balanel Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Am si Dolce, cine a citit cu atentie sigur a observat. Iar GSP Tv nu ma intereseaza absolut deloc. Link to comment
andreis Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Nu stiu daca e motiv de bucurie ca RDSul se va desfiinta din simplul motiv ca se va reduce concurenta, iar ceilalti jucatori vor putea stabili tarife dupa bunul plac (deja sunt destul de scumpi). Cat despre extinderea lor, cred ca au plecat cu sansa a doua, avand de cablat mult mai mult mai ales in partea de last mile. Link to comment
hitman Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Desi ne le am cu fotbalul, vroiam sa vad si eu ultimele minute din meciul de fotbal Steaua-Rapid. Incredibil! Pe UPC nu era nici un canal care televiza meciul!!!!! Link to comment
Raresh20 Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Pai nici pe RDS. Meciul era televizat doar la Dolce Link to comment
rm.popa Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Se pricepe careva la homesharing? (Focus Sat...) Link to comment
sebian Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 cardsharing? dap, eu, si am in share exact Focusat Link to comment
rm.popa Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 (edited) Ma intereseaza sharing doar "indoor", pt. 2 televizoare, nu "pe net". Ce receivere pot folosi? Edited December 1, 2011 by rm.popa Link to comment
sebian Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Nu ma pricep la chestii legale daca vroiai piratare ma bagam Link to comment
lauamd Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Mă bag eu, mă bag eu... Cu toate că tv-ul nu prea mă interesează m-ar interesa un cardsharing serios. Link to comment
sebian Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Ai deja un receiver cu linux capabil de cccam? sau vorbesc mandarina? Link to comment
Recommended Posts