_dzy Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Asta e "jucaria" mea are un motor de 1.2L care dezvolta 72 cp,tipul caroseriei : hatchback,consum aprox.6-7 litri/100 km, 15567 Km in bord, data productiei este 05.2006 (dupa sarbatori fiind programata prima ei revizie),jante de 15'' daca nu ma inshel shi cauciucuri de 185' (in ciuda faptului ca, in cartea mashinii sunt specificate cauciucuri de 175 ), culoarea este gri deschis.Altceva nu stiu ce sa mai spun,eventual interbati-ma P.S. As dori sa mentionez ca masina se afla momentan in service, atat usa stanga spate cat si pragul fiind afectate in urma unui accident,in poze ambele sunt refacute urmand vopsirea (tot dupa sarbatori ) Link to comment
Lucian M Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Sa o folosesti sanatos si bine ai venit printre noi (adica membrii GMCLUB.ro)! O chestie te rog: nu mai scrie cu limbaj Irc (sh, tz, k etc), o sa sara moderatorii pe tine si n-o sa-ti placa. Sa o folosesti sanatos, pretul la care ai luat-o e f bun, insa nu zici nimic de dotari ;D. Datorita faptului ca lucrezi la G&P, ne putem imbunatati relatiile cu reteaua de service-uri CHEVROLET, poate unele din rugamintile noastre vor ajunge la urechile cui trebuie. Km multi fara probleme! Link to comment
_dzy Posted April 24, 2008 Author Share Posted April 24, 2008 multumesc, in legatura cu scrisul meu, imi cer scuze e o obisnuinta mai veche pe care inca incerc sa o inlatur,se poate observa ca nu peste tot folosesc "tz,sh..." dotari..pai sunt standard asta insemnand : geamuri electrice fata, airbag sofer, Aer Conditionat s.a.m.d. Link to comment
VFX Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 s.a.m.d. = scaune amortizoare motor directie ? Lasand gluma la o parte...frumoasa maisnuta...sa o stapanesti fara probleme si evenimente de nici-un fel... Link to comment
_dzy Posted April 24, 2008 Author Share Posted April 24, 2008 multumesc, ar fi trebuit sa am un lacetti sedan dar eh...l-a luat cineva inaintea mea si in plus trebuia sa pun un mic avans desi, acesta din urma nu ar fi fost o problema...sunt ff multumit si de kalos Link to comment
EM!L Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Nasoala patania cu usa . Sa te bucuri de ea fara alte probleme pe viitor Link to comment
_dzy Posted April 24, 2008 Author Share Posted April 24, 2008 Nasoala patania cu usa . Sa te bucuri de ea fara alte probleme pe viitor mda stiu...fosta proprietara era birjalitoare de masini, pe langa usa ii stricase si schimbatorul...atata doar ca nu a fost o problema majora si s-a inlocuit o chestie in cateva minute, in timpul reviziei care tocmai sa incheiat mai am vopsitul si voila ! oricum, multumesc pentru urare Link to comment
robert333 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Foarte frumoasa !!! Sa o stapanesti sanatos si ...sa nu mai fie chinuita ,ca mi-e mila de ea Link to comment
paul_marines Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Felicitari pentru achizitie!! Link to comment
_dzy Posted April 24, 2008 Author Share Posted April 24, 2008 multumesc si eu am ramas socat cand am vazut-o in ce hal arata oricum, ma consoleaza gandul ca, inafara de vopsitul de dupa sarbatori totul e in stare perfecta de functionare si ca acum e pe maini bune Link to comment
vmlinuz Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 jante de 15'' daca nu ma inshel shi cauciucuri de 185' (in ciuda faptului ca, in cartea mashinii sunt specificate cauciucuri de 175 ), culoarea este gri deschis.Altceva nu stiu ce sa mai spun,eventual interbati-ma Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de el Tata are un Kalos exact ca al tau, culoare, motor, dotari. Tot cu cauciucuri de 185. Imi plac foarte mult Kalosurile hatch. L-am condus pe al nostru cam 20k km inainte sa iau Lacetti. Link to comment
ciprianeagu Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 (edited) mazzy - merci pt sticker! am atasat si poze cu presurile de noroi spate universale...nu mai stiu cine mi le ceruse... Edited April 25, 2008 by ciprianeagu Link to comment
_dzy Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 grozav, azi dimineata la 8 am avut accident cu Chevy-ul lui maicamea firar sa fie ("> Link to comment
Raresh20 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Cat de grav a fost accidentul? In primul rand gandeste-te ca esti tu bine,ca fiarele se dezdoaie...bineinteles cu ceva bataie de cap... Data viitoare fii mai atent...asta daca s-a intamplat din vina ta Link to comment
_dzy Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 (edited) Cat de grav a fost accidentul? In primul rand gandeste-te ca esti tu bine,ca fiarele se dezdoaie...bineinteles cu ceva bataie de cap...Data viitoare fii mai atent...asta daca s-a intamplat din vina ta pai e zgariata usa putin, indoita si zgariata aripa stanga fata si bara fata, vina e comuna...eu pt ca nu m-am asigurat calumea, grabindu-ma la servici iar el nu mi-a dat prioritate insfarsit, ma socat faptul ca i-am bagat partea centrala a usii inauntru cam 2 cm si i-am zgariat masina de la bara la bara...nu stiu de ce dar masina domnului (Toyota Corolla) mi-a dat intotdeauna impresia de robustetze,deasemenea ma gandeam ce ar fi facut daca l-as fi izbit frontal in usa soferului avand in vedere ca sifonarea a avut urmarile astea...cred ca l-as fi zdrobit slaba tabla...si nu vreau sa fac reclama proasta, e doar o concluzie dupa o experienta neplacuta Edited April 25, 2008 by _dzy Link to comment
puchi Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Colega !.Partea centrala a usilor se indoaie la orice masina foarte usor .Inclusiv la mine ,tine etc .Apropo politia pe cine a scos vinovat la accident?.Asteptam lamuriri cu revizia Link to comment
_dzy Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 (edited) mda, doar ca in mod normal ar trebui sa aiba intariroare in usa, insfarsit...el a fost scos de vina in legatura cu revizia, ce lamuriri ? Edited April 27, 2008 by Mircea Nu mai cita inutil mesajul anterior. Foloseste majuscule la inceput de fraza/propozitie. Link to comment
puchi Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Pai lamuriri asupra pretului ,reviziei tale .Te citez <revizia mea a fost incheiata ieri, 24.04.2008, facuta la 15575 km si a constat in : schimbare filtru ulei, filtru polen, filtru aer, schimb ulei, reparatie schimbator viteze (o bucsa largita) + manopera am iesit la 267 lei (cu tot cu discount) destul de ok zic . Vezi aici _ http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...2520&st=840 Link to comment
_dzy Posted April 29, 2008 Author Share Posted April 29, 2008 a intales, dei lista de preturi pe componentele schimbate am sa revin cu o poza saptamana viitoare, mom sunt liber Link to comment
puchi Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Colega uitasi sa pui poze cu factura .Te eschivezi ?.Nu de alta dar ne-ai facut curiosi. Link to comment
_dzy Posted May 6, 2008 Author Share Posted May 6, 2008 (edited) Colega uitasi sa pui poze cu factura .Te eschivezi ?.Nu de alta dar ne-ai facut curiosi. Nu am uitat, prob e ca nu am aparat foto, decat cel de pe telefon si nu se vede scrisul calumea, am sa reproduc si de indata ce fac rost de un aparat am sa postez : revizie 15000 km ulei Mobil1 5W-40 1L x 3 filtru ulei filtru benzina filtru aer filtru polen cam asta cuprinde, desi ar mai fi fost schimbarea bucsei schimbatorului dar asta nu a fost trecuta deoarece a fost moca din motive evidente, preturile nu le-am postat Edited May 6, 2008 by _dzy Link to comment
tolin Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 ... nici nu trebuie, n-are rost sa-ti pierzi serviciul pentru curiozitatea celor care n-au citit unde lucrezi. Link to comment
Lucian M Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Intrebare: de ce ulei 5w40? Si de ce Mobil?! Link to comment
VFX Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Tot Mobil1 au bagat si la mine si tot 5W40 SynthS (daca nu ma insel). Link to comment
_dzy Posted May 7, 2008 Author Share Posted May 7, 2008 Intrebare: de ce ulei 5w40? Si de ce Mobil?! pentru ca, printre altele, seful meu e distribuitor Mobil 1 pe Maramures. De ce 5w40 ? tehnicianul mi-a recomandat asa Link to comment
Recommended Posts