Jump to content

Am Nevoie De Un Mic Ajutor

george03

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

george - rezolvat si de mine!

:o fftopic: Am insa si eu o rugaminte la tine, schimba-ti semnatura aia ca m-ai disperat cu ea ... nu de alta da' eu la semafor opresc cu frana de mana si implicit nu se aprind stopurile ... si nu am dacia.

:drinkers:

@Immortal: Nu-i nici o problema, indiferent de unde se face download-ul, de cate ori se face etc. Singura chestie nasoala este ca nu ajuta la nimic un numar mai mare de download-uri de pe acelasi IP :(

Multzam de voturi ... cred ca ajung, sa mai fie loc si pentru urmatoarele :D

@tarabostes: ce obiectii ??? ... foarte serios !!!

ai niste surse de informare cam vechi din ce am citit in bilbiografie.

spre final atingi problema aplicatiilor pentru zona SMB ( sau IMM) vizate mai ales de companiile locale, insa lucrurile nu stau chiar asa, IBM, Oracle, SAP au pe piata aplicatii destinate companiilor mici. Exista SAP all in one ( fostul SAP Baseline) pe care il implementeaza ce e drept partenerii SAP, dar care e functional la firme rmici, 1-2 milioane Euro cifra de afaceri. Similar exista IBM Express pe care il vand partenerii. Microsoft cu Dynamics NAV a atacat de la inceput acest segment de piata, cred ca asta a si fost scopul achizitiei Navision.

pe ansamblu tendinta din ultimii 2-3 ani este ca firmele mari sa coboare foarte mult stacheta segmentului in care vand si sa determine firmele locale să renunte la aplicatiile proprii ( oricum nu aveau resursele necesare sa le dezvolte) si sa vanda ale altora. procesul e in plina desfasurare dar asta nu inseamna sa dispar dezvoltatorii locali.

Sar'na de ajutor :)

Cu cat mai multe accesari, de pe IP-uri diferite, cu atat mai bine :)

done

singura chestie e sa descarcam pdf`ul acela si sa ne uitam in el? sau cum? daca trebuia facut atat atunci treaba e incheiata.

• 1 year later...
  • 2 months later...

Nu mai deschid alt topic.Avem si noi nevoie de voturi sa castige puisorul nostru o bicicleta sau ceva jocuri educative.Votati va rog aici: VOT.

Puteti da un vot in iecare zi.Va multumesc.

Edited by danutza