_dzy Posted May 10, 2008 Author Share Posted May 10, 2008 În 2 ore urmează un drum de Cj (160 km) sunt foarte curios cum se va comporta, apropo, se subînţălege că maşina am scoso din service, aşadar voi posta cateva poze cu (fosta) parte afectată, dacă e interesat cineva... Link to comment
_dzy Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 (edited) M-am intors din test drive-ul relungit, maşina trage bine, rulează silenţios un singur lucru nu imi place şi anume felul în care se lasă în curbe imi da emoţii Drumul e ok cu mici excepţii în Fundătura (centura Dejului nu o mai menţionez, se subînţălege) 2 radare, unul în Jucu altul în Glod, le-am evitat pe amândouă Am totalizat aprox. 550 km Pe drum spre Cj am avut un consum foarte bun aprox 9-10 L/100 km, înapoi nu stiu pt ca nu am condus economic Edited May 13, 2008 by _dzy Link to comment
_dzy Posted May 13, 2008 Author Share Posted May 13, 2008 poze cu soricelul meu după reparatie, vopsita & curăţată : si aici : maşina mea, a lui maicamea şi a lui taicamio, de la stanga la dreapta din 2 in 2 masini, imi pare rau ca nu le-am prin una lângă alta dar eh...un semi club kalos a mea şi a lui maicamea, dacia strică peisajul Link to comment
puchi Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Hai ca sunteti tari .Chiar club GM .Toate`s Kallos 5 usi ?.S-au este si un sedan in club ?. Maina arata bine ,sa de`a domnu sa nu mai sufere vreo interventie . P.s Te rog nu ne uita cu ce te-am rugat Link to comment
_dzy Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 dap toate sunt kalos (pai putin a lui maicamea care e aveo) cu 5 usi difera culoarea intre ele si faptul ca cel rosu e full option 1.4 in legatura cu rugamintea ta ti-am trimis un msg de cateva zile Link to comment
Recommended Posts