Salex Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Bosch 110 ron, ATE si Ferodo 130 ron. ... si ce mi-ati recomanda intre acestea 3 ? Oricare . Cu siguranta nu vei avea motive sa te plingi de frine. Pretul la Ferodo mi se pare putin cam mare in comparatie cu celelalte doua. Link to comment
Vivaldi Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 (edited) Stie cineva ce contine un " set complet saboti frina " Nimeni ? Edited May 30, 2012 by Vivaldi Link to comment
zeama Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) nu mai dezbateti aiurea pe forum vorbind prostii, placutele Hi-Q sunt extraordinare, fac fata cu brio fata de ATE, TRW si sunt si mai ieftine. Extraordinare pentru cine le vinde poate... "> mie tocmai mi s-a delipit ferodoul de pe sabot la tico (marca hi-q koooreene cica). Le-am inlocuit cu Samko made in italy 68 roni de la epiesa.ro Nu mai cumparati oameni buni piese in cutii pe care scrie koreea,sint facaturi chinezesti.Made in korea e altceva.Sint curios ferodo unde sint produse,pe cutie nu scrie nicaieri made in... @Vivaldi un set saboti contine 4 saboti 2 pe stinga,2 pe dreapta Edited May 31, 2012 by zeama Link to comment
cristics Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 (edited) Stie cineva ce contine un " set complet saboti frina " Daca e complet (se vede si la pret), contine 4 saboti plus toate arcurile de la franele spate (kit accesorii saboti frana). Am schimbat sabotii spate si am observat ca din cauza reglajului prost, aceste arcuri s-au decalit, au ruginit (numai pe partea dreapta). Am folosit numai Ferodo (made in UE) de cand am masina ( 2 perechi de placute si una de saboti) si nu am avut nici un fel de problema. TMD are o fabrica la Caransebes, dar nu fac pt Matiz (asa mi s-a spus). Edited June 5, 2012 by cristics Link to comment
Recommended Posts