ca e mai puternica si decat cea a noului Beatle. Link to comment
VAXXi Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Da, adevarat ... design-wise, italienii intrec nemtii Link to comment
EM!L Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Beetle-ul nu mi-a plăcut niciodată ca aspect exterior, pe când 500-le e tare simpatică. Deh, mână de designer italian Link to comment
andrei_xxl Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Arata ca un Matiz constipat...nu-mi place de nici o culoare. Pretul e mult prea mare, mai pun ceva si-mi iau un Yaris. Mi se pare masina de dama si de queer Mda, am vazut-o pe strada. Nu mai imi trebuie, poa' sa aiba si pompa de servodirectie personalizabila. Link to comment
Bittick Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Masina asta face parte din categoria "you don't get in, you put it on..." Oricum arata mult mai misto decat Smart Link to comment
alx Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 @andreixxl: da, nici nu e nevoie sa mai pui ceva, e la pret de yaris. Ce nu intelegi tu este faptul ca asta e masina de ales cu inima, nu cu creierul. O alegi, o configurezi si dup-aia te chinui sa convingi amantu'/sotu'/incornoratu' sa o plateasca. Nu te intereseaza cat costa, tu o vrei. Corect, fetelor? Link to comment
Immortal Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 (edited) COREEEEEEEEECT! ) La cat mai multe abtipilduri/abtipilde de cate 300Eu NB: E sic masina, gandind-o ca 'inlocuitor' pentru genul Micra/Smart/Mini, eu zic ca e excelenta si abia astept sa vad cateva exemplare la stop. Si Fiatul. Edited April 26, 2008 by Immortal Link to comment
EM!L Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 O alegi, o configurezi si dup-aia te chinui sa convingi amantu'/sotu'/incornoratu' sa o plateasca. Nu te intereseaza cat costa, tu o vrei. Ce descriere exacta ai facut! Link to comment
chitosu dan Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 cred ca,datorita pretului f.mare, corespunzator unei masini dintr-o clasa mai mare si datorita placerii romanului pt masinile mari, fiat 500 va avea o vanzare slaba in romania, desi e o masina simpatica,cu un interior pe masura! Link to comment
Lucian M Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Vazut ieri un 500 in fata la BCR P. Neamt. Arata nasol, o culoare grena f naspa. Nu am avut curiozitatea sa ma uit la interior. Cert este ca n-as da banii aia pe ea nici batut. La 20k euro pusc un Civic de mi-ar fi greu sa o las mai mult de 5 secunde de sub ochi (vazut in spate la Petrodava unul negru cu tapiterie crem- piele perforata cumva?). Link to comment
Razv Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Oricum varianta de 100cp cred ca se misca tare bine E una neagra prin Craiova... am vazut'o la o ilegala ( trage binisor ). Oricum ... masina de fete Link to comment
VFX Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 ...trage binisor ... Pai daca era masina de fete cine "i-o tragea"? > Link to comment
Razv Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 nono ... era un baiat cu ea ... offtopic ... ieri la semafor ... 4 eos'uri cu cate 2 fete in fiecare ... . Am ramas masca Link to comment
VFX Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Tot OFF: Pau la cata grila au alea...cred si eu ca ai ramas masca... Link to comment
EM!L Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Pe cea neagra n-am vazut-o, in schimb am vazut una visinie (cu nr. de DJ), care dupa aspect m-a facut sa cred ca e varianta de top/sportiva. A plecat tare bine de la un semafor, asta spre dezamagirea unui Tdi care se tot agita (erau in paralel), dar in afara de fum... n-a prea reusit altceva Link to comment
Mircea Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 (edited) Daca era varianta de 100 CP, Tdi putea sa pape ce vroia el, n-are ce-i face. Masina are sub 900 kg, iar cel mai puternic motor are 100 CP, de unde rezulta un power to weight ratio foarte bun. Cutia este bine etajata, servodirectia precisa (daca nu activezi dual drive), iar masina este un real avantaj in oras. Am facut drive test cu 1.3 mjet - 90 CP si sincer, cred ca mi-ar fi greut sa-l fac cu Blackie. Ce nu s-a spus pe aici este faptul ca toate motorizarile sunt euro 5, deci masina e scutita de taxa de prima inmatriculare iar impozitele sunt mici. Diferentele dintre variantele de echipare sunt foarte mici, fiind exclusiv la nivel estetic - jante, cromaje, sigle, tapiterie sau cel mult clima in loc de ac si sistemul blue me. PS - timpii de asteptare sunt de aproximativ 5 luni... Edited May 18, 2008 by Mircea Link to comment
EM!L Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Superba masinuta. 1.6l Turbo, 200cp, 970kg, 0-100km/h in 5.8sec. Link to comment
Scoop Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Acum numai puteti spune ca Abarthu su Abarthu SS sunt de fete Poate de fete ca Sabine Schmitz da asta e alta categorie, oricum masinutza indiferent de motorizare si dotari e grozava Link to comment
Recommended Posts