Jump to content

My Lacetti

florin77

Recommended Posts

De fapt pe tine te intereseaza autorizata sa fie . Chiar daca este folie din comert , daca este montata bine te tine cativa ani . Oricum , pretul este super .

Am fost ieri sa depun actele sa inscriu masina pt ca sambata era ultima zi in care puteam circula . Un mare + pt cei de la inmatriculari , acum iti dau actele in 2 ore de la depunere . Cand ma gandesc ca acum cativa ani dura o luna in Bucuresti . Un urias pas inainte . Ghinionul meu ca le-am depus la 18.08 ( au program pana la 20 ) ca le si luam ieri .

• 4 weeks later...
Folia a costat 100 ron cu abtipilde si certifcat RAR + 130 ron montajul ( il cunosc pe respectivul ).

Pretul pentru folie e excelent, dar pretul pentru carpit e exorbitant, mai ales ca il cunosti pe carpitor. Daca insa iau in calcul si abtipildele, s-ar putea sa merite.

Oricum important e ca acum nu mai stai cu branza'n soare!

Eu sunt multumit de cum a iesit.

Urmeaza sa pun si pe fata doua de 30% deoarece nu mai aveau cand am fost eu.300 ron costa laterale spate+luneta.

post-6494-1213976755_thumb.jpg

post-6494-1213976777_thumb.jpg

Cu 400 ron am pus folie llumar pe toata masina...Diferentzele dintre ele is f mari.

Akon: nu te supara da chiar avea cineva dreptate in reply-urile de mai sus...folia pe spate cum tzie pusa si altzibildele puse sus strica tot...dungile alea de pe luneta o sa tzi se faca tot mai groase cu timpul...cand vrei vrea sa dai folia jos sa pui una lata calumea o sa iti dai seama ca tzi se dezlipeste cu tot cu liniile de dezaburire(crede-ma pe cuvant)...ii pacat pt ca ii o masina noua.

Daca doriti calitate la folii punetiva lumar...se zgarie super greu plus vezi prin ele lacrima.

:)

@dani_ddtz Folia mea este Llumar.Ma tot uit la poze si nu inteleg la care dungi te referi...cred ca o sa cobor la masina sa ma uit :) )