ciumacar Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Pana la urma tot citind asa nu m-am facut mai destept: cu toba asta treci sau nu raru? Ce v-au zis aia de la pilot? ca a mea e sparta, tre sa fac raru acusi, sunt cat pe ce sa ma avant la una finala de inox si doar acest fior ma mai retine. Link to comment
pesteimputit Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 din moment ce e aprobata de rar tu ce crezi? Link to comment
tico_RS Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 daca nu era crezi ca mai dadeam 100 de euro? mi-o faceam singur ( teava cap-coada) > Link to comment
remix Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Nu stiu parerea voastra dar pe mine m-au cucerit evacuarile sport la relanti si turatii mici. Felul unic in care pufaie mi se pare sublim. La turatii mai mari sunt utile din punct de vedere tehnic dar la turatii mici "estetica sunetului" mi se pare desavarsita. Link to comment
VAXXi Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Pune filmuletul nearhivat, sau arhivat normal cu extensia zip (adica borla.wmv.zip). Discutiile de "merge, nu merge" executati-le pe PM. Link to comment
pesteimputit Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 done... nu stiam ca se poate uploada si un filmulet... daca stiam era cel mai simplu asa din start borla.wmv Link to comment
SORAN Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Da cu ajutorul lui Pestisorului am reusit sa atasez si eu pana la urma un filmuletz cu o evacuare completa din inox si dreapta, fara intermediara bineinteles! Sport_exhaust2.WMV Link to comment
ToPser Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Va place cum suna toba mea ? http://rapidshare.de/files/4215256/Toba.avi.html > Link to comment
tico_RS Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 (edited) mi-am desavarsit si eu opera: mi-am pus ornament, cam 8-10 cm rotund taiat in unghi, costuri: - ornament: 320.000 - manopera+ciubuc: 530.000 in urma operatiunii s-a imbunatatit nu numai look-ul ci si sound-ul substantial... nu sariti cu "pozee!!!" ca am impresia ca sunt singurul fara digital de pe aci... ("> later edit : d-abia acu am downloadat filmu', fara rautate, dar sounds cheap... ce i-ai facut? ai scos sitele? Edited August 21, 2005 by tico_RS Link to comment
ToPser Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 (edited) am confectionat o toba fara camere si fara site (goala in interior) din tabla decapata de 1,2 mm , cu diam.de 12 cm si lungime de 32 cm. ptr evacuare am folosit o teava de aro de 45 mm(teava aceea lunga care se intinde de la toba de sub scaunul soferului pana in spate ). din aceasta teava am folosit bucata care mi s-a potrivit cel mai bine in ceea ce priveste coturile. Am facut si eu ce am putut pe bani putini si cu rezultate bune zic eu..se simte la reprize ...zgomotul nu e f puternic dar am vrut sa demonstrez ca se poate face borla si acasa. cand se duce asta ajung si la borla ! >- Edited August 21, 2005 by ToPser Link to comment
SORAN Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ToPser- e greu sa faci Borla acasa, nu prea are rost. Tico RS nu inteleg ti s-a imbunatatit sound-ul de la tipsu ala pe care l-ai adaugat sau ce? Link to comment
pesteimputit Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 (edited) topser... sa inteleg ca toba aia a ta nu are nimica inauntru... borla nu are site dar are niste vata minerala... Edited August 21, 2005 by pesteimputit Link to comment
Deadly Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 (edited) Borla Huh Am si eu un traseu borla pe a mea tot de 45 dar fara detenta(intermediara) si nu suna rau chiar ar mai trebui ceva, iar coane daca vrei sa faci o smecherie pune-i nishte serpi sa vezi atunci diferenta ,dar sunt cam 12 mil,ca asa oricum le-am pus degeaba >-. Iar despre Razvan no comment Edited August 21, 2005 by Deadly Link to comment
pesteimputit Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 serpii la tico nu ajuta cu nimica... nici macar juma de cal nu cred ca iei... fara detenta e cam nasol ca urla cam rau in ture mari si la drum lung e cam deranjant... detenta de matiz nu e foarte scumpa (1.7 mil) si isi merita banii... (asa ceva am eu pe tico) Link to comment
dann Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 @peste: ma sperii cu scorurile alea eu am dat un mail la pilot, unde tot spuneti voi ca v-ati facut, si ghici ce? in loc de 5 mil cum mi-ai zis tu, mie mi-a zis 3, cu tot cu montaj. iar intermediara e 800 fara montaj. nu 1.7 Link to comment
pesteimputit Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 du-te acolo si vezi ce iese... io ti-am zis cat am platit eu.. iar intermediara la 1.7 milioane vine su 1.5 metri de teava... cand eu am cumparat-o pe a mea asa era... acu s-ar putea sa fie doar intermediara 800... toba costa vreo 2 mil ornamentul 1 mil.. fiecare sudura 300.000 un metru de teava costa fix 550.000 Link to comment
dann Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 In varianta aluminizat avem toba finala la pretul de 139.88 Lei RON + 36 lei RON montaj. In varianta inox toba finala este 273.12 Lei RON + 36 montaj. Detenta in var. inox mai inseamna 1 m si ceva de teava, adica inca vreo 70-80 lei RON. Cosmin PILOT power tuning 0722 678939 cosmin@pilotauto.ro ... Link to comment
tico_RS Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 @danmoise: am deja prea multa experienta cu seriozitatea astora de la pilot cand vine vorba de preturi, la toba am ajuns de la 60 de euro la 100 rapid... @topser: trebuia sa fi pus totusi si o teava gaurita inauntru ca sa nu aiba sound-ul ala de toba sparta, cam cum sunt tobele alea de targa daca stii, cam ca in poza aia de mai sus, dar fara vata... @soran: nici eu nu credeam, dar s-a imbunatatit destul de mult sunetul de la tips Link to comment
SORAN Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Posibil sa se schimbe un pic sunetu Ca si cum ai pune un amortizor la o arma, insa sper ca nu ti-ai pus cum am vaz la unu la o dacie un tips care fluiera cand accelera ca era groaznic si nici macar nu aducea cu un sunet de evacuare mai serioasa )"> Link to comment
pesteimputit Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 hello detenta nu inseamna un metru de teava inseamna o toba + teava aia... Link to comment
dann Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 @danmoise: am deja prea multa experienta cu seriozitatea astora de la pilot cand vine vorba de preturi, la toba am ajuns de la 60 de euro la 100 rapid... <{POST_SNAPBACK}> imi pare rau pt tine, dar prea multe vorbe din auzite nu se pupa cu realitatea ( scrisa ) hellodetenta nu inseamna un metru de teava inseamna o toba + teava aia... <{POST_SNAPBACK}> deci doar intermediara e 800? se mai adauga si teava la banii aia? ideea e ca voi astia care v-ati pus, ati venit cu niste scoruri de s-a lasat lumea de evacuari. acum, eu ce sa cred? pe voi care va feriti sa ziceti cat ati dat exact, sau pe cei de la pilot? ca sa nu mai zic ca la ploiesti sau pitesti unde mai e service, e si mai ieftin! Link to comment
Deadly Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 (edited) de unde scoteti preturile astea mici am factura de la borla si numai finala a facut 4,5 milioane sunt destul de sus k pretz, si numai tipsul ala nemernic care il am e 900mii, orice fel de toba cu libera trecere cat de mica ar fi este peste 1,5 mil.verificati in pantelimon!oricum merita banii "> Ce iti spun ei la telefon e altceva sau prin mail, dute la ei sa vezi ca atunci cand iti fac direct pe masina ai sarit deja k pretz.crede-ma ca si eu am facut la fel. )"> Edited August 22, 2005 by Deadly Link to comment
Deadly Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 (edited) imi pare rau pt tine, dar prea multe vorbe din auzite nu se pupa cu realitatea ( scrisa )deci doar intermediara e 800? se mai adauga si teava la banii aia? ideea e ca voi astia care v-ati pus, ati venit cu niste scoruri de s-a lasat lumea de evacuari. acum, eu ce sa cred? pe voi care va feriti sa ziceti cat ati dat exact, sau pe cei de la pilot? ca sa nu mai zic ca la ploiesti sau pitesti unde mai e service, e si mai ieftin! <{POST_SNAPBACK}> cred ca nu prea ai vazut preturi in realitate vere sa te convingi in fine voi toti gasiti ieftin si cand va puneti aaaaaaaaaaaaa nu frate ca m-a costat mai mult dar asa am vrut eu...sa fim seriosi daca ai timp da o fuga pana la pilot sa vezi sa nu mai ne contrazicem aiurea. Edited August 22, 2005 by Deadly Link to comment
tico_RS Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 salut, Pentru Tico avem toba finala din inox sport pe diametru de 45mm si este 65 Euro iar montajul 9 euro. Preturile inlud TVA. Pentru a schimba intregul traseu de esapament va sugerez sa inlocuiti toba detenta (care este destul de mica) cu teava inox 45 pentru a fi intradevar sport si a avea un traseu cap-coada inox cu efect maxim. Programarea se face cu o zi inainte. Cu stima coordonator service PILOT Cosmin 0722 678939 cosmin@pilotauto.ro www.pilotauto.ro in final a ajuns la peste 100 de euro... Link to comment
Senna Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Pot sa o iau si fara montaj? La 65 de euro? Peste 100 de euro costa intreg traseul? Link to comment
Recommended Posts