lupulnebun Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Poate reusesc sa ajung si eu. "> Link to comment
alx Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Nu va lasa bgs sa urcati la polivalenta asa ca treceti de statia de autobuz de pe tineretului spre asmita/mercedes/vacaresti si faceti imediat la dreapta si in capat sunt io. Sper ca am fost clar, prima straduta la dreapta dupa poligon. Gata, io plec. Botezu... Poate sapt viitoare. Link to comment
BogdanG Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Super intalnire, ALX a lipsit cu desavarsire la fel si Iulia . Noi restul am fost la carciuma si am papat pizza cu ceai de dude . Link to comment
Tommy Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Ce de vocatii profund religioase pe aici...cred ca mie nu imiramane decat rolul de...spovedita... Macar azi in vinerea mare tineti si voi post ) Link to comment
Dj_Dark Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Super intalnire, ALX a lipsit cu desavarsire la fel si Iulia . Noi restul am fost la carciuma si am papat pizza cu ceai de dude . Si m-ai uitat si pe mine. Am ajuns foarte tarziu, pe la 11 jumate nu mai era nici dreaq, strangeau aia de pe mese de pe acolo. Pana la ce ora ati stat? Link to comment
ileana Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 La 23.32 ma suiam in masina. Masina Parcata jos, in capatul aleii. Link to comment
iulia Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Eu am ajuns chiar cand era totul blocat ca ieseau toti de la spectacol de la "Kings on Ice" de la Polivalenta. Am inceput sa urasc spectacolele acolo, pe langa ca e greu sa gasesc loc de parcat in general in zona, cand mai e si agitatie nu mai pot parca nici in parcarea aceea la baza stradutei (mereu ma cert cu politia acolo). Asa ca m-a ofticat, am facut dreapta pe strada mea unde am avut norocul sa gasesc un nesperat loc de parcare chiar in fata intrarii in bloc si m-am dus acasa Link to comment
Recommended Posts