george03 Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Multzam de voturi ... cred ca ajung, sa mai fie loc si pentru urmatoarele @tarabostes: ce obiectii ??? ... foarte serios !!! Link to comment
dreamlike Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 george - rezolvat si de mine! fftopic: Am insa si eu o rugaminte la tine, schimba-ti semnatura aia ca m-ai disperat cu ea ... nu de alta da' eu la semafor opresc cu frana de mana si implicit nu se aprind stopurile ... si nu am dacia. Link to comment
Tommy Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Inca 2 beep-uri si de la mine Link to comment
Lucian M Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 De la munca- inca o accesare. Link to comment
Immortal Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Banuiesc ca nu prea te ajuta 'clickurile' "de afara", nu? Ma gandesc ca, fiind acelasi network, vei avea niscaiva probleme, asa ca, pana-una alta, inca 2 clickuri Link to comment
george03 Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 @Immortal: Nu-i nici o problema, indiferent de unde se face download-ul, de cate ori se face etc. Singura chestie nasoala este ca nu ajuta la nimic un numar mai mare de download-uri de pe acelasi IP Link to comment
tarabostes Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Multzam de voturi ... cred ca ajung, sa mai fie loc si pentru urmatoarele @tarabostes: ce obiectii ??? ... foarte serios !!! ai niste surse de informare cam vechi din ce am citit in bilbiografie. spre final atingi problema aplicatiilor pentru zona SMB ( sau IMM) vizate mai ales de companiile locale, insa lucrurile nu stau chiar asa, IBM, Oracle, SAP au pe piata aplicatii destinate companiilor mici. Exista SAP all in one ( fostul SAP Baseline) pe care il implementeaza ce e drept partenerii SAP, dar care e functional la firme rmici, 1-2 milioane Euro cifra de afaceri. Similar exista IBM Express pe care il vand partenerii. Microsoft cu Dynamics NAV a atacat de la inceput acest segment de piata, cred ca asta a si fost scopul achizitiei Navision. pe ansamblu tendinta din ultimii 2-3 ani este ca firmele mari sa coboare foarte mult stacheta segmentului in care vand si sa determine firmele locale să renunte la aplicatiile proprii ( oricum nu aveau resursele necesare sa le dezvolte) si sa vanda ale altora. procesul e in plina desfasurare dar asta nu inseamna sa dispar dezvoltatorii locali. Link to comment
george03 Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 @tarabostes: raspuns pe privat Link to comment
elprypas Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Sar'na de ajutor Cu cat mai multe accesari, de pe IP-uri diferite, cu atat mai bine done singura chestie e sa descarcam pdf`ul acela si sa ne uitam in el? sau cum? daca trebuia facut atat atunci treaba e incheiata. Link to comment
saka Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Daca nu e cu suparare, cer si eu un mic ajutor, adica un vot, la un joculet online pe care il joaca a mea sotie... Aici e link-ul.. Multumesc anticipat. Link to comment
danutza Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Votat.Dau si eu o tura cu Fiatul daca il castiga? Link to comment
saka Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Macar o cafea sa fie castigul... Multumesc pentru vot. Link to comment
danutza Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 (edited) Nu mai deschid alt topic.Avem si noi nevoie de voturi sa castige puisorul nostru o bicicleta sau ceva jocuri educative.Votati va rog aici: VOT. Puteti da un vot in iecare zi.Va multumesc. Edited May 16, 2010 by danutza Link to comment
Recommended Posts