mike.omega Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) Disclaimer: Daca nu sunt coerent in ceea ce scriu sa nu va surprinda, dorm! Revenind. La cererea, expresa, a membrilor deschid acest topic pentru a anunta participarea la un gratar de mare anvergura, pe data de 1 Mai binenteles! Lisa de participanti la "Fleica" se va inchide miercuri seara! Locatia: Olimp sau Vf Greci sau orice alta propunere(eventual pana luni ). Ca idee, la Cheile Dobrgei nu vom avea loc sa aruncam un ac... deci ne trebuie alternativa. Alternativa sa vina cu date complete despre distanta(in km), starea drumului si numarul de radare ce se pot ivi pe parcurs Sarbatori fericite! Lista: 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega Edited April 23, 2008 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Mhhh...eu cred ca m-ai omis intentionat... 0. Immortal 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega Link to comment
MCojo Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Pai atunci bagam fleica la Iashington??!! Immo meine little brother, respecta un om cu "burta"... 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega 4. Immortal Link to comment
Immortal Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Respectul ti'l castigi... )"> Ma intorc joi seara Link to comment
mike.omega Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 Si tu ai impresia ca ti l-ai castigat?! Link to comment
Immortal Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) Nu era vorba de mine, arhivatorule. Nu mai fi off-topic LE: tre' (neaparat!) harta detaliata cu locatia...si drumu' pana la ea Edited April 23, 2008 by Immortal Link to comment
MCojo Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) sa vezi ce respect te asteapta cu prima ocazie... Joi pe seara o sa fim cu burtile la soare de mult... P.S. Bazeaza-te tu pe harta pe care ti-o vom face... > Edited April 23, 2008 by MCojo Link to comment
sebian Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Da' ce, Immo, tu mananci, de te pui pe lista? Link to comment
Immortal Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 sa vezi ce respect te asteapta cu prima ocazie... Dangerozule, iar nu te mai incap hainele de Badea/Doroftei ce-mi esti Update: 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega Renegatule: nu si de data asta Link to comment
Abram Burel Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega 4. Abram Bureii Da' noua chiar ca ne trebuie o harta sau macar niste coordonate GPS sau o plecare cu turma de la Crazy Ca veni vorba, noi o sa plecam cu noaptea in cap (aiurea) din Bu si ne intoarcem sambata, cel mai probabil dupa "frappe" ") Link to comment
elprypas Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 ... P.S. Bazeaza-te tu pe harta pe care ti-o vom face... > daca tot te complici barem fa`o in asa fel incat sa ajunga la cetatea hunedoarei Link to comment
free_spirit Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) Salutare !! 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega 4. Immortal 5.Abram Bureii 6.free_spirit Oriunde-ar fi locatia, ma bag, chiar daca se aude ca muncesc pe 1 Mai, da' ce conteaza??? Cum am terminat, pun şaua pe Matizake si vin in galopul cel mai mare. Chiar si pe Vf.Greci, dac-ar fi.Mai mult 3 ore nu mi-ar lua cu tot cu ascensiune. ) Asa ca...I'm in !!! Respect !! P.S. Ca idee, ar fi bine sa luam in calcul si varianta Padurea Vadu, care este relativ aproape si accesul este destul de facil.Sau...pentru cei carora le-a lipsit marea, chiar plaja Vadu, unde este pustiu si nu ne-ar deranja absolut nimeni. Edited April 23, 2008 by free_spirit Link to comment
andrew Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Salutare !! 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega 4. Immortal 5.Abram Bureii 6.free_spirit Il obligi tu pe Immortal sa participe? ) In privinta participarii.. va trebui sa mai astept inainte sa dau un raspuns... ma hotarasc mai greu Link to comment
mike.omega Posted April 23, 2008 Author Share Posted April 23, 2008 Care padurea Vadu?! De plaja Vadu stiu insa de padure n-am auzit! Link to comment
alx Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Vadu reloaded? Interesant, imi consult agenda si va anunt... Link to comment
MCojo Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Neeeaaahh in nici un caz Vadu... Iarba verde, floricele... )"> Link to comment
MCojo Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Mai bine un fotbal sau o miuta... ca de baie e timp toata vara... Link to comment
laurentziu83 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega 4. Immortal 5. Abram Bureii 6. free_spirit 7. Laurentziu83 Deci, Vf Greci unde? La 50 de km de mine? Bine, de fapt nu ma intereseaza locatia, poate sa fie oriunde. Edited April 24, 2008 by laurentziu83 Link to comment
MCojo Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Locatia o sa fie la in paduricea de la Olimp, din mai multe motive. Asteptam lista finala pana luni seara. Link to comment
aXeL.ViX Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) Salutare Dwc Ct, bine v-am gasit si sarbatori fericite la toti. Eu nu cred ca o sa pot participa la gratarul de 1 Mai asa ca probabil o sa ne vedem la urmatoarea intalnire care banuiesc ca va fi pe 3 mai sau mai insel ? Edited April 24, 2008 by aXeL.ViX Link to comment
Abram Burel Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) Asa-i mai bine, asta o stiu si eu Locatia o sa fie la in paduricea de la Olimp... Edited April 24, 2008 by Abram Burel Link to comment
mike.omega Posted April 24, 2008 Author Share Posted April 24, 2008 Eu iar n-am ajuns in fata monitorului cand trebuia Asa cum spunea colegul de breasla M Cojo locatia este Paduricea de la Olimp(stie el unde )"> ) si lista se incheie luni seara Lista: 1. M Cojo 2. Dreamlike 3. mike.omega 4. Immortal 5. Abram Bureii 6. free_spirit 7. Laurentziu83 Urmeaza a se comunica ora si locul intalnirii pentru incolonare @Alx: la Vadu la vara, prin august asa! Link to comment
dreamlike Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) 1 la mana - de 1 Mai tot sedentaru' pleaca de acasa sa faca focul, sa asculte manele, sa manance, sa bea si sa arunce pet-uri si pungi pe plaiurile patriei; 2 la mana - om fi noi club auto dar sa mergem iarasi n km sa mancam ... mai ales intr-o zi super aglomerata, nu stiu daca se merita; 3 la mana - Immortal este cel mai bun consumator; 4 la mana - aduce-ti (poate citeste si Videanu), daca vreti, un gratar mai mare ca nu mai am chef sa fac cate 4 fleici pe ora si cred ca nici Immortal; 5 la mana - nu exista momentan. Edited April 24, 2008 by dreamlike Link to comment
MCojo Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 6) la mana - o sa fi iar gratargiu sef ... pacat ca nu bei... si tu o bere > Link to comment
Recommended Posts